Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi do pdłogi

i co dziś porabiacie???

Polecane posty

Gość nogi do pdłogi
ooooooo mielno :D moje okolice :D tam własnie jeżdżę :D

Gość nogi do pdłogi
precyzyjny mam plan Miłego dzionka :D

Gość nogi do pdłogi
ide sie ogarniać miłego dnia wszystkim a ja chyba na plażę będę się szykować :P papa

Gość Liselotte
powinnam posprzątać i pójść po zakupy a mnie taka niemoc ogarnęła... Niech mnie ktoś w doooooopę kopnie...

robota nie zajac - nie ucieknie. :P:P:P wzielam sie za robienie sniadania bo mnie moj wslasny zoladek wchlonie :O :P nalesniki amerykanskie !!! ktos chcetny ??? :D

Gość nogi do pdłogi
a co tam...ja się mogę skusić na naleśniczki ;-) Liselotte ja Cię mogę kopnąć :P ja dzisiaj z samego rana nie miałam ochoty na nic, ale jak widzisz kafeteriusze zawsze biegną ku pomocy :D

Gość precyzyjny mam plan
i jak minęła Wam dziewczyny sobota? U mnie zgodnie z planem :):):) - a jakie plany na niedzielę?

Gość nogi do pdłogi
Hejka :D u mnie sobota suuuper, nie takiej się spodziewałam:P a dzis jeszcze nie wiem co będę robić, ale na pewno mam więcej weny niż wczoraj :-)

u mnie pochmurno, planuję cały dzień leniuchować w domu wreszcie mam trochę czasu miałam ostatnio każdego weekendu jakąś wizytę rodziny/znajomych, w tygodniu sporo pracy, lekarz itd a teraz wreszcie wolny dzień... nie ruszam się z domu :D ewentualnie wieczorem wyskoczę na piwko do knajpki

hej nogi do pdłogi ukradlas mi wczoraj slonce :P:P:P przez chwile nawet padalo :O moj plan zrealizowany w calosci. zmeczona aczkolwiek zadowolona :D o k***' u mnie pada. :O

Gość nogi do pdłogi
No to Ci powiem, że jak się obudziłam to świeciło super słoneczko, a teraz zaczyna się chmurzyć i coś mnie się wydaje , że będzie lało jak cholera. Ale nie mam zamiaru dzisiaj zamulać tylko się ogarnąć i coś fajnego zrobić :D :P

Gość precyzyjny mam plan
a u mnie dziewczyny piękne słońce, no może troszkę w oddali chmurek, ale co tam do dzieła :) precyzyjny mam planv na dzień dzisiejszy - muszę pogonić towarzystwo... hi,hi konil z lenistwem :) - pozdrawiam cieplutko :)

Gość precyzyjny mam plan
Quis leget haec? mam pytanko - zaproszenie na naleśniki aktualne? bo ja chętnie :) nogi do podłogi - napisałaś, że było suuuper! to może się podzielisz wrażeniami z przyjaznymi ci duszyczkami ? :)

Gość precyzyjny mam plan
Quis leget haec ty aby poważnie ? dla mnie to nie problem - mogę wyjechać w dowolnym momencie :):) - mogą być te z lodówki - subię odsmażane - nawet lepsze:)

Gość precyzyjny mam plan
fajnie! jeszcze nie byłem :):):) a tak serio, to nie myśl, że mnie tym przestraszałaś... hi, hi, nie takie rzeczy robiłem :):) - kiedyś ,,ktoś" dla żartu mnie zaprosił na kawę sądząc, że nie przyjadę do Cambridge ... no przyznam, że zajęło mi to 20 godzin ( musiałem czekać na prom w Cale ) ale było warto... a mina zapraszającej bezcenna :):):). Ps. co to za pieski w stopce?

Gość precyzyjny mam plan
aha - sprawdziłem najbliższy prom z wolnymi miejscami mam jutro :):) z Gdyni ( Stena Line )

Gość precyzyjny mam plan
dzięki - zawsze myślałem, że powinno być jak w piesence ,,Jesteś szalona"... ale fakt - często to słyszę :):) żona mówi, że nie ma już do mnie sił :):) hi, hi, ją to jeszcze rozumiem, ale moim synom też nic się nie chce... jak ich wyciągam, to słyszę - znoowu, tata daj pospać - eh, żeby tak znaleźć duszyczkę do spacerów, wyjazdów i innych głupot :) samemu to nie frajda :) . Dobrze, że mój piesek lubi jazdę samochodem - wiesz, moim zdaniem najlepsze wyjazdy/wypady to te nieplanowane

Gość precyzyjny mam plan
60 kg później... tym mnie rozbawiłaś... moja sunia ma 2 kg i to niecałe, a swoje lata już ma :):). Jeżeli nie żartujesz, to napiszę na maila - muszę wiedzieć jaki dzień Ci pasuje... no i jak i gdzie się ewentualnie spotkamy :)

z moja praca roznie bywa. poki co nie mam zadnych zlecen. jesli cos jest to kilka godz(3-4) co kilka dni wiec nie powinno to stanowic zadnego problemu. kasia.kowalska7111984@wp.pl

Gość nogi do pdłogi
coż ja widzę:P znajomość kwitnie :-) a ja wczoraj troszkę wieczorem poszalałam :D trochę się nie wyspałam ale warto było:D ja też poproszę naleśniczka ale jak da radę to wirtualnie bo nie mam jak dojechać, chyba, że zabiorę się razem z PMP ( tak nazwijmy w skrócie Precyzyjny mam plan :D )

Gość precyzyjny mam plan
dzięki - już piszę a wszystkich innych pozdrawiam i żegnam, bo ... precyzyjny mym plan na dzisiaj, a czas ucieka :)

Gość precyzyjny mam plan
nogi do podłogi - naprawdę! to mogłoby być super :) czasami dobrze zrobić ,,coś" szalonego i nieplanowanego ( napisz m430@interia.pl )

Gość nogi do pdłogi
No jeszcze mi powiedz , że z Koszalina jesteś?????????????