Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulgulgul ,,,,,,,,,

to ta milosc istnieje czy nie?

Polecane posty

Gość herska
a Ty niczym nie przyczyniłaś się do tego stanu? Trzeba zrobić sobie rachunek sumienia. W związku każdy jest winny, tak już jest. Ja też wyciągnęłam wnioski, z poprzedniego związku i wiem co robiłam źle i teraz nie popełniam tych samych błędów.

ja to wiem i wiem co robię źle. tylko jeśli ja się staram i coś zmieniam, a druga strona nic...

Gość herska
może zmieniłaś coś w sobie dla siebie, a nie dla niego? Czy to co zmieniłaś dało się wg Ciebie zauważyć, tzn. czy on to zauważył?

Gość rrtyhdfg
"to o co ci chodzi nazywa się kwantyfikatorem wielkim (czyli słowa uogólniające) ja napisałam MAŁO, a nie że wcale nie ma pojęcia- czytaj ze zrozumieniem." Bredzisz, to co gadasz nie zmienia faktu, ze twoja generalizacja byla bezpodstawna i krzywdzaca, niezgodna miast z idealem czlowieka o szerokich horyzontach i umysle scislym.

Gość rrtyhdfg
"to o co ci chodzi nazywa się kwantyfikatorem wielkim (czyli słowa uogólniające) ja napisałam MAŁO, a nie że wcale nie ma pojęcia- czytaj ze zrozumieniem." A gdzie ja pisalem, ze ty napisalas, ze wcale nie ma pojecia? Sofizmat.

herska, już sama nie wiem. mam jakiś cholerny mętlik w głowie, już nic nie wiem... kończę, muszę się jakoś zresetować. dzięki za rozmowę :)

Gość herska
proszę. Reset? Też się kiedyś resetowałam, ale to pomaga tylko na chwile

wiesz, on się zachowuje jak faceci się wypowiadający w tym temacie (oczywiście nie wszyscy). czepianie się bzdur, np. opowiadam co mnie wkurzyło 2 dni temu a on zadyma, że to nie było 2 dni temu tylko 3... czaisz? albo kawałek zdania wyrwany z kontekstu i dym...

Gość herska
aaaaaa:-) To miłego oglądania życzę, aczkolwiek sugeruję szczerą rozmowę z drugą połową, jeśli rzeczywiście go kochasz... Dobrej nocy wszystkim, ja też uciekam bo mój ślubny właśnie wrócił więc czas na przytulanie:-)

Gość herska
faceci tak mają, ale da się z tym żyć. Ważniejsza jest miłość, wierność, uczciwość:-)

Gość herska
dlaczego odwracanie kota ogonem? Rozmowa jest bardzo istotna w związku.

no chodzi mi o to, że o ważnych sprawach a on bzdur się czepia jak termin tego co było albo czepia się kilku wyrazów a nie całokształt

Gość herska
nie bardzo rozumiem. W poprzednim związku nie umiałam rozmawiać spokojnie i czepiałam się wszystkiego co mi nie pasowało. Jak jak podnosiłam głos, to on zaczynał głosniej i tak się przekrzykiwaliśmy nawzajem. Czasami nawet do rękoczynów dochodziło. Nauczyłam się trzymać emocje na wodzy nawet w trakcie dyskusji. Wierz mi, teraz nawet sprzeczki są spokojne. Przepraszam, będę jeszcze chwilę z doskoku, bo właśnie przygotowuję mojemu ukochanemu kolację:-)

Gość matacz ,,,..,,,,
miłosc do zwiazku potrzebna wcale nie jest , mozna byc z kims w zwiazku i to swietnym , ale nie milować go wcale , tu wystarczy zwykłe lubienie sie i tyle ! co Wy tu za głupoty chcecie uskutecznic > Zas ty smutny i samotny - zadzwon do zony !:) jak odbierze ?:)

Gość herska
matacz - zależy od podejscia. Ja nie wyobrażam sobie, bycia z kimś kogo nie kocham tylko lubię. Nie mogłabym pójść z nim do łóżka bez świadomości, że łączy nas coś więcej niż tylko przyjaźń. Jak pisałam każdy ma swój dekalog i wartości którymi się kieruję. Ja nikogo nie oceniam:-P

Gość rrtyhdfg
relatywizacja wartosci to przegiecie paly

Gość matacz ,,,..,,,,
herska Tylko Ci sie wydaje !!!!! jak bys zmuszona była pomieszkac z facetem troche ktorego lubisz , predko bys sie przekonała , ze wyladowaliscie by razem w łózku .