Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulgulgul ,,,,,,,,,

to ta milosc istnieje czy nie?

Polecane posty

Gość matacz ,,,..,,,,
w tym zyciu , zwiazkach i co tam jeszcze chcecie , kazdy kazdego wykozystuje !!! nie ma nic inaczej !

Gość ogólnik
mońcia80. Podobno dobrze znosisz krytykę. Jakoś nie widać tego po Twoich wypowiedziach, czyżby nerwy puszczały, że szanowne forum, nie bije pokłonów przed Twym majestatem? :-)

Tak .Miłośc istnieje..Jest jak letni powiew wiatru na spocone od upału ciAŁo.,ale nie jest nigdy idealna.Potrafi uszczęśliwiać ale i przygniatac z bólu do ziemi.Nie zdarza sie wszystkim ,bo nie jest Wszystkim,ale za to bez NIEj można umrzec za życia..

dobra panowie, koniec tego dobrego. idę na kolację- pyszne pierogi z jagodami, które zrobiłam sama (leń) i dlatego, że mój facet je uwielbia (egoistka). więc tym którzy chcą, życzę udanego wieczorku, a tym którzy nie chcą nie życzę :)

Gość komformista
matacz owszem ale są pewne granice przyzwoitości. Żeby czegoś oczekiwać, trzeba również coś z siebie dać.

Gość komformista
ha ha ha. I dlatego, że twój facet je uwielbia idziesz na kolacje zapewne sama:-) Buahaha...

widzisz ogólnik, dawno temu nauczyłam się, że opinia osób dla mnie "emocjonalnie obojętne" jest dla mnie obojętna. a moje nerwy mają się świetnie, w tym momencie są w stanie spoczynku (być może ze względu na zastrzyki, które przyjmuję po operacji).

Gość komformista
swoją drogą - pierogi na kolacje? NIektórzy to mają przemianę materii :-)

moja przemiana jest beznadziejna- niedoczynność tarczycy, ale polecam błonnik przed posiłkiem:)

Gość komformista
przyjemniej jest jeść kolację wspólnie ale jak komuś nie zależy, to nic dziwnego że woli sam. Ewentualnie woli sam, zeby już nie zostało:-) Smacznego zatem życze:-P

przyjemniej zawsze we dwoje, widzę konformista, że czepisz się wszystkiego żeby mi dowalić. współczuję zdewocienia i zgniuśniałości.

pierogów jest jeszcze dużo w zamrażalce :) wiec twoja teoria spiskowa się nie sprawdza :p

Gość matacz ,,,..,,,,
co za roznica , czy to pierogi czy cokolwiek innego , ja jem wszystko bez wzgledu na pore , a i nawet w nocy i zyje , moja przemiana i figóra ma sie swietnie mimo lat ./

Gość komformista
współczuj sama sobie. Ja nie muszę jeść kolacji sam i doceniam swoją połówkę. Gratuluję dobrego humoru, czyżby towarzystwo pierogów tak cię rozbawiło? Gdybyś czytała co do ciebie pisałem wcześniej i wyciągała wnioski z postów nie tylko moich, może zrozumiałabyś jaką egoistką w zwiazku jesteś, a twój facet byłby w niedzielny wieczór razem z tobą!

Gość matacz ,,,..,,,,
komfornista - przesadzasz i wole nie dociekac dlaczego to robisz :) zbastuj i przystopuj , bo wyjdzie , ze masz jakis problem , jak jzu nie wyszło :) ja tez lubie jesć sam , moja ukochana do sporzywactwa akurat mi potrzebna nie jest , rozni ludzie !!!

Gość ogólnik
mońcia80- nie denerwuj się tak, to nie wskazane podczas jedzenia:-) Nikt Ci nie chce dowalić, ludzie wyciągają wnioski z tego co piszesz. Tego nie możesz nikomu zabronić:-)

ja widzisz nie tylko ja niestety muszę dzisiaj być sama. dziwne, że nie dowalasz smutnemu. czyżby chodziło personalnie o dowalanie tylko mnie? mam dobry humor, bo żałosne jest jak czepiasz się wszystkiego próbując mi dosrać, a wkurza cię to, że mnie to nie rusza. dorosły facet, a jak nastolatek z burzą hormonalną.

nie mam zwyczaju jeść przy kompie. na razie wchłonęłam błonnik i muszę odczekać na posiłek. matacz ma rację, konformista, nakręcasz się już bzdurami. robi się to żałosne i śmieszne.

odpowiadam: matacz ,,,..,,,, ,,... ty zatem smutny i jak piszesz samotny , a ona sie bawi ? czy tez smutna i samotna ha ha ale zes po bandzie pojechał . sorki ...." tak właśnie Ona się bawi, a ja jej życzę miłej zabawy i odpoczynku - jak to mówią - nie sztuką jest pilnować, ale sztuką robić tak aby pilnować nie było trzeba... czy potrafisz to zrozumieć..? czytając twoje wypowiedzi, to nie sądzę... bez urazy - pozdrawiam wszystkich - jeszcze jedno - mój nik to żart :)

Gość herska
mońcia80 nie odwracaj uwagi od siebie. Jeśli czytasz cały temat - samotny wierzy w miłość, a Ty uważasz, że ona nie jest najważniejsza i stąd zaczęła się wasza polemika. Mońcia nie obrażaj komformisty, komformista niech troszkę spuści z tonu. Dyskusja nie jest tego warta. Podać sobie rece i jeść w pokoju:-)

Gość matacz ,,,..,,,,
ha ha znowu pojechałes po bandzie , nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem , alebo specjalnie , albo nie zdajesz sobie sprawy o czym mowa ! ja nie o pilnowaniu , ale o stanie umysłu , skoro ona potrafi sie bawic nie majać swojego ukochanego u boku i ma sie dobrze ty zas jestes smutny i samotny bo ukochanej nie ma ! Serce masz wielkie bo co ? pusciłes zone na wczasy ? no chwała ci za to , ale ja nie o tym i kolejny raz juz nie bede pisał o czym ! na koniec ... znaczy sie ty też pojedziesz na wakacje sam i też tam na tych wczasach bedziesz smutny i samotny ? to pytanie od razu , po co na nie jechac ? i nic nie pisz , znam wszystkie mozliwe tu padnace odpowiedzi :)

Gość komformista
wyciągam wnioski z tego co piszesz ale jak widze dla ciebie krytyka to obraza więc sama kąsasz bo prawda boli najbardziej.

Gość matacz ,,,..,,,,
nawet zarty nie biora sie z niczego !

ale ja ani razu nie napisałam, że miłość nie jest najważniejsza. jest! i jest podstawą do udanego związku, ale sama miłość nie wystarczy...

Gość komformista
wszystko pozostałe w zwiazku rodzi sie z miłości! Szacunek, zaufanie, wierność, troska, bliskość. Dlatego miłość jest najważniejsza!

Gość herska
komformista ma racje. Bez miłosci nic nie ma sensu a związek jest bez smaku;-)

matacz ale mnie rozbawiłeś :):):):):) nic nie rozumiesz - jesteś mentalnym dzieckiem, w dodatku dzieckiem zadufanym w sobie - czysty narcyz :):):) cóż za polot smutne jest to co spotka twoją drugą połówkę mistrzu wszechwiedzący :):):) - baw się dobrze ( dobre mniemanie i samopoczucie o sobie już masz hi, hi narcyzku ) pozdrawiam wszystkich

Gość zerooo
hmmm może w odczuciu niektórych nie wniosę zbyt wiele do waszej dyskusji, ale nie mogę już na to patrzeć... koMformista - takie słowo nie istnieje

Gość rrtyhdfg
zerooo tez nie istnieje i huj z tego?