Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errtrenerka

smoczek Canpol z termometrem -czy warto kupic?

Polecane posty

Gość errtrenerka

jakie plusy i minusy

Gość zdecydowanie odradzam!!
mój mały jak miał temperaturę strasznie albo płakał, albo wymiotował i nie można było zmierzyc mu smoczkiem zbedne 50 zł wydałam, poza tym smoczek się popsuł bo zamókł od śliny.. ja nie polecam

Gość .;.;
a ja mam i sobię chwalę, temperaturę mierzyłam gdy dziecko spało, zamieniałam smoczek na smoczek-termometr i spokojnie zmierzyłam. Nic nie zamokło i po każdym użyciu myłam ta końcówkę co dziecko miało w ustach. Za to głupotą było kupić termometr skanujacy do czoła, (który niestety kupiłam za ok 100zł!) podana temp jest zawsze niska i to o dużo, gdy dziecko miało temp np 38,5 to ten głupi termometr wskazywał jakieś 37 a nawet mniej! Teromoetr-smoczek był tańszy i dokładniejszy, szkoda że go kupiłam dopiero po tym skanującym.

Gość errtrenerka
no wlasnie znajoma zle sie wypowiadala na temat tego termometra do ucha. na podzcerwien. mowila ze za kazdym razem inna temp pokazywal. a canpol kosztuje 20 zl w mojej aptece.( promocja) ale czy to prawda ze baterii nie mozna wymienic? ile trwa mierzenie temperatury i czy on jakos pokazuje jak zmierzy>

przeciez smoczek co jakis czas wymieniasz... dla mnie to zupelnie nieoplacalne... ja wolalam za 100zl kupic termometr z BabyOno, ktory przystawia sie do glowki i w kilka sekund mierzy temperature... mozna tez nim zmierzyc temp. w pomieszczeniu :)

Gość vi_
wogóle z tymi termometrami to jakaś porażka - te elektroniczne pokazują co chwila coś innego.. myślałam, że te do ucha są dokładne

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
ja mam zwykły elektryczny z miękką końcówką za jakieś 12-15zł (juz nie pamietam dokładnie za ile kupiłam) i nie narzekam. Mierzy szybko i jest dokładny. też chciałam takie droższy smoczek albo ten do czoła własnie jednak doświadczone mamy wybiły mi to z głowy i dzięki temu zaoszczędziłam kilkadziesiąt złotych.

Gość vi_
smerfetka a pamiętasz firmę? ja kupiłam w podobnej cenie i w ciągu 2 minut mam albo 34 st albo 38.. porażka.