Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_2011

Samotne mamusie i tatusiowie

Polecane posty

Gość widzialy gałyyyyyyyyyyy
co brały:O

Zaczerniłam nick :) Hej, wrocilam z centrum. Pozałatwiałam swoje sprawy ten doopek nie odezwał się do tej pory wiec pewnie nie przyjdzie. Ja zaraz sie zbieram i ide sie przejsc. p.s. ja ze swoim bylam 8 lat a i tak nie wiedzialam jakim jest palantem takze dlugosc zwiazku nie ma znaczenia bo człowiek jak sie dobrze zamaskuje to mozna nigdy sie nie dowiedziec jakie jest jego prawdziwe oblicze

Dziękuję Dziewczyny:-)Aż mi sie łezka uroniła,kochane jesteście:-). Poczytam wieczorkiem,fajnie,że znowu będzie dużo...Witam nowe mamusie i też BARDZO się cieszę że jest ten topik.Dużo lżej na sercu,jak wiem,że nie jestem jedyna na świecie w takiej sytuacji.Spadam bo zaraz wpadnie siostra z mężem na torcika i jedziemy do galerii po drugiego laptopa.Nie będę się już kłóciła ze starszą córką o dojście do kompa:-) Buziaczki i DZIĘKUJĘ za pamięc

Marysia dzis opanowała topik:-),padła Gwiazdka mała. Starsza z wujkiem siedzi i bawi się nowym laptopem,coś tam instalują,ja mam chwilkę oddechu... Dobrze,że skończył się urlop,jestem wciąż w biegu i zupełnie nie mam czasu na smutne myśli,wspominanie tego co było rok temu itd...Ktoś mądrze powiedział,że praca może być lekarstwem... a jak u Was?nie macie dziś doła?ahaahaaa...mam nadzieję,że dziś jesteś silniejsza? Jesiennymi wieczorami będziemy tu się wzajemnie pocieszać,hihi:-)

Samamama38 najlepszego dla twojej córeczki:) kukartka32 -byłam dzis w tym namiocie Pampersa, matko jaktam goraco bylo a ja jeszcze tego mojego klocuszka caly czas na rekach trzymalam. No powalające to nie bylo, szczerze to myslalam ze cos wiecej dorzuca w gratisach.Ale w sumie smiesznie bylo. Bylam dzis 6 h na spacerze i w parku i w zoo i synek padl mi juz o godzinie 19. ciekawe kiedy sie obudzi. a jak wami mija wieczor? a OMD dzis dzwonil ale nie odbieralam , niech ma nauczke bedzie cos chcial to znajdzie sposob zeby sie skontaktowac ze mna

Samamama-> Jestem, czuję się dużo lepiej niż wczoraj. Dziękuję Boguu, że nie przyjechał w weekend bo wszystkie swoje emocje bym na Niego wylała. A tego nie chcę. Juz nie zobaczy moich łez, a tym bardziej, że mi na nim zależy. Bo zależy wciąż niestety.

samamama38 mialam dobry humor ale bylam teraz pobiegac i jakos zaczelam myslec o tym co mi zrobil tem cham i łzy cisneły sie do oczu a teraz jest mi smutno. Mój mały własnie wykapany i siedzi w łożeczku mam nadzieje,ze nie dlugo zasnie a o 20.30 stara niania leci :D Jeny nie mowcie nic o smutnych jesiennych wieczorach bo juz mam łzy na zakrecie... Tak jak myslalam cham jeden nie zadzwonil ani nie przyszedl do dziecka. W sumie od poczatku byl niedzielnym tatuśkiem wiec co sie dziwic...jak ja go nienawidzę wrrr

gmaja-> no ja jestem troche rozczarowana ta akademia... w zasadzie reklamowali tylko Pampers Premium Care - ale ok, z tym ze mogli chociaz na sprobowanie dac choc jedna, ja np nigdy nie kupowalam tych, tyko activ baby. Nie wspomnieli tez nic o active boy i active girl - a szkoda. Ogolnie to zgadzam sie bylo szmiesznie, ja wszystkiego sprobowalam :D ale fakt taka firma jak pampers mogla dac wiecej jakis probek, zbiedniec by nie zbiednieli. Fajny byl parking na wozki :P pozew napisałaś? ja tez bede skladac o alimenty - nie odpuszcze mu. Na fajki to ma.

Wszyscy ci tatusiowie naszych dzieciaczków są niestety podobni...Dobrze,że mimo ich beznadziejnych charakterów potrafimy wziąć się w garść:-) Takajakas see-u Ciebie to wszystko jeszcze świeże,stąd te łzy.Każda z nas to zna:-(.Ja przyznaję,że od czasu wyjazdu z Łodzi 1 października ANI RAZU nie płakałam.Już nigdy przez niego nie zapłaczę. Dziewczyny...a gotujecie obiady?takie codzienne?ja teraz zupełnie przestałam.Starsza córka jest niejadkiem,dziobie i to tylko np naleśniki czy placki.I tak jakoś poszłam na łatwiznę...

Dziękuję Gmaja:-) Fajnie zrobiłaś że nie odebrałaś tego telefonu.Może się domyśli że masz swoje życie i nie czekasz aż zadzwoni...

Samamama38 -- dokładnie o to samo chcialam zapytac ' czy chce wam sie gotowac obiady ';) mnie sie nie chce !

A pozwy jasne że trzeba składać.My niby jesteśmy w zgodzie,spotykamy się ,on dużo kupuje Małej a i tak go podałam:-)To kasa dziecka.nawet tego nie wyjmuję,póki nie muszę.

Kukartka....jak ja się męczyłam jak musiałam mu codziennie dwudaniowe obiady gotować:-).....On był wciąż głodny,a chudy jest jak patyk .Potrafił zjeść cztery schabowe,wpierw zupę i po dwóch godzinach umierał z głodu....uff...

Ja gotowałam teraz juz napewno nie będę. Sama nie potrzebuję, chyba, że coś dla Synka :)

ja sobie przewinelam synka zeby zobaczyc jakie sa te pieluszki :)ja zazwyczaj używam Sleep & play bo wyczaiłam promocje 35 zl za opakowanie i kupila odrazu 4:) ogolnie to ja niewiem jak to jest z tymi pampersami na opakowani jest ze do 12 h,ale oprócz nocy, to ja zmienaim tak co jakies 2,3 godziny. Moze przesadzam ? a moze moje dziecie za czesto siusia juz taj zaczelam mysle. co do gotowanie, czasem w weekend coś sobie ugotuje a tak to mnie samej dla siebie nie chce. tego mi brakuje moj ex lubil moje obiadki a ja lublam gotowac dla niego.

a co do pozwu chyba sie nie wezmę dzis za niego, mnie tez ten spacer wymeczyl i ide niedlugo spac

gmaja- a jakiego Ty rozmiaru używasz? 3 czy 4? jak jeszcze kiedyś wyczaisz jakas promocje na pampersy to podziel się ;) sleep&play chyba nie maja rozm. 4+ prawda?

dostalam taka wiadomosc od OMD "szkoda ze nie potrafisz odebrac telefonu , no trudno syn i tak bedzie mial innego tate , rozumiem wszystko jedyne co mi zostaje to przeprosic cie za poniedzialek i dac wam spokoj , jedyne o co cie jeszcze prosze to o info jak by sie cos dzialo z patrykiem tragicznego wtedy chce wiedziec i tylko wtedy sie kontaktuj ze mna , kase bedziesz dostawala na konto w terminie na poczatku mesiaca sory za wszystko ale czas sobie ulozyc zycie i ty zrob to samo pozdrawiam" teraz kurwa dopiero rycze,a bylam tyle mc taka twarda

gmaja -> OMD nawet nie interesuje czy z dzieckiem wszysko ok. OTD - ma choc na tyle przyzwoitosci, ze chce wiedziec jak cos bedzie SIE DZIALO Z DZIECKIEM i pisze ze bedzie Ci PLACIL... a OMD - hulaj dusza, piekła nie ma. Wiem ze nie o to teraz chodzi tylko o całokształt i marna to pociecha. W ogole oni wszyscy nadaja sie do spalenia...

rozumiem Cie doskonale, pewnie miałaś gdzieś w głębi serca nadzieję, ze jednak mimo wszystko, to się jakoś poskleja, poukłada,ze bedziecie rodziną -cały czas ta nadzieja... mimo tego jak zostałysmy wszystkie potraktowane u każdej jeszcze gdzies głęboko jest.

samamama38 tak wiem ,ze to jeszcze świeże tylko jak długo to będzie bolało :( My używamy pampersów rossmanowskich i tez jestem zadowolona. Właściwie to zakładam małemu już tylko na noc i ewentualnie na dłuższe wyjścia ale staram sie żeby załatwiał sie na nocnik. Opowiadałyście o swoich ciążach i porodach wiec i ja sie podzielę swoja historią. Niestety ciąże zle znosiłam od poczatku do konca wymiotowalam i mialam ciagle mdlosci, wpadlam w depresje i bylo nie wesolo w dodatku nie mialam wsparcia w mezu bo ciagle wychodzil z kolegami a w klotniach wyzywał od czubków. Poród był szybki od odejścia wód do przyjścia na świat mojego synka minęło 3h20min :)

tiaaa tylko o tym ze bedzie mi placil to mowi od 5 mc:( i jakoś kasy do tej pory nie widzialam.juz mi przeszlo oczywiscie zadzwonilam do niego ale na szczescie nie odebral, napisalam mu ze rozumiem ze nie chce utrzymywac kontaktu z dzieckiem jego decyzja i napisalam ile ma mi placic i ze zycze mu zdrowia i szczesci. I mi lepiej,gdyby odebral pewnie bym sie rozryczala i zrobila awanture.

gmaja przykre to bardzo ale mysle,ze on chce wzbudzic w tobie poczucie winy, nie daj sie :( wiem,ze cie to nie pocieszy ale moj jakis tydz temu wyslal mi sms-a ,ze jak bede chciala kiedykolwiek porozmawiac to zawsze moge na niego liczyc bo ma mnie w sercu do konca zycia a 3 dni temu kiedy sie pozarlismy zrobil sobie opis na gg ,ze puki nie zdechne bedzie mi zle zyczyl...pomysl jak sie w tedy poczulam... kukartka32 swiete slowa, mysle,ze kazda ma nadzieje ale jak pomysle o tym co mi zrobil to bym lajdaka obiła... ahahaha przykre to bardzo kiedy najblizsza osoba nam to mowi prawda? ehh tak sobie mysle,ze z nikim juz nie bede za duzo mam strachu w sobie Musze złazic z kompa bo siorka mnie wygania :P Milych snow samotne mamusie.

tak chyba gdzies w glebi do mnie jeszcze nie docierało ze to juz koniec. tylko nie wiem co mam z psem zrobic, tak bym ja chciala zabrac od niego ale boje sie ze sobie sama nie dam rady