Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fullpeppper

Niedowaga

Polecane posty

Gość fullpeppper

Hej, mam problem, mam 166cm wzrostu i ważę 41 kg, mam 18lat, jak przytyć? oczywiście zdrowo przytyć, nie chodzi mi o przytycie na zasadzie 'jedz jak najwięcej'... Pozdrawiam :)

Gość studnia z wodą
cóż, wybieraj produkty wysokokaloryczne ale to nie jest takie proste i oczywiste, zalecam wizytę u dietetyka, który przygotuje ci jadłospis uwzględniający twoje indywidualne cechy i predyspozycje, dopiero połączenie różnych składników posiłku może dać oczekiwany przez ciebie efekt

Gość 41 kg na tak wysoki wzrost?
O ja pierdolę :O Moja siostrzenica tyle waży przy 135 cm :O

Gość dareczcca
przy okazji, powinnas zrobić badania krwi i tarczycy bo może masz jakies problemy z hormonami, stąd ta niska waga, jak się odżywiasz???

🖐️ Też bym to chciała wiedzieć.... ja po ciąży ważę zaledwie 44kg, a w Twoim wieku to nawet mniej jak Ty ważyłam 🖐️ Jak starałam się przytyć to jakieś 4 kg udało mi się kiedyś przybrać jak prowadziłam zeszyt i zapisywałam kiedy co jadłam głównie po to żeby trzymać się regularnego jedzenia i obliczać kalorie i się dopchać ewentualnie jak naprawdę za mało wychodziło

też mam podobny problem... :( jesli lubisz mleko, to pij je jak najczęściej, co najmniej szklanka dziennie, najlepiej z jakims musli czy płatkami kukurydzianymi i duzo kaszy, makaronu, ryżu, ziemniaków - to najbardziej tuczy, a przy tym jest zdrowe :) i powinnaś wieczorami jeść :) u mnie niestety ta zasada nie działa, bo mam nawyk, że min 4 godz przed snem nie jem i jak się najem tuz przed snem, to zasnąć długo nie mogę :(

Gość uiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwww
Ponoć Megace- z apteki na recepte najlepsze---- i po kłopocie niedowagi