Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura292-2-2

rozwiódł sie dla mnie..

Polecane posty

Gość Whitechocolatesorbet
Najwazniejsze, ze jestes szczesliwa a te wszystkie opinie plujacych jadem desperatek ignoruj (pewnie wiekszosc to porzucine, grube, zaniedbane ex zony) Roznica wieku miedzy wami jest dosyc spora ale nikomu nic do tego!

Gość gość
Toż to już 3 lata minęło, ciekawe jak tam wielka mil'łożść. Ja w jej wieku, co parę miesięcy przeżywałam miłość :D

Gość gość
Oj ja też, ale nigdy ze starym dziadem :D

Gość gość
Naiwnym pasztetom to jednak można kitu nawciskać a te wierzą we wszystko co usłyszą i cieszą się, e udało im się dorwać starego pryka z odzysku :D:D:D

Gość gość
Czy ja wiem.. Sama miałam 17 lat, gdy poznałam 20lat starszego faceta. Miałam już wtedy też synka(ale nie z nim). Rozwiódł się, ale nie z mojego powodu 2 lata później ( jego eks była p******a - 9 lat związku a ani razu jej nago nie widział, nie mówiąc o czymś więcej). Teraz ja mam 28, a on 48 i jesteśmy szczęśliwi. Mamy razem 2 dzieci (jedno jest z innego związku). Cuda się zdarzają:)

Gość gość
no, bo niektóre mają ambicje jedynie rozkładania nóg :) dla mnie jak 17 i dużo młodsza dziewczyna ma już dziecko, to jednak zalatuje na patologię i mocne, mocne niedopilnowanie i nieodpowiedzialność, a później taka szuka miłości-tatuśka u 20 lat starszego i też mu dziecko najprawdopodobniej urodzi, tak jak autorka wyżej :) ja mam 28 lat, kręcą mnie starsi, zadbani, inteligentni, ja zawsze byłam dojrzała jak na swój wiek, ale 20 lat partner, to cholera jednak za dużo i niezależnie ile lat bym miała, nigdy się na to nie zdecydowałam i nie zdecyduję.

Gość gość
Tatuś?:> czy ja wiem, jednak on jest odpowedzialny, niż faceci w moim wieku. Stać mnie na to bym sama się utrzymała(nie mam pracy po znajomości jak wiekszosc). A to ze ktos ma dziecko w wieku 17 lat nie oznacza ze jest dzi*ka. Grunt, ze rodzina cała sie szanuje i kocha. :) Tyle powiem. To najwazniejsze a nie jakieś głupie komentarze "ja wiem lepiej jak u Was było:)"

Gość gość
Kocham swojego faceta i swoje dzieci - skonczylam studia i mam super prace :). Teraz faceci sa malo odpowiedzialni(w wieku 20 lat maja dziecko a nawet alimentow nie chca placic, a zajmowac sie nim to nie wspomne :>)

Gość gość
Zobaczymy za jakiś czas czy będziesz szczęśliwa ty zdziro!!!!taki facet to dupek i nie masz się czym cieszyć bo ciebie ruro też kopnie w dupę a jeśli nie to za jakiś czas będziesz myć dupę staremu dziadowi ,tylko współczuć ci idiotko!

Gość gość
O.oooo..jakas porzucona tłusta zoneczka się ru wyzywa. Idź na siłownie, schudnij .krowo:-)

Gość gość
Dziwka ,k***a tania szmata!!!!!!!!!!Zniszczyłaś życie dziecku i tej kobiecie ale wiedz jedno kiedyś za to odpowiesz bo samo życie da ci lekcje.Wtedy już będziesz wiedziała za co to wszystko ty p**do!!!!!!!!

Gość gość
O.oooo..jakas porzucona tłusta zoneczka się ru wyzywa. Idź na siłownie, schudnij .krowo Ty stara tłusta k***o idź na siłownie tylko się umyj bo ci z d**y wielkiej jedzie jak z szamba ,j****a szmatoooo!!!!!!!!!!!

Gość gość
ojej czy to znowu temat o hakims dupku facecie bo kobieta nie ma zadnych pasji czy zainteresowan 999 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU

Gość gość
O.oooo..jakas porzucona tłusta zoneczka się ru wyzywa. Idź na siłownie, schudnij .krowousmiech.gif x sama idź sflaczała qrwo na siłownie tyko najpierw się podmyj porządnie bo wali od ciebie na kilometr jak od skunksa. żonom to ty do pięt nie dorastasz

Gość gość
Aleś ty głupia. Przywiaz mezusia na sznurku do siebie,bo on przeciez nie umie myslec i ci go któraś ukradnie :-) to nie będzie jego wina,hahahahaha

Gość gość
myslisz ze to milosc? nie, po prostu chec zaszpanowania przed ludzmi, wiadomo jak to wyglada, mloda ze starym, zazdrosc innych, przeciez ego facetow stale musi rosnac:) taka okazja moze sie nie powtorzyc, a jak sie powtorzy za kilka lat to tez cie zostawi dla mlodszej...nie masz sie co cieszyc