Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi do pdłogi

i co dziś porabiacie???

Polecane posty

Gość nogi do pdłogi

u mnie pogoda beznadziejna, mgła i mżawka i co to dzisiaj robić? jakieś pomysły?

Gość nogi do pdłogi
słońca to pozazdrościć.:P ja dzisiaj nie mam kompletnie weny na sprzątanie itp. przyznaję mam dzisiaj lenia giganta! :P

Gość nogi do pdłogi
ha :D do pralki to ja też wstawię pranie , i chyba na tym moje prace domowe się dzisiaj skończą :P

Gość wstane z lozka za jakas
godzine, wstawie pranie, ubiorę się i pójde na zakupy (musze kupic jakies bluzki i ze 2 pary spodni + zakupy spożywcze), zjem coś na mieście, później posprzątam mieszkanie, przygotuję na wieczór jakąś kolację (pewnie zapiekanka makaronowa z tunczykiem) i bede lezala w lozku ogladajac jakies filmy

Gość nogi do pdłogi
no można tak powiedzieć, że mnie namówiłaś:D ale co tu dalej? cooo... leniuchować cały dzień to przesada chyba, co? no pewnie jakiś obiadek wymodzę jeszcze.

Gość juz sie wyspałam;p
I tak sama cały dzien bedziesz>? ja równiez zrobie pranko,cos posprzatam

nogi do pdłogi no można tak powiedzieć, że mnie namówiłaś ale co tu dalej? cooo... leniuchować cały dzień to przesada chyba, co? no pewnie jakiś obiadek wymodzę jeszcze. zapros jakas kolezanke :D

Gość precyzyjny mam plan
wstałem o 5,15 - prysznic, spacer z psem i prace domowe (pranie i troszkę prasowania), zakupy - za 20 minut budzę żonę-śniadanko gotowe, potem poranny wekendowy sex - prace domowe do 12,00 - 12,10 prysznic i wyjazd na chwilę do pracy, a tak naprawdę na sex wekendowy z koleżanką - 16,00 obiad, i wypad z dziećmi i żonką - 20,00 kolacja kąpiel i oczywiście wieczorne zabawy z moją żonką...

Gość nogi do pdłogi
no dobra zadzwonię do koleżanki i pójdziemy na miacho też sobie jakiś ciuszek kupię, zakupy zawsze mi humor poprawiały, a wieczorkiem może jakiś wypad :D hmmm zaczynam normalnie mieć jakieś perspektywy na dzisiaj :-) ale szkoda, że słoneczka nie ma, a ja taak je lubię, pojechałabym na plaże i tak mogłabym leżeć cały dzień.

Gość juz sie wyspałam;p
na plaze ..u mnie nie ma plazy,hhe.

Gość nogi do pdłogi
no ja mam plażę, prawie pod nosem, ale co z tego jak pogoda do d*py :( a teraz własnie jem śniadanko ;-)

Gość nogi do pdłogi
nie no aż tak to nie, bo musiałabym mieć 3 kilometrowe nogi hehe :P

Gość nogi do pdłogi
eno enooo widzę słońce... tylko ciiiichoszaaaa bo uslyszy i się schowa. Ja to chyba jestem jak gekon, beż słońca ani rusz :P

to pewnie moje slonce !!! :P:D 3 km to nie jest tak daleko. zobacz moja stopke nr3. chciałabym tam wrocic ale nie mam czasu, no i pogoda taka sobie. slonce robi co chce :P

Gość juz sie wyspałam;p
U mnie jest takie przymulone na razie,ale nie wybieram sie na opalanie,zaraz obudze swojego faceta haha

Gość nogi do pdłogi
piękny widok.a gdzie to??

Gość nogi do pdłogi
aaa no i dziękuję bardzo za to słoneczko bo świeci coraz bardziej...a jak widzę słoneczko to zaraz mam więcej siły....żeby tylko nie zapeszyć...

taka mala wyspa o nazwie uto - o z 2 kropeczkami :) położona na wschód od archipelagu sztokholmskiego zdjecie bylo zrobione z 60 metrowej skały :D

Gość a co!
ja się dzisiaj opalam cały dzień, bo jutro ma znowu padać:/ a wieczorem jakieś piwo:D

Gość nogi do pdłogi
a widok przepiekny, u mnie aż tak pięknie nie jest ale też nie najgorzej :-) jak tak słoneczko u mnie sie rozgości na dobre też pojadę się opalać :D a jak myślę o zimie to już mnie depresja łapie:-(

''a widok przepiekny, u mnie aż tak pięknie nie jest ale też nie najgorzej'' plaze w pl maja swoj urok. :) przez 5 lat pracowalam w mielnie :D zima - ja to sie jesieni najbardziej boje :O nienawidzę tej pory roku :O

Gość precyzyjny mam plan
znikam, bo mam precyzyjny plan na dziś do realizacji - pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia... a tak naprawdę, to muszę się przyznać, że ta koleżanka i z nią sex to był żart - nigdy!! kocham swoją żonę, poza tym wszystko zgodnie z planem... pozdrawiam cieplutko... oj czas ucieka - bawcie się dobrze :)