Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura292-2-2

rozwiódł sie dla mnie..

Polecane posty

Gość pewnie chodzi
o Barbarę Falandysz

Gość ło matko....
dokładnie- właśnie ona jest jedynym znanym mi przykładem kobiety , żony starszego gościa która odnalazła się w swej roli. Cóż z tego, skoro jest dziś wdową... dzięki za przypomnienie nazwiska:-)

Gość orkisz999
Pierwsze słyszę, żeby facet rozwodził się dla kogoś :D

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to mało rzeczy jescze słyszałeś

Gość orkisz999
Może z jej powodu, ale nie dla niej....

Gość ło matko....
tyle że CI dojrzali zamieniają się w pierdzących w zaciszu domowym starców. I jak opadną pierwsze skrzydełka miłości masz przed sobą kartonik na cienkich nóżkach z małą dupką popierdującą niekontrolowanie. Bo jak to mówią młodość musi się wyszumiać a starośc musi się wypierdzieć. Więc lepiej młodzi do młodych a starzy do starych. Lepiej się razem zestarzeć niż patrzec na starzenie się i niedołężnienie własnego faceta samej bedąc młodą.

Gość orkisz999
"tyle że CI dojrzali zamieniają się w pierdzących w zaciszu domowym starców." To już zależy od osoby. Znam trzydziestoparoletnie kobiety, które zachowują się i mają kondycję ryczących 50ek.

Gość ło matko....
orkisz, ale to głównie starzy faceci w kryzysie wieku średniego szukają młodych dziewczyn na partnerki a potem te dziewczyny żyją z takimi dziadkami- pierdzioszkami.

Gość orkisz999
Nie dziwię się, że 40 letni facet szuka młodszej skoro jego żona (tu będę domniemywał) będąca poniekąd u szczytu swojej aktywności seksualnej jest zaniedbana, gruba, ogląda seriale w tv, ciągle narzeka, itp, itd. Znam też przypadek 60 letniego dziadka, który został wdowcem, miał troje dzieci, a teraz ma kolejną dwójkę z 40 letnią babką. Mało który 30latek dorówna mu krzepą.... :)

Gość ło matko....
oj orkisz orkisz.... dałbyś spokój chłopie:-)Natury nie oszukasz:-)

Gość nie ma złych ludzi
a ja znam 16 latka który się zaczął golić w wieku lat 13 tu i ma teraz bokobrody. Co ty za przykłady tu serwujesz człowieku? Laska poznała starego gościa w wieku lat piętnastu( facet pedofil widać) no i szczęśliwa że się w wieku 40 lat dla niej rozwiódł( dla niej buhahaha- ale ok , niech jej będzie)- No Pana Boga za nogi złapała po prostu....

Gość orkisz999
Tu nie trzeba niczego oszukiwać. Prosty fakt dbałości o własną kondycję i można przedłużyć okres aktywnego życia, w tym seksualnego, bardzo, bardzo znacznie. Pozdrawiam.

Gość ło matko....
tak, w nieskończoność można przedłużac- a do tego jak się doda magiczną niebieską pigułkę to życ nie umierać:-) Szkoda dziewczyny dla zalatującego starością( tak tak - jest coś takiego jak zapach starości) narzeczonego. Również pozdrawiam.

Gość SIĘ POWIESIŁ
On- pedofil, ty- desperatka :D Nawet pasujecie do siebie. Żona pewnie ręce do Boga składa, że znalazła się głupsza od niej czyli ty :D

Gość michalinananana
Nie "dla ciebie" tylko przez ciebie dziecko....ale skoro sie rozwiodl przez gowniare to znaczy ze jest idiota

Gość trudno
zostawił rodzinę? ciebie tez zostawi tylko zmajstruje dzieciątko - życie przed tobą nie zatrzaskuj sobie drzwi do szczęścia

Gość laura292-2-2
ale sie rozpisaliscie jak mnie nie bylo . moze cos wyjasnie, jak go poznalam to nie mialam 15 lat, tylko 16 i 4 lata temu nie bylismy jeszcze razem, jestesmy razem od niedawna, wczesniej balismy sie tego zwiazku, przez te 4 lata staralam sie go nie widywac i on tak samo, ale czasami przez przypadek spotkalismy sie gdzies.i to uciekanie przed soba nic nie dalo.boje sie przyszlosci ale co ja mam zrobic jesli przez 4 lata nie chcialam z nikim byc bo tylko myslalam o nim, a teraz gdy juz jestesmy razem jestem najszczesliwsza na swiecie, i jesli mialabym go teraz zostawic ,to swiat przestalby dla mnie istniec. ktos kto kocha napawde tylko bedzie mogł mnie zrozumiec ...

Gość laura292-2-2
i dodam jeszcze ze on nie jest bogaty, zarabia przecietnie jest kierowca pksu, nie jest tez super przystojny, ale to nie ma dla mnie znaczenia bo ja go poprostu kocham ,i nie obchodzi mnie wiek ani to co ludzie powiedza , nigdy nie bylam szczesliwa tak jak teraz

Gość to się ciesz tym szczęściem
bo twój czas bliski, tam na boku kolejna puszczalska małolata czeka na twojego fagasa. Skoro zostawił żonę, nie pozostaje nam nic innego, jak tylko czekać, kiedy ciebie zostawi. Oby to nie trwało zbyt długo.

Gość laura292-2-2
mam 20 lat wiec nie jestem juz małolata, i jesli on bylby takim co leci na kazda to przeciez wczesniej juz chcialby byc ze mna, kiedy mialam 16 lat. wiedzial ze podoba mi sie ale nic nie robil w tym kierunku tylko raz powiedzial mi ze czuje co do mnie ale za duzo nas dzieli , to bylo kilka lat temu teraz jestesmy razem bo nie potrafimy bez siebie zyc, nie obchodzi nas to co bedzie za kilka lat, ja go kocham nie za wyglad tylko za to jaki jest,i wiem ze za 10 lat bede czuła to samo,a jesli chodzi o seks on nie jest najwazniejszy w zwiazku. nie wiecie jak to jest kochac kogos przez 4 lata, w tamtym wieku powinnam chodzic na imprezy spotykac sie z chlopakami ale ja czekalam na niego chociaz wiedzialam ze ma rodzine, ja nie zmuszalam go do niczego kochalam go ale przez te lata starałam sie go nie widywac to on mnie znalazl pol roku temu , powiedzial ze jest juz po rozwodzie i kiedy sie rozwodzil nie byl pewny czy bede go jescze chciala ale zaryzykowal jak juz napisalam kto nigdy nie kochal nie bedzie w stanie mnie zrozumiec http://www.youtube.com/watch?v=y1EJnTkuzS4

Gość ło matko....
dziewczyno.. gdzie Twoi Rodzice?? Starawy kierowca pksu... Bosh.... To chociaż za mąż za niego nie wychodź na razie, jak już tak zdurniałaś... Bo zmądrzejesz, na to mogę Tobie dać gwarancję. Tylko daj jeszcze troszkę czasu czasowi... A tak a propos, ja rozumiem , że nie każdy z nas musi być profesorem ale czy Ty naprawdę nie masz większych ambicji? Przecież to oczywiste, że taki ktoś nie pozwoli Ci się w żaden sposób rozwijać choćby dlatego, że będzie to się wiązało z Twoimi spotkaniami z rówiesnikami. Czy ty naprawdę chcesz skończyć tylko w garach( bez urazy dla kobiet prowadzących dom) na łasce i niełasce starego KIEROWCY PKS????????( tacy kierowcy to podobno jak marynarze- co port to dziewczyna)

Gość może i żyją długo
ja pierdolę ale jesteś patologia :) twój tatuś pewnie chla albo w ogóle go nie znasz i teraz jego miejsce zajął pedofil z pekaesu, naprawdę nieźle :D

Gość sasdsdsdfdfsdsd
ja mam 27 lat i brzydzilabym sie byc z 40 latkiem. to juz wole mlodszego, sama mam kilka lat mlodszego chlopaka. jak bylam mlodsza to tez wolalam starszych ale jednak zycie dalo mi w tylek i zrozumialam ze starszy facet wcale nie jest dojrzalszy. a ten twoj tez raczej dojrzaly nie jest skoro zamienil stara zone na mlodszy model, to tylko o nim swiadczy ze lubi mlode ciala i tyle. pedofil? mozliwe.

Gość ona _wi
ja jestem z prykiem 16 lkat starszym,nie mieszkamy razem ale sie widujemy,juz teraz dziala mi na nerwy (ma 52 lata) ale przymykam oko.....jeszcze go potrzebuje nie bierz przynajmniej slubu,poczekaj kilka lat,powiedz ze nie jestes gotowa itd a jak mimo wszystko nadal bedziesz go kochac to nic nie stoi na przeszkodze.......sex z moim to porazka,bez vaiagry nie pojedzie

Gość laura292-2-2
wiedziałam ze tutaj nie moge liczyc na zrozumienie,wiekszosc z was to pewnie porzucone żony ktore nie moga sie pogodzic z tym ze jej byly ma prawo zakochac sie na nowo. ja jestem pewna ze to co nas laczy jest bardzo silne i niepowtarzalne.i nie przejmuje sie wiekiem bo on jak na swoj wiek wyglada bardzo dobrze ,ma urode podobna do artura żmijewskiego, jest bardzo do niego podobny.i mam zamiar z nim byc, kocham go od 4 lat , jestesmy razem od kilku miesiecy i nie mam zamiaru stacic tego o co walczylam tyle lat

Gość cieszymy się lauro
że jest ci tak dobrze. Tylko zapamiętaj sobie co napisałaś " on ma prawo się zakochać na nowo". Bo za kilka latek to ci się bardzo przyda, gdy jakaś nowa młoda kurewna stwierdzi będzie z nim sypiała. Powodzenia kurewno.

Gość lukrecjaAS
Glupota ludzka nie zna granic.Dumna jestes z tego ze sie dla ciebie rozwiodł?No to gratuluje ,tylko za kilka lat nie placz jak znajdzie sie nastepna ktora bedzie z tego dumna.