Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [x]

KTÓRA SUKIENKA NAJLEPSZA NA WESELE ????

Polecane posty

Gość tralalkinianiatrila
mambadurka mam 23 lata przeszłam niejedno wesele i wiem jakie trendy panują bo widzę jak się ubierają różne kobiety na wesela

Gość mambadurka
jak ma się dobrą figurę to takie kroje je nosi sukienek, są modne, ładne i na pewno wygodne, to co TY (tralalkinianiatrila) zaproponowałas tp jest na wiejską potańcówkę, na sylwestra, na jakies puszczelskie dziewczyny- na odważną imprezę, na wesela ubiera się gustownie i z gracją, delikatnie.

Gość tralalkinianiatrila
szmaciara jesteś mambadurka i tyle szkoda słów na takiego tłuka jak ty

Gość mambadurka
w satynę się ubierają i pokazują tyłek??? no to pozazdrościć...

Gość twoja maleńka
ta czerwona jest najskromniejsza i najładniejsza. Są zasłonięte ramiona, czerwień jest bardzo wyrażna meksykańska czerwień . Sukienka ma prosty krój, nie ma falbanek, koronek żadnych dodatków, ma zgrabne wcięcie co podkeśla talie, jest wykonana z materiału niegnietliwego, jest jednokolorowa

Gość 3 zdecydowanie, reszta
tandetna a 3 jest świetna

Gość mambadurka
tralalkinianiatrila - 23 lata i takie słownictwo??? No to nie zbyt dobrze o Tobie świadczy...

Gość twoja maleńka
3145 allegro

Gość miu miu mia
2 i ostatnia :)

Gość tralalkinianiatrila
mambadurka, trzeba znać każde słownictwo m.in. po to żeby dotrzeć do takiego prostaka jak ty bo jakbym użyła innego słownictwa to na pierwszej literze byś się zgubiła

Gość miu miu mia
trank w tych sukienkach, ktore pokazalas nikt nie wygladalby wyjatkowo, no chyba, ze masz na mysli 'wyjatkowo wiesniacko'. Sukienki, ktore autorka pokazala sa eklegancki, a te twoje to na jarmark, albo dla joli rutowicz

Gość tralalkinianiatrila
miu miu mia w takim razie po jaką cholewcię szyją takie sukienki skoro są brzydkie? widocznie jakieś kobiety chcą je kupić, ktoś ma ochotę w takich pójść na wesele

Gość o jakieee bezgust
tralalkinianiatrila - ale z Ciebie bezguście, święcące materaiły już dawno wyszły z mody, ale rozumiemy, że pochodzisz ze wsi zapewne, więc po prostu tam u was tak się ubiera. No a widzę, że lubisz krótkie sukienki, pewnie dlatego, że łatwiej podwinąć jak się puszczasz z jakimś najebanym kolesiem hahaha. No sory, ale mi się taki styl kojarzy tylko z prostytutkami:P

Gość miu miu mia
No oczywiscie , ze sa takie, ktore mysla, ze jak taka kiecke zaloza to beda wygladac super. Jedni lubia Jole Rutowicz, a inni wola Jacueline Kennedy

Gość a do autorki
Kochana ta na jedno ramie jest super, tylko poszukaj inny kolorek. Ewentualnie ta czerwona, aha i pozazdrościć figury. :)

Gość twoja maleńka
Co myślicie konkretnie o tej 3 propozycji ? Widze że ta czerwona sukienka jest tż w kolorze niebieskim(modrakowym) też ładna

Gość tralalkinianiatrila
a te sukienki które pokazała autorka wpisu są długie do kostek? jestem z warszawy, to taka malutka wieś...

podejrzewam, że wszystkie moje ciotki byłyby mocno zniesmaczone, gdybym na wesele ubrała coś krótszego niż do kolan i w sumie się im nie dziwię. obcisłe mini ubiera się raczej na imprezę, te dwie ostatnie najbardziej się nadają.

Gość tralalkinianiatrila
brawa dla fajtera ma rację

no i lepiej unikać długich rękawów, można nieźle się spocić ;)

Gość mambadurka
tralalkinianiatrila - widzisz, nikt się z Tobą nie zgadza :-), wyjdź z tego forum, bo nie masz nic mądrego do powiedzenia :)

Gość IDA29
jestes mloda dziewczyna to masz prawo pokazac nogi itp. a nie ubierac sie jak babcia wybierz ta w ktorej bedziesz sie najlepiej czula a ta z odkrytymi plecami jest super sama bym ja z wielka checia kupla ale nie mam kasy