Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fretkaaa26

Mój chłopak jest obrzydliwy!!!

Polecane posty

Chodziło o World of Tanks. Ok, a skoro o PC mowa, to grał ktoś w Left4Dead? ;)

Gość ej tam ej tam
widocznie faceci tak mają, za robotę by się wzięli a nie...:P humor mi się poprawił czytając te "Wasze" akcje :)

"Kiedyś wrócił z pracy po 14 godzinach i rozsiadł się obok mnie przed TV. Od razu po mieszkaniu rozprzestrzenił się zapach przepoconych skarpet. Zwróciłam mu uwagę, a ten zamiast umyć nogi i wyrzucić do prania brudne przytaskał z pokoju pusty plecak. Schował do niego stopy i zasunął suwakiem z dwóch stron. A jaki był z siebie dumny! " wykazał się inwencją :D ej tam ej tam, Do czego Ci ta informacja potrzebna? :) Moorland, nie grałem w to... w Left4Dead też nie ale podobno świetne :)

Gość ej tam ej tam
ŚOZ - ciekawość - i wiem, że to pierwszy stopień do piekła ;)

bardzo! Niestety nie mogę w nią grać, boję się tych zombiaków, a sterowanie postacią z zamkniętymi oczami jest dosyć trudne :D

Gość jjjjpppp
Kiedyś wrócił z pracy po 14 godzinach i rozsiadł się obok mnie przed TV. Od razu po mieszkaniu rozprzestrzenił się zapach przepoconych skarpet. Zwróciłam mu uwagę, a ten zamiast umyć nogi i wyrzucić do prania brudne przytaskał z pokoju pusty plecak. Schował do niego stopy i zasunął suwakiem z dwóch stron. A jaki był z siebie dumny! dobre he

Gość Tarot666
Ja ps3 kopiłem specjalnie dla Mortal Kombat 9, tylko i wyłącznie dla tego ze wróciło do korzeni (na tych grach się wychowywałem) i tak jakoś wyszło ze później pojawiły się inne gry w mojej biblioteczce, takie jak left 4 dead 2, Call of Duty Black Ops i parę innych :P A temat sam w sobie ciekawy...moich botów niestety nie wsadzę do plecaka, po robocie muszę je dać do innego pokoju na okno żeby poziom skażenia nuklearnego na liczniku Geigera spadło przynajmniej o polowe :D

Nie no, te skarpetki w plecaku to dobry pomysł był... Cóż, ja kiedyś pomagałam sprzątać mieszkanie...znaczy ja sprzątałam, a luby "podawał" mi znalezione, brudne i zwinięte skarpetki rzucając nimi w moja głowę...

Gość ej tam ej tam
biedna... porozmawiaj z nim... A jak nie pomoże to zacznij zachowywać się tak jak on :) puszczaj podkołderniki jadowite, zostawiaj majtki, może się zezłości i wywoła to u niego w końcu jakąś kurna reakcje :) ŚOZ - mogę strzelać w nieskończoność ;)

w tym temacie wszyscy zachowujemy się jak dzieci, więc raczej ciężko strzelić. Jakby nie patrzeć mówimy o brudnych skarpetkach, pierdzeniu i grach :)

Gość Tarot666
Tekken jest dobry, ale z nowymi częściami przesądzają, z czasem robią się coraz gorsze... Moorland, niby co takiego znajomego w tym wszystkim?

Gość ej tam ej tam
myślisz, że po wypowiedziach można to wyczytać? może troszkę... Masz koło 25-28 na moje oko :)

Gość Tarot666
Tak gram online na ps3, a czemu?

Gość ej tam ej tam
no to ile we w końcu? :P

Gość ej tam ej tam
gadaj ile bo muszę wiedzieć czy nie jesteś dla mnie za stary :P:P:P:D