Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi do pdłogi

i co dziś porabiacie???

Polecane posty

Gość nogi do pdłogi
Troche słońca wyszło :D ale mnie dzisiaj sie sprzątająca włączyła :P więc to wykorzystam i posprzątam ile się da :D Również miłego dnia życzę :D Karolina Malina ja także dam Ci na pocieszenie :-)

Gość nogi do pdłogi
u mnie pogoda do d**py, trochę słonka czasem wyjrzy a tak to pada prawie cały czas:-(

Nogi do podlogi- jak ci minal dzien ??? u mnie nudy..... :( a pogoda wpędzi mnie w depresje :O:( obejrzałam wladce pierscieni - pod przymusem :P i najadlam M&M'sow ze az mnie :O milych snow :)

Gość nogi do pdłogi
Hejka :-) sorki, że wczoraj już się nie odezwałam , ale mój M dzisiaj wyjeżdżał w delegację, i miałam kupę roboty, a dzisiaj jak wyszłam z domu o 10 tak dopiero wróciłam, jakieś pół godziny temu. U mnie dzis pogoda taka jak wczoraj, cały czas lało, a ja w tym deszczu musiałam łazić :O A jak tam u Was pogoda dzisiaj??

leje caly dzien i przeszla burza :O:O pozamykalam okna- nawet żaluzje zaslonilam :O i siedzialam w takich ciemnosciach. lzy mialam w oczach- tak bardzo sie boje. :O

Gość nogi do pdłogi
ja na szczęście się burzy nie boję, a nawet wręcz przeciwnie uwielbiam jak się błyska, siedzę wtedy cały czas w oknie . Teraz tylko położyć małego i sama chętnie już dziś odpocznę:D

boshe masz tak samo jak mój facet. nawiedzeni jesteście :D wpadł do domu i okna otwiera bo on lubi posłuchać jak grzmi :O wychowani na koszalińskich podwórkach !!! :P:D

Gość nogi do pdłogi
haha to mnie rozbawiłaś :D:D:D aczkolwiek i tak mi dzisiaj smutno...samotny wieczór przede mną, i nie tylko dzisiejszy :-(

Gość nogi do pdłogi
mi też się wieszał, ale tylko na kafe, dopiero teraz zaczęło działać

Gość nogi do pdłogi
dziękuję za kwiatka :-) do niedzieli jestem sama.

Gość nogi do pdłogi
Hello :-) u mnie wczoraj cały czas już było cos nie tak z netem, w ogóle nie mogłam dodać odpowiedzi. A dzisiaj pogoda jak co dzień pada pada pada i końca nie widać, i zimno jest :-( Miłego dnia :D

hej. nie wiem o co chodzi , ale dzisiaj mam problem z fb. ciagle krzaczy :( ehh jak nie urok to ..... :P Boshe jak u mnie zimno- normalnie jesien a nie lato :O Jeszcze tylko miesiac i laduje w pl :D Musze wykreslac juz dni z kalendarza :P:) pozdrawiam :)

Gość nogi do pdłogi
no u mnie też jakby jesień, jak dzisiaj byłam w sklepie to założyłam normalnie jesienną kurkę.Masakra jakaś!

Gość nogi do pdłogi
ja z nerwów potrafię wysprzątać całą chałupę :P a co Cie tak zdenerwowało?

nuda... i to ze zasnął :O wstanie kiedy ja będę kładła się spać :O jak mnie to drażni. niby jest w domu , ale jakby nieobecny :O jutro mam dzień sprzątający :) Ty pewnie tęsknisz za swoim M :D

Gość nogi do pdłogi
Oj nawet nie wiesz jak bardzo, nie mogę sobie znaleźć miejsca, i jeszcze ta pogoda, tak to bym wyszła z małym na cały dzień i jakoś by zleciało...ale w dzień to jeszcze ujdzie...dziś kolejny samotny wieczór :-(

Gość nogi do pdłogi
no a jak ten Twój niedźwiedz wstanie to kiedy potem sie położy?

niedzwiedz wstanie za jakas godzine i zasnie ok. 2 bo bedzie gral na ps3 .pozniej wstanie o 5-30 do parcy i tak od poniedzialku do piatku potrafi funkcjonowac. :P:O

Gość nogi do pdłogi
nooo coo TYY??? to ja myslałam, że on już tak śpi do ranma bo taki zmęczony jest?? To kiedy Wy razem spędzacie czas?

Gość nogi do pdłogi
oj biedna jesteś🌻 masz na pocieszenie, może chociaż na chwile sie uśmiechniesz :-)

dzięki :) zaraz będę miała niezły ubaw jak obudzę niedźwiedzia i wyśle pod prysznic :) będzie tak zay*** ... zaspany hehehe lubię ten moment-.wiem wredne, ale dobrze mi z tym :P:D

Gość nogi do pdłogi
haha oj uważaj zaspane niedźwiedzie potrafią być niebezpieczne hi :P