Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_2011

Samotne mamusie i tatusiowie

Polecane posty

Dajcie spokoj ja caly czas czekam az napisze o ktorej bedzie bo nie mam jak wyjsc..;/ cwaniaczek kuźwa.

oj ci mezczyzni... brak slow na nich;/ ja sie martwie bo moja mala cos pogryzlo i nie mam pojecia co to;/na nozce ma tak mocno napuchniete i podeszlo az taka woda nie wiem moze od drapania.. i do tego ropieje jej oczko.przed wczoraj jej ropialo w dzien troszke potem poszla spac obudzila sie patrze a ona oka nie mzoe otworzyc bo cale jej zaropialo;/ pozniej na kolejny dzien nie maial nic a dzis znowu;/i w dodatku jeszcze drugie;/ przemywam jej rumiankiem ale nie wiem czy to pomoze;/ wiecei moze czym moge posmarowac jej ta nozke?

wiesz co ja slyszalam o occie. Ale nie wiem czy dla dzieci. Na oczko sol fizjologiczna rumianek moze uczulac. Jest mi smutno..:(

wez dzieciaczka i idz na spacer, i sie nie przejmuj, jak cie olewa to nie pokazuj mu ze cie to boli :) idz sie przejdz uspokoisz sie troche, i nie przejmuj sie ze nie dzwoni i nie odp na sms, jak przyjedzie a cie nie bedzie to tylko jego wina

synek spi ja teraz jestem cala zaryczana. Caly makijaz poszedl sie j..c. :( jestem wsciekla na siebie, ze tak robie. Placze za Nim a on mnie tak skrzywdzil..:(

mi latwo powiedzziec bo ten etap mam za soba, ale uszy do gory zobaczysz niedlugo bedziesz mowila jaka ja durna bylam ze tyle lez wylalam przez tego palanta. idz przemyj twarz odswiez makilaz :) nie daj sie twoj synek napewno nie chce patrzec na zaplakana mame :)

mordko tym placzem niczego nie zmienisz, szkoda mi cie strasznie, ale nic nie poradze musisz to przebolec.

samotna mami --> moje dziecko tez jakies cale pogryzione, znow moja mama go dzis wziela. ahaahaaa --> przykro mi jest strasznie, jak czytam to co piszesz, bo wiem doskonale co czujesz. Wiem jak sie latwo mowi ' nie placz' kiedy łzy same lecą, a Ty nie bardzo masz na to wpływ. Ale to prawda, ze nie mozna pokazac facetowi jak bardzo boli, bo dla niego to rewelacyjny grunt do jeszcze wiekszego krzywdzenia. To minie, zobaczysz, wiem ze teraz wydaje sie to nierealne, ale mija... pewnie ze jakas tam zadra zwasze zostanie i bedzie bolec, ale duuzo mniej i bedziesz umiala to wylaczyc. Tylko czasami bedzie wracac.

ale nudy u mnie :( wczesniej byla u kolezanki na kawie a teraz nie moge znalezc miejsca z tych nudow, mala spi :/

a ja sie dzis strasznie czuje, wszystko mnie boli, do tego okres dostalam i caly czas leze w łozku praktycznie :(

u mnie tez byla kolezanka pogadalysmy troche i czas zlecial a mala jadla obiad pozniej lezal jej talerza na biorku bo go nie wynioslam a bylo na nim jedzenie.jak sie dorwala do niego to koniec cale rece w sumie to cala ona ubrudzona od tego:D podloga to wygladala jak bym wziela tez ziemniaki i cale specjalnie roztarla po podlodze;/masakra:D ale mowie sobie dobra masz dzis dzien dziecka baw sie.jadla delicje to wszytsko upackane tez na podlodze i na moim lozku!!cale sie klei pokrycie musze do pralki wsadzic i wyprac;p mala to odrazu do wanny na kapanie bo inaczej sie nie dalo.naszczescie podloga juz umyta i znowu jest czysto.myslalam ze tego nie przezyje heh;p moja mala ma coraz gorsze te oczka:( zaropiale i takie jakby chore:(jutro popjde chyba do lekarza da mi pewnie jakies krople..bo ten rumianek nic nie pomaga:(

Moj a też usnęła:-) W dzień przyjechała siostra z mężem i zabrali nas nad rzekę.Tu piękna pogoda,Marysia była gwiazdą plaży,wszystkich zaczepiała,chlupala się w wodzie,miło było:-) Później byliśmy wszyscy u rodziców na obiedzie.Teraz wróciłyśmy do domu.Odgoniłam starsz a od komputera i sama weszłam,hihi Ciekawe jak tam Ahaahaaa...coś ucichła,może do wieczora się odezwie bo czuję że jednak przyszedł. Oni są wszyscy tacy podobni...eh...Uśmiałam się z tego że jeden przestał pracowac jak się dziecko urodziło...ale dwa dni temu siedziałam ze swoim i rozmawialiśmy o tym dlaczego doszło do mojej wyprowadzki.On stwierdził,że nie chciało mi się pracować a w sieci była praca i dla kobiet w ciąży i od razu po porodzie też mogłam pracować.Szok.Przyjechałam do Łodzi pod koniec siódmego miesiąca ciąży a wyjechałam miesiąc po porodzie.Miałam macierzyński,miałam oszczędności a on stwierdził,ze o moja wina bo się obijałam:-(.Pracować mi się nie chciało a on biedulek wychodził z domu o 6 rano,wracał o 20 bez grosza przy duszy,bez kromki chleba i ja tego nie doceniam.Niewdzięczzna jestem i do dziś nie jestem w stanie uznać,że to ja zawiniłam. Przez tę przeprowadzkę straciłam ponad 20 tysięcy,.Miałam mieszkanie za odstępne,które sama zapłaciłam a później jak musiałam uciekać to odsprzedałam ze stratą. I teraz mam przyznać,że źle zrobiłam...bo powinnam pracować,brać macierzyński i nie prosić go o pieniądze Staram się o tym nie myśleć bo mnie strzela:-). Wolę być tu sama,spotykać sie z nim raz w miesiącu i wiedzieć,że muszę liczyć na siebie

nic nie pomoze od razu :) ale moze lepiej idz do lekarza, moze to poczatek jakiegos przeziebienia

Evi27-smaruje jej juz 3 dzien i nic:( i doszlo drugie oczko;/ mam nadzieje ze przeziebienia nas ominie bo nienawidze chorob!przez zime moja mala tak sie nachorowala ze myslalam ze nigdy z tego nie wyjde.raz ona raz ja i tak w kolko;/ jestem uczulona na te przeziebienia tym bardziej chorobska! martwi mnie to ugryzienie na nodze..jest wielkie nabrzmiale i podeszlo nie wiem woda badz ropa..nie wiem co to mzoe byc...;/

no tak bo po co isc do roboty jak ja dostawalam maciezynskie, tylko w wawie trudno sie we 3 utrzymac za 900 zl to niemozliwe :) boze niby dorosli ludzie ale rozu,u za grosz nie maja :/

idz ty lepiej do lekarza :) herbata tez mozesz przemywac moja tez duzo choruje, nawet niedawno na antybiotyku byla, teraz podaje jej tran moze cos pomoze

no wlasnie ja juz od dlugieczo czasu mam spokoj z chorobami wiec ok ale mam nadzieje ze nie bedzie chora bo wpadne w szal;p jutro pojde do lekarza od rana przyjmuje wiec przejde sie.tylko troche mi sie to nie usmiecha bo wiem ze tam beda chore dzieci i boje sie zeby czegos mala nie zalapala;/