Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura292-2-2

rozwiódł sie dla mnie..

Polecane posty

Zapamiętaj zło wraca afacet który szuka partnerki w wieku córki to pedofil.Nie jesteś kobietą a szmatą i tym chcesz się pochwalić ,obyś nie urodziła córki boza jakiś czas Ty będziesz stara a ten wykolejeniec zajmie się młodą córeczką to będzie zabawa .Takich to kastrować a Ciebie jak Jagnę na wóz z obornikiem bo nic nie jesteś warta.

Gość oj zuzanna
ale ciebie ktos naprawde skrzywdził ,że nawet nie narodzonym dzieciom zyczysz źle. sama jestes złym człowiekiem, od takich to jak najdalej.

Gość zuzanna nikomu nie życzy źle
a ty nie umiesz chyba czytać ze zrozumieniem.

Gość rrrrrrr36
kobiety ! czytajcie tematy ze zrozumieniem!! autorka napisala ze musialy minac 4 lata zanim zdecydowali sie byc razem,wiec on nie polecial na nia od razu tylko na poczatku bronili sie przed ta miloscia ale jednak milosc byla silniejsza, i zdecydowali sie byc razem po 4 latach ! a nie kiedy ona miala 16 lat. i z tego co wyczytalem spali ze soba tez kiedy ona miala 20 lat, wiec to juz nie dziecko wiec przestancie z ta pedofilia bo chorzy jestescie.nawet rozumiem autorke ze odeszla z tego tematu... a i dodam ze jestem 36 letnim męzczyzna i sam rozwiodłem sie 2 lata temu dla dwudziestolatki bo polaczyla nas wielka milosc, a to co laczylo mnie z byla zona bylo pomylka mojego zycia.i byla zona dreczy na kazdym kroku moja narzeczona, wiec mysle ze zlosliwe komentarze w tym temacie pisza kobiety porzucone i zazdrosne o mlodsze i ladniejsze kobiety,i dodam jeszcze ze w mojej obecnej kobiecie zakochałęm sie nie z powodu jej urody i mlodosci tylko dlatego ze potafi sie cieszyc z malych rzeczy,jest naturalna, zakochałem sie w jej wrazliwosci moglbym dlugo wymieniac zakochałęm sie poprostu w niejb.a poznałem ja kiedy plakała na przystanku bo ktos ja okradł.to wtedy sie zakochalem... i prosze was kobiety( n wsrod was moze jest moja byla zona bo wiem ze kiedys lubila spedzacczas na kafeteri) prosze was dajcie zyc bylemu mezowi i nie interesujcie sie juz ich zyciem

Gość Killer30
Dla mnie jesteś tania dziwka kurwa szmata! Zniszczyłas dzieciństwo dziecku tego faceta! Mając świadomość że facet ma rodzinę zniszczyłas mu ją! Do tego trzeba dojrzewać 4 lata? Nie! Jebane kurestwo ma się we krwi od urodzenia ! Do pieca z Tobą pierdolona locho!! Życzę Ci najgorszych chorób wenerycznych w zaawansowanym stadium! Jestem dziś mega wkur.wiony i będę dopierdalał wszystkim żałosnym ścierwom

Gość kasia39ufg
jesli nie znacie to nie oceniajcie znam taka jedna pare roznica wieku 20 lat. teraz on ma 50 a ona 30 i sa nadal szczesliwi a poznali sie kiedy ona miala 20 i on tez si dla niej rozwiodł. oni sa moimi sasiadami i jak sie patrzy na nich to mozna tylko pozazdrosic bo dzisiaj juz nie spotyka sie tak zakochanych par jak oni. mysle ze takich ludzi wlasnie laczy prawdziwa milosc, a nie jak to jest w dzisiejszych czasach dziewczyny patrza ktory facet jest przystojniejszy a mezczyzni ktora laska ladniejsza. Laura pisala ze on jest zwyklym kierowca pksu wiec zarabia pewnie marne grosze,nie poleciala na jego kase . nie mozecie tego zozumiec ze oni sie poprostu kochaja? laura-bardzo łądna piosenke tu wstawilas :-)

Gość ona_wi
killer...... podpisuje sie nogami i rekoma,to zwykla dz

Gość cos czuje, że te wszystkie
posty o niby szczęśliwychs związkach młodocianych kurefffek i dużo starszych fagasów wypoisuje wciąż ta sama autorka. Autorka tematu, nastoletnia kurefffka.

Gość Bavanna
Boze skad sie takie mlode, glupie biora? Kto jest wychowuje na takie ZERO. Facet tez glupi. Szkoda tylko jego bylej zony i dzieciaka, ze trafili na takiego popapranca. Szkoda tez, ze GLUPOTA jest nieuleczalna :)

Gość pelagia pelasińska
nic nie jest takie proste, nie musi być tylko białe lub tylko czarne, mój eks też wszystkim mówił, że go porzuciłam, że znalazłam sobie nowego faceta pominął tylko fakt, że dowiedziałam o kolejnej kochance i odeszłam myślał, że jak ukrywa swoje sprawki na boku i udaje dobrego męża, to ja będę udawała, że jest ok zdrada jest obrzydliwa i knucie na boku jest obrzydliwe, jasne postawienie sprawy zawsze jest lepsze niż podłe skryte działania

Gość uhihuhihuhmagda
a ja mysle ze autorke obrazaja zazdrosne porzucone baby :-) przyznam sie ze ja nie zwiazala bym sie kikms starszym wole faacetow w swoim wieku ale jak autorka go kocha on ja tez, sa szczesliwi wiec czemu sie czepiacie

tak jak mam 30 lat i bylam w kilku zwizkach to nigdy nie zostalam porzucona, skad przeswiadczenie, ze skoro mnie smieszy sytuacja autorki (ja tam jej nie potepiam bo mam gowno do gadania w sprawie jej zycia i mnie to nie obchodzi) to znaczy ze jestem smutna i porzucona i zazdorszcze. nikt nikomu tutaj nie zazdrosci? (no bo niby czego...??!!?)

Gość powiem jedno....
ojtam żono zdesperowana ale przecie rooooooooozwiódł się dla niej;-) A czekał 4 lata aż 20 lat skończy:-) Nie, no zdecydowanie to musi być miłość! Może u starawych kierowców autobusów też się ona zdarza- zwłaszcza jak dzieciaki za bardzo dadzą w kość i żona szeleści o kase:-) Że też się nie boi jego problemów gastryczno- jelitowych za parę lat to dziewczątko.. Chyba sierotą musi byą albo ma jakich patologicznych rodziców że pozwalają na takie wykorzystywanie,

Gość Pytalska-Odpowiadalska
Wiecie co,piszecie o tym facecie jak o jakims smieci i wydaje mie sie ze nie jest to spowodowane tym ze on ;bierze; sie za wiele mlodsza dziewczyna ale dlatego ze jest kierowca PKS,wiec napewno jest malo inteligentny,malo urodziwy,pewnie z brzuszkiem.....Tak?A gdyby bylo to bogaty bizmesmen to napewno byscie tak o nim nie pisali tylko wtedy bylo by ze autorka na kase leci a on no moze podstarzaly jak dla niej ale napewni nie mielibyscie takich zlych wyobrazen o nim jak macie gdy jest kierowca PKS.No o.k,ja tez mysle ze taki zwiazek raczej nie wypali i moze nie z powodu roznicy wieku ale roznicy pokolen,Bo mozena fajnie zyc nawet jak roznica wieku jest duza ale tylko wtdy gdy ludzie sa dojrzali gdy decyduja sie na taki zwiazek np.ona 30-pare lat on kolo 50-dziesiatki.Obydwoje po przejsciach juz z jakims tam bagazem zyciowych przezyc.Natomiast gdy dziewczyna jest tak mloda jak autorka i dopiero sie uczy zyc i jeszcze tak naprawde nie wie co lubi a co nie to taki zwiazek nie ma przyszlosci bo on jako straszy bedzie jej zawsze tatusiowal poprzez to ze ma wieksze doswiadczenie zyciowe a ona wogole.

Gość no coz, kierowcy autobusow
jak kierowcy tirów, zawsze znajdą chętne d... i nasza autorka to taka właśnie chętna tirówka prawdopodobnie zarażona syfem

Gość klaudialóddd
ale głupie babska tu siedza, nie znacie tej dziewczyny a ztego co ja wyczytalam to jest wrazliwa dziewczyna, i nie dziwie sie ze odeszla ze swojego tematu. pewnie jest szczesliwa i nie chce jej sie czytac wypowiedzi zadrosnych kobiet ktore nie moga zniesc tego ze mozna byc szczesliwym bez wzgledu na wiek, bez wzgledu na innych . mysle ze na kafe siedza tylko takie ktore nie wiedza co to jest prawdziwa milosc. a z tego co wyczytałam własnie prawdziwa milosc polaczyla autorke i tego mężczyzne. i ktos wyzej juz napisal jakby facet byl bogaty to pisałybyscie ze ona poleciala na kase. ale taki kierowca zarabia przecietnie ale ona jednak chce z nim byc mimo wszystko.

Gość ihubiuh
zdesperowana widze ze masz problemy sama ze soba :-) mysle ze nie jestess szczesliwa w zyciu realnym dlatego tez przesiadujesz na kafe i zazdroscisz kiedy ktos opisuje swoje szczescie.. żal mi ciebie

Gość 4thv
a ja znam taka pare ktora poznala sie gdy ona miala 23 a on 40 i minelo 20 lat on ma 60 a ona 43 i sa szczesliwi widac ze caly czas sie kochaja. wiec mozna byc szczesliwym w takim zwiakzu aautorko zycze szczescia i nie przejmuj nie glupim gadaniem innym a juz napewno nie gadaniem zdesperowaneeej domowej zony bo widac ze zazdrosci ze mozna byc szczesliwym i kochac choc tyle wass dzieli jescze raz zycz e ci szczescia

Gość o tak, bardzo wrażliwa
jak każda nowa dupencja- bardzo wrażliwa zwłaszcza w kroku ale już mniej wrażliwa , że tam jakaś starsza kobieta z dziećmi umiera z rozpaczy. Na to już mniej wrażliwa jest:-) Co do zawodowych kierowców- toż to kurwiarze jak złoto są.

Gość gość
Zuch dziewczyna. O swoje szczęście trzeba walczyć.

Gość gość
Mąż powinien być młodszy od żony. Przejdźcie się po cmentarzu, chłopy mrą 20 lat wcześniej i taka żona sama zostaje. Nie warto brać starych dziadów, bo to bez sensu

Gość gość
Dlatego dla mnie 30 latek zostawił żonę :) ja mam 40

Gość gość
ciebie też zostawi za kilka lat. jak raz zostawił żonę to już będzie tak zostawiał do usranej śmierci.

Gość gość
4thv 2011.09.11 a ja znam taka pare ktora poznala sie gdy ona miala 23 a on 40 i minelo 20 lat on ma 60 a ona 43 i sa szczesliwi widac ze caly czas sie kochaja. xxxxxxx Ja też znam taką parę tylko że nie żyją ze sobą 20 lat a dopiero 4 lata i już od 2 lat śpią w osobnych łóżkach i oddzielnych pokojach a jak się spotkają w kuchni lub w kiblu to warczą na siebie niczym wściekłe psy. Ona zwłaszcza głośno ujada na niego. Na razie się nie rozwodzą bo mają 3 letnie dziecko no i on już raz się rozwiódł po 4 latach małżeństwa więc trochę mu głupio przed ludźmi żeby nie gadali że historia lubi się powtarzać. Ale ich rozwód to tylko kwestia czasu.

Gość gość
U mnie sytuacja jest taka że oni żyli osobno 6 lat, nic oprocz dziecka i kasy ich nie łaczyło. Ona nie chciała rozwodu bo ciagneła kase, nawet w trakcie rozwodu pisała do niego kup pralke, pomaluj pokoj, napraw auto. Czy to normalne ? Poznał mnie i dał pozew, nie czuje sie winna. To ona go nie chciała, nie chciała zamieszkac razem, wolała rozbic rodzine. Takie kobiety tez sa. Nie tylko faceci zdradzaja i sa zli. B.