Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fretkaaa26

Mój chłopak jest obrzydliwy!!!

Polecane posty

Gość Milenna.
Ej tam ej tam - waga jest na przełomie września i października, aż tak blisko nie masz do tego grudnia :D ŚOZ - wróciłam do domu rano, położyłam się spać o 11 i wstałam o 16. Teraz nie chce mi się spać, więc siedzę na forum :)

Gość ej tam ej tam
Milenko przecież napisałam "prawie" a jak wiemy "prawie" robi wielką różnicę :P

Gość ej tam ej tam
ŚOZ hmm... co lubisz jeść? Wiem głupie pytania już zadaję a niestety na forum inaczej na dłuższą metę się nie da :) Ja kocham schabowego i pierogi ruskie :D

Gość Milenna.
Raz na jakiś czas odwiedzam to forum, teraz leczę uzależnienie od zakupów internetowych i powiem szczerze, że pomaga :) Ej tam ej tam - dla mnie prawie grudzień, to 30 listopada :)

Gość ej tam ej tam
Też nie znoszę owoców morza... krewetki wprost patrzą się na Ciebie zanim je wsadzisz do ust:O fujjjjjjj Województwo Ci powiem : małopolskie :)

Gość ej tam ej tam
Licencjat akurat robię w innym mieście nawet niezbyt oddalonym ale tam zamierzam zrobić magisterkę :)

Gość ej tam ej tam
W Krk jestem dosyć często, średnio raz w tygodniu :) A Ty studiujesz w jakich okolicach? :)

Gość Milan Kundera
Aha ... 2 razy byłem w Krakowie na poważnie - tzn. zwiedzanie - świetne miasto - tzn. starówka. Chopie, jak samą starówkę widziałeś tylko to nie oceniaj miasta..:) Odzywam się bo padło słowo Kraków, a rozmowa odbiega od topicku (przeglądnąłem 1 i ostatnią stronę)

Gość ej tam ej tam
Pffff...:P Rozumiem Cię ja też nie chcę wywlekać swojej prywatności na forum i to w dodatku "tym" forum:O a już niebezpiecznie się robi :P

Gość Milan Kundera
Nienawidzę Lublina ( nie wiem o co chodzi, ale faktycznie niecierpie Lublina)

Dobra, skoro odezwały się regionalne nacjonalizmy to doprecyzuję. Krakowa nie znam - być może jest zajefajny, być może beznadziejny. Starówka Krakowska jest fajna. Jednak idąc tym tropem co Milan Kundera to nie będzie można powiedzieć nic na temat żadnego miasta nie spędzając tam przynajmniej kilku lat swojego życia.

Gość Milenna.
Ja byłam na kilku wycieczkach w Krakowie, bardzo dawno temu, również przy okazji wypraw do Wieliczki. Żałuję, że nie byłam w odpowiednim wieku, żeby odwiedzić którąś z licznych knajpek w pięknym rynku :)

Gość Milan Kundera
Posty napisałem żartem (dałem rozdziawioną bużkę)...tak, że PEACE. Nie jestem regionalnym nacjonalistą....ale do Lublina żywię awercję...przesadziłem z tym nienawidzę.

Gość ej tam ej tam
ŚOZ - Twoja :) nie denerwuj się🌼

Gość ej tam ej tam
Mówicie o Krk... a jakbym chciała zwiedzić Wrocław.. mosty, na zdjęciach piękne miasto i tyle się słyszy:)

ej tam ej tam, LOL :D, spoko - nie denerwuję się ;)... jeżeli którykolwiek z moim postów tak "zabrzmiał" to przepraszam :). Moja... hmmm... studiujesz anglistykę, jednak wolisz językoznawstwo czy literaturę (a jak tak, to jaką - brytyjską czy amerykańską)?

Gość Milenna.
Jak znajdziemy wolny weekend, to wyciągnę mojego faceta na wycieczkę. Uważam, że Kraków to piękne miasto, a ostatni raz byłam tak jakieś dwanaście lat temu :(

Gość Milenna.
Wrocław wiecznie zakorkowany :( mieszkam w sumie nie aż tak daleko i podczas wypraw na zakupy do Ikei zawsze się wkurzam...

Gość ej tam ej tam
Milenna pewnie, że przyjedź do Krk :) naprawdę warto :)

Gość Milenna.
Chciałabym, puki jest lato, w miarę ciepło i można długo spacerować, a później siedzieć przy piwku na ogródkach :)