Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci mają w życiu łatwiej

Polecane posty

Kobieta wedle oczekiwań ma pracować, rodzić dzieci, sprzątać, gotować, prać, zajmować sie domem. Facet ma pracować i zarabiać pieniądze. I gdzie tu sprawiedliwość? :D

Gość dodam od siebie, z kobieta
ma mieć zawsze ochote na seks

Gość Paulinkax1990x
hehe i jednak powstał ten temat :D

Gość -dziunia :D:D:D
Ta to prawda. Facet ma tylko isc do roboty a biedna kobieta sie moze zajebac

"odbijanie jakiegoś tematu grozi wylądowaniem na aucie" - co masz na myśli? "hehe i jednak powstał ten temat " - oczywiście, że powstał, po nocach nie spię ubolewając nad swym marnym losem i zastanawiajac czemu los był dla mnie taki okrutny i uczynił mnie kobietą ;)

"odbijanie jakiegoś tematu grozi wylądowaniem na aucie" - co masz na myśli? wywoływanie wojen ;)

Gość Paulinkax1990x
Facet musi tylko iśćd do pracy i koniec jego obowiązków :).A kobiecie można ich wymieniać miliony myśląć,że to ejst nic.Może byśmy się zamieniły rolami?Jdenk o tak wolę buć kobietą bo nie muszę żebrać o seks jak mam na to ochotę :D:D:D

Jestem ignorantem historycznym niestety to skąd te zainteresowanie rycerzami? podobają Ci się wizualnie ? :P

1.Kobieta może wybrac robienie kariery albo zajmowanie się domem. Na oba typy jest popyt. Facet nie ma wyboru, jeżeli nie pracuje to jest klasyfikowany jako nieudacznik. Niemal żadna kobieta nie będzie chciała utrzymywać faceta. 2. Przeciętny facet musi się napocic by mieć seks, kobieta wystarczy, że zagada faceta i raczej na 99% on się zgodzi. Może też na umiescic ogłoszenie na portalu i zaraz zleci się masa chetnych. 3. Na kobiecie nie ciąży presja sukcesu. Kobieta może być spełnioną matką i w oczach ludzi będzie szanowana. 4. Kobieta nie musi być w czymś wybitna by budzić podziw. Do tego kobieta może wykonywac męski zawód, facet wykonujący zawód kobiecy będzie pogardzany. 5. Zajmowanie się domem = sprzątanie, gotowanie pranie, zajmowanie się dzieckiem(jeżeli jest). Po co zatem rozdzielać te czynności i potem jeszcze dodawać "zajmowanie się domem"? W takiej sytuacji możemy rozdzielić pracę faceta na poszczególne czynności i wyszłaby porównywalna ilość.

1. mało która kobieta ma taki wybór, zazwyczaj musi i pracować i dbać o rodzinę i dom 2. większosć kobiet nie lubi seksu bez zobowiązań, chcą romantycznej miłości 3. bzdura! nie słyszałam zeby ktoś szanował kobietę za to że jest perfekcyjną panią domu 4. to fakt wystarczy że jest ładna i budzi podziw

rycerz= człowiek honorowy, oddany, odważny ... - stąd niestety muszę Ci napisać , ze dzisiejsi rycerze wożą się autami , za którymi szaleją mieszczanki i wieśniaczki się uganiają ...:P

Gość weewfewf
a nie uwazasz idiotko, ze zarabiac pieniadze (Dobre pieniadze.. bo facet ktory zarabia 1200 to dno w oczach kobiety) jest o wiele wiele ciezej niz: pracowac i gotowac??? kretynka..

"niestety muszę Ci napisać , ze dzisiejsi rycerze wożą się autami , za którymi szaleją mieszczanki i wieśniaczki się uganiają ..." kobiety przywykły, że rycerz przyjeżdża po nie na koniu, czasy się zmieniły a konie na konie mechaniczne. Ja bynajmniej jak na księżniczkę przystało cierpliwie czekam w swojej wieży ;)

"weewfewf a nie uwazasz idiotko, ze zarabiac pieniadze (Dobre pieniadze.. bo facet ktory zarabia 1200 to dno w oczach kobiety) jest o wiele wiele ciezej niz: pracowac i gotowac??? kretynka.. " - widzę , że ktoś ma kompleksy :)

"1. mało która kobieta ma taki wybór, zazwyczaj musi i pracować i dbać o rodzinę i dom" Nie mam dokładnych statystyk, podobnie jak Ty, więc trudno się na ten temat wypowiadać. Fakt jest jednak faktem, że kobieta taką opcję posiada, a facet nie. 🖐️ "2. większosć kobiet nie lubi seksu bez zobowiązań, chcą romantycznej miłości" Tego akurat nie wiem. Zakładając nawet, że to prawda to i tak mają większe szanse na związek. Kobieta może być pasywna zawsze facet się znajdzie, a facet musi się starać. 3. bzdura! nie słyszałam zeby ktoś szanował kobietę za to że jest perfekcyjną panią domu Grunt, że nie będzie nią pogardzał. Facetem będą zarówno kobiety, jak i inni faceci "5. kobieta, któa wykonuje zawód męski jest często lekcewazona i niedoceniana " Zawsze się znajdą tacy osobnicy ale u równie wielu bedzie budziła podziw. W drugą strone to nie działa. Do tego kobieta nawet z wiekiem jest atrakcyjna. Młodzi faceci chetnie spotkają się z urodzią 40 latką. Facet w tym wieku nie może być gołodupcem.

BSA- epoki Ci sie pomyliły prawizek - 1. rzadkość 2. znajdzie się facet, który nic nie chce ddawać a tylko brać 3. tyle siedizsz na akfe, a nie słyszałeś o tym, z ekobieta zajmuje się domem a facet rpzychodiz po robocie i marudzi, z eleniwa baba nic nie robi :) 5. budzić podizw będize tylko gdy będize na tyle silna by się przeciwstawić i pokazać na co ją stać a to wymaga charakteru i sił psychicznej

Gość szczegolnie po kafeteryjnych
prawiczkach to widac jak maja latwiej :classic_cool:

Jakby teraz wojna wybuchla, to wiekszosc facetow by sie rowno zesrala w gacie na froncie 🖐️

to są wyjątki od reguły, a wiekszosci zapewne sami są sobie winni, bo tylko amrudzą a nic nie robią ze swoim życiem :)

W mojej sytuacji gdybym był kobietą, już dawno w tej sferze nie tkwiłbym w martwym punkcie. 🖐️ Można gadać, że to nasza wina ale jednak fakt pozostaje faktem, że kobiety z naszym charakterem mają łatwiej. Kobieta moze byc niezdrana i niesmiała. Będzie to urocze. Koibeta może być pewna siebie i przebojowa. 🖐️ Facet musi być pewny siebie, inaczej będzie postrzegany jako ciapa. W czym tkwi nasza wina, że pewności siebie nigdy nie mieliśmy? 🖐️