Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byście zrobiły?

co byście zrobiły kiedy mąż zrobiłaby ...

Polecane posty

Gość co byście zrobiły?
poza tym temat nie dotyczy zasadności posiadania quada tylko tego zachowania: wiem, że ty tego nie chcesz ale ja i tak zrobię jak chcę

Gość co byście zrobiły?
spadam ale jakby ktoś napisał coś NA TEMAT to będę wdzięczna

Gość na temat to tak
bez sensu, że mąż w ogóle nie bierze pod uwagę twojego zdania chyba nie potraficie się dogadać w ogóle, powinniście przecież trzymać wspólny front, a nie każdy sobie

Gość nie_bo_nie
jest uparta i ma byc jak ona sobie powie, zero kompromisów i fochy, dziecinada, zdajesz sobie sprawe co musialoby sie stać zeby takiego quada uszkodzic?

Gość no to na temat
uważam, że robisz aferę z niczego. Ok, mąż się uparł wziąć, nie musisz się z tym zgadzać, ale to nie powód, żeby od razu się obrażać... Czasami trzeba pójść na kompromis. A że mąż chce sprawić przyjemność swojemu siostrzeńcowi, to dla mnie normalne i nie rozumiem Twojej egoistycznej postawy w tym przypadku. Po prostu trzeba małego przypilnować, żeby nie zrobił krzywdy sobie i nie zniszczył quada - a to zadanie Twojego męża, skoro podjął decyzję o zabraniu quada. A to zdanie o przedkładaniu szczęścia cudzego dziecka nad swoje... GRUBA przesada. To TYLKO quad i nie jest powiedziane, że zostanie zniszczony.

Gość co byście zrobiły?
quad nie został zniszczony, było parę ekscesów, mąż musiał sobie troche polatać i powrzeszczeć za nim ale nikt nie ucierpiał i quad też nie więc spoko, nie było tak strasznie jak myślałam