Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masha1231

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość masha1231

Kilka dni temu kochałam się z moim chłopakiem po raz pierwszy. Wszystko trwało dosyć krótko, kochaliśmy się z prezerwatywą, którą po wszystkim od razu zdjął.. I tu mam dwa pytania: Czy jakimś cudem sperma mogła wyślizgnąć się z prezerwatywy "ulać"? dodam, ze nie pękła, ani nie ślizgała sie.. Drugie pytanie. :Czy jesli mój chłopak, który po zdjęciu gumki NIE umył rąk i po kilkunastu minutach zrobił mi palcówkę mógł przeniesc plemniki na swoich palcach do mojej pochwy ? Czy ja mogę być w ciązy ??

Gość =buahahahahahahaaaaa
jeszcze nigdy sie tak nie usmialam:D:D:D:D:O

Gość masha1231
Gratuluję poczucia humoru. Mi nie jest do śmiechu.. Proszę o INTELIGENTNE odpowiedzi .

Gość masha1231
sama w to nie wierzę, ale napisalam tu, żeby rozwiać swoje watpliwosci.. moze jestescie starsze, ale nie macie w chuj kultury.

Gość ............oooooooooooooooooo
zeby brac sie za sex trzeba miec jakies pojecie jezeli juz !!!!!!!majc 21 powinnas takie rzeczy wiedziec!!!zawsze jest ryzyko ciazy tego sie nie przewidzi nawet majac zabezpieczenie

Kurczę dziewczyna się kulturalnie pyta a Wy od razu agresja... Wg mnie szans na ciążę raczej nie ma. I moja rada, nie możesz tak zawsze schizować po każdym następnym stosunku! Seks ma być źródłem przyjemności a nie stresu :) Tak więc martwić się nie ma czym, uszy do góry! :)

Gość cindirella bella casa
nie jestes w ciąży autorko

Gość mietek_podnietek
jesli guma nie pekła to plemniki sie nie wydostały z niej do pochwy. Jesli chodzi o te pieszczoty palcem to jesli nasienie wyschnie to od razu gina plemniki a po kilkunastu minutach napewno żaden nie przezył takze spokojnie

Gość a ja bym nie brała
zajść w ciążę nie jest prosto, tym bardziej jeśli się zabezpieczyliście i prezerwatywa nie pękła, na ciąże masz szansę chyba jak 1 do 10000

Witam,mogę Tobie podpowiedzieć że zawsze masz 72 godziny aby udać się do lekarza.A na dzień dzisiejszy, zaloguj się na www.wpadka.pl , tam otrzymasz różne informacje oraz możesz zadać pytanie bezpośrednio lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs "

Gość masha1231
Dzięki wielkie, ulżyło mi bardzo. ;)