Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi do pdłogi

i co dziś porabiacie???

Polecane posty

Gość nogi do pdłogi
mój wujek mieszka na W.P. a ja chodziłam kiedyś do 7 zaocznie, ale nie byłam tam u fryzjera.

Gość nogi do pdłogi
ale zobacz jaki to zbieg okoliczności, założyłam temat z nudów, a tu taka niespodzianka, jaki ten świat mały! :D

wodniczysko kombinuj..... we dwoje raźniej :D:P nogi do pdłogi facet ma boskie ręce :D polecam. :D w sumie to nie wiem z czego bardziej sie ciesze. z odwiedzin u rodzicow czy z tego ze pozbede sie kilkanastu cm wlosow ktore doprowadzaja mnie do szalu. :O powinnam juz lezec w lozeczku. dajcie mi kopa w dooope i sobie pojde :P

Gość nogi do pdłogi
kto wie, może się skuszę, właściwie mam do poprawki kolor ( szczegółów nie zdradzę) ale jednym słowem mnie fryzjerka załatwiła! To ja teraz daję kopa Tobie i Sobie, wpadłam na chwilkę a juz siedzę tu chyba z godzinę.Idziemy lulu kobietko!!! Ja odezwę się jutro :-) Dobrej nocy a jutro miłego dnia życzę 🌻

Gość nogi do pdłogi
Jestem jestem :D niedawno przyszłam do domu :-) mialam dzisiaj ciężki dzień. A jak Tobie dzionek minał?

nudno ;( wczoraj zabalowalam na kafe :( dzisiaj wstalam toche za**** nic mi sie nie chcialo. myslalam ze sie poucze , ale nic z tego nie wyszlo :(

Gość nogi do pdłogi
aajjj a mówiłam idź spać :P ja tam się wyspałam:D Trochę zbastowałam z tym kafe bo zauważyłam, że to za bardzo uzależnia, a i obowiązki domowe na tym cierpią :O

oooo tak uzależnia. :P:O siedze tu z nudow. bywaja takie dni kiedy siedze caly dzien sama. wykonczyc sie mozna. wtedy siadam na kafe i godziny leca jak oszalałe.

Gość nogi do pdłogi
Tak mam 3 letniego synka :-)

Gość nogi do pdłogi
a jakie dzisiaj plany na wieczór masz??

wow :classic_cool: o tej godz. to juz pewnie umyty i w lozeczku lezy :P kiedys pilnowalam dziecko mojej kolezanki- tez taki szkrab jak twoj. ciągle powtarzał kocham cie :D nowego slowa sie nauczyl :P

Gość nogi do pdłogi
no jeszcze nie wykąpany bo zasnął mi dziś po południu dość późno i teraz buszuje:P własnie buduje dźwig z klocków :D

Gość nogi do pdłogi
a mój niedźwiedź jeszcze nie wrócił z pracy, a pracuje od 8 rano, tez pewnie jak wróci, to zje...ewentualnie da buziaka i padnie :P

Gość nogi do pdłogi
ooo weekendy to ja lubię, można poleniuchować i wrzucić na luz, a najfajniejsze jest jak w niedzielę razem jemy śniadanie a potem do 11-12 we trójke leżymy w wyrze i ogladamy bajki i filmy...jak dla mnie może się taki czas nie kończyć :D

Gość nogi do pdłogi
no to pogaduchy masz ze mną :P to teraz jakaś kumpela do zakupów się musi znaleźć :D

Gość nogi do pdłogi
orzesz w mordę, ja tu za kolację sie biorę a ja chleba nie mam,wszystko kupiłam tylko nie chleba... musze do sklepu lecieć, później się odezwę jak dam radę.

chyba dam ogłoszenie :P weekendowe leniuchowanie- lubię to :D moze precyzyjny mam plan przyjedzie do se. zamiast zwiedzac przeciagne go po sklepach :P:D

Gość nogi do pdłogi
Hejka :-) u mnie dziś pogoda nieciekawa, niebo zachmurzone i na deszcz się zapowiada :-(