Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimaciara11

Wierzycie w coś takiego,że Lepper popełnił samobójstwo przez..pogode//

Polecane posty

Gość klimaciara11

bo jesli miał depresje,problemy sie nawarstwiły,to zobaczcie,czemu to zrobił dzisiaj rano(beznaziejna aura),a wczoraj była piekna pogoda jeszcze!Ja i wielu moich znajomychktorzy maja problemy nerwicowe dzisiaj zle sie czuło!!!

Gość arrrghhhh
co ty gadasz!! w warszawie jest piekna pogoda od kilku dni ,a on tutaj był wiec nie piertol bzdur .

Gość klimaciara11
nie wierze,ze dzisiaj była ładna pogoa w Wawie,mam znajoma z wawy!!wczoraj tak,ale nie dzisiaj!dzisiaj jest pojebana pogoa cały dzien,duszno,raz chmury deszczowe,raz słonecznie,niby na burze,a burze niet,człowiek czeka na deszcz,a deszcz nie nadchodzi i ta duchota!

W Polsce różne rzeczy są możliwe. Odkąd przeczytałem co ustaliła sejmowa komisja śledcza w sprawie Olewnika.. w ogóle nie wierzę w to że wymiar sprawiedliwości jest autonomicznym organem. Prokuratura dostała raport sekcji zwłok tego co się powiesił w celi, tz jego powieszono a nie się powiesił i co? Jajco, prokuratura umorzyła śledztwo. :D

Gość ta piosenka ma tytul
dzisiaj byla w miare dobra pogoda. tez mam depresje i nerwice a dzisiaj powiem ci ze czulam sie naprawde dosc dobrze

gdyby popełnił samobójstwo to zostawiłby list czy napisałby cos... rozmowny, zabawny z charakterem i poczuciem humoru facet na bank chciałby chociaż pożegnać sie z rodzina... wiec to podejrzane

Gość marianna pe
kaczka wpadła przez dziurkę od klucza i ....powiesiła

Gość arrrghhhh
no to kurva masz znajomą ale pewnie zapiertala w macdonaldzie i jak wyjdzie na 5 minut do klopa to przez brudną szybe widzi brzydką pogode , a ja lepiej wiem jak jest bo siedziałam cały dzien na dworzu to chyba wiem, chmurki były ale takie male, głownie blekitne niebo i przewiew, nie żadna duchota, chociaż gorąco. Wiem co mówię lepiej chyba nie czy Ty nie bedac w wawie mozesz wiedzieć lepiej? bo sąsiadka kolezanki znajomej powiedziała że....

dziewczyny po pierwsze faceci to nie baby i ich humor nie zalezy od pogody :classic_cool: wiec wyluzujcie

Gość Jakkkarta
23:09 [zgłoś do usunięcia] Myrevin Jak to było w sławetnym skeczu Smolenia i Laskowika: -No to się w pale nie mieści! -Tak. I dlatego noszą teraz dłuższe.

Gość samobujstwo mozna po
pelnic tylko przez demona sa to następstwa kontaktów z okultyzmem np tarot demon moze wdedy swoje mysli nam wciskać np ze jesteśmy do niczego lepiej sie zabic a to nie sa nasze myśli tylko demona

Gość samobujstwo
:O

Gość ptasiek nastroszony
czy to przypadek , ze on Władek i on Wladek? z że w czerwcu Podgórski doradca P.lEPPERAteż się chciał pobujać ale... nie wyszło

Gość sympatyk pisu
chooj z nim

Gość marianna pe
ktoś mu pomógł

Gość to jest ważne
A słychać było strzały?

Gość TakSobiePytam
Wierzę w to, że np. człowiek, który jest nieuleczalnie chory może zakończyć swoje życie bo ma już dosyć wegetacji, a szczególnie jeżeli cierpi fizycznie, a co za tym idzie psychicznie też! Jeżeli wie, że i tak nie ma już żadnej nadziei i to nie jest grzech, bo w akcie desperacji człowiek jest nie do końca poczytalny! Wiem o czym piszę, bo swoją wiedzę nie opieram tylko na internetowych bzdurach! Jeżeli chodzi o śmierć Leppera nie jestem przekonana, sprawa dosyć enigmatyczna!

Gość TakSobiePytam
Wierzę w to, że np. człowiek, który jest nieuleczalnie chory może zakończyć swoje życie bo ma już dosyć wegetacji, a szczególnie jeżeli cierpi fizycznie, a co za tym idzie psychicznie też! Jeżeli wie, że i tak nie ma już żadnej nadziei i to nie jest grzech, bo w akcie desperacji człowiek jest nie do końca poczytalny! Wiem o czym piszę, bo swoją wiedzę nie opieram tylko na internetowych bzdurach! Jeżeli chodzi o śmierć Leppera nie jestem przekonana, sprawa dosyć enigmatyczna!

Gość kwartnik
sprawa capi na kilometr, tak uważam, spreparowanie samobója to dziasiaj prosta piłka, pytanie-komu na tym zależało i kto za to zapłacił ? a dziennikarze niech wrócą pamięcią wstecz, dlaczego ok. 15 lat temu na podwórku Leppera samochód spłonął i strzały były a dzisiaj to był wyrok w rękawiczkach !

Gość klimaciara11
do samobujstwo....widacze nieuczony w piśmie bo piszesz z błędami jesteś księdzem zgadłam?tak najlepiej wszystko zgonic na demona,a ja ci mowie;"to ludzie ludziom zgotowali ten los"

Gość gred_wawa
A.Leppera wykończyły jebane pisiory został zaszczuty przez nich za życia

Gość W takiej POlsce żyjemy
ze morderstwa traktowane sa jako samobojstwa lub wypadki, a policja i sady zamiast lapac mordercow i zleceniodawcow udaje ze nic sie nie dzieje.