Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci mają w życiu łatwiej

Polecane posty

Gość weewfewf
hahahah ale wy durne szmaty jestescie kobiety maja o wiele wiele latwiej 1, aby miec sex nie musza nic robic.. moga miec na zawolanie ruchanie, taka prawda... natomiast przecietny facet musi flaki wypruwac aby poruchac 2. nie musi zarabiac duzych pieniedzy 3. nie musi szukac- milsoc/facet ja znajdzie facet jesli nic nie robi to moze sie pogodzic z samotnoscia

moim zdaniem więcej wymaga się od facetów. ale nie chce mi się na ten temat dyskutować, bo jest już oklepany. w każdym razie na facetach ciąży większa presja społeczna. 🖐️

prawiczek, nieśmiała i niezdarna kobieta też jest pomiatana, to są najczęściej ofiary przemocy domowej albo psychicznej :O i co z tego że znajdzie taka męża :O

Gość weewfewf
nawet sama Maryla Rodowicz kiedyś w wywiadzie przyznała, ze faceci mają przejebane poniewaz: - wymaga się od nich aby byli głową rodziny - aby zarabiali duze pieniadze - aby uszczesliwali kobiety w kazdym aspekcie rowniez sex.. a o to ciezko natomiast kobieta wystarczy, ze jest panią "domu" co nie jest problemem.. bo co to za problem posprzatac, ugotowac i uprać :O robie to codziennie bo mieszkam sam...

"nieśmiała i niezdarna kobieta też jest pomiatana" guzik prawda, moje nieśmiałe i niewiele mówiące koleżanki mają bardziej wygadanych niż one facetów i całkiem dobrze funkcjonują. trochę się przy tych facetach rozkręcają :) jak dziewczyna ma dobre serce, to zawsze się ktoś nią zainteresuje. wbrew pozorom faceci wcale nie mają wielkich wymagań odnośnie wyglądu. jak już się zakochają to laska może mieć krzywe nogi i uszy jak Dumbo, im to nie robi różnicy.

ogólnie pisząc - facet musi mieć przejebane , aby księżniczka mogła mieć za dobrze ...;)

"A pamiętaj że częściej przemoc psychiczną stosują kobiety, choćby wyzywając męża od nieudaczników i będąc więcznie nie zadowoloną i wiecznie zrzędzącą, to też jest przemoc psychiczna." tym razem się z tobą zgodzę 🖐️ słyszałam na własne uszy laski jęczące swoim facetom, że mało zarabiają, podczas gdy same dopiero studiowały i oni je wozili i po części sponsorowali. żałosne.

"Więc męska poprzeczka poszła nieludzko do góry, A mnie się nawet przez nią skakać nie chce" Dokładnie. Pomijam już fakt, że zawsze jest się którymś w kolejce, bo pomimo tych rosnących wymagań lista facetów chętnych je spełniać jest ogromna. 🖐️

BSa - kobiety są różne, chociaż faktycznie coraz więcej z nich "księżniczkuje". ale zauważ też, że rośnie liczba samotnych ludzi, faceci wolą kupić psa, niż wiązać się z materialistką :P

no nie wiem, ja poznalam wielu desperatow ktorzy proponowali mi chodzenie juz na pierwszej randce, kleili sie i co tylko. naprawde wielu jest takich.

Gość ciagnijcie druta
koorwa same zje by tu pisza

I wlasnie potwierdziles, ze to kobiety maja gorzej. Jesli sa wylewne i uczuciowe, czy szybko sie zakochuja juz takie teksty leca. Przykre, gdybym byla facetem nic takiego nie mialoby miejsca 🖐️

Gość tanskaaans
Była nie dawno ankieta w wielkiej brytani. I kobietom zadano takie pytanie: "proszę pani wyobraźmy sobie, że równouprawnienie zaszło już tak daleko, że kobieto zarabiają wszędzie tyle samo, są tak samo traktowane jak mężczyźni itd, czy wobec tego pani bardzo chętnie zajeła by się pracą utrzymaniem rodziny itd?. W odpowiedzi większość kobiet powiedziała, że wolałaby jednak siedzieć w domu, i żeby facet na nich pracował" Pokazuje to jak tu ktoś napisał, że zarabianie pieniędzy jest cięższe niż zajmowanie się domem. ale że jakieś babie brakło argumentów to zwyzywała go, że ma kompleksy. I punktów jest więcej: 1) Facet musi zrobić pierwszy krok( dla kobiety to poniżenie) 2)Facet po pierwszym kroku musi pierwszy dzownić, płacić za kobietę, proponować spotkania itd(dla kobiety to połechtanie jej księżniczkowatego ega) 3) Facet musi się oświadczyć i ewentualnie znieść porażkę odrzucenia 4) Facet musi zapewnić mieszkanie samochód itd. Od powyższych punktów kobieta ucieka zasłaniając się WYBITNYM i POTĘŻNYM argumentem "kobiecie nie wypada"

jak sie kiedys zakochasz to zrozumiesz, ze jest sie w stanie pokonac wszelkie bariery, kiedy emocje daja sie we znaki.

Gość fwweew
martva to tania dziwka podobno wystarczy ze facet ma fajną bryke a ona już mu loda robi :O ale to tylko świadczy o tym, jak latwo kobiety maja o sex...

Gość fwweew
wypierdalaj tania szmato!! ps. mam bmw, zrobisz mi loda kurwo? hahahah

Gość fwweew
sram na twoj ryj tania dziwko

bzdury pieprzysz, wystarczy zawalczyc o kobiete, stworzyc odpowiednia magie. ale ty myslisz jak zwierze, zreszta mialam z taki,m do czynienia i niestety rozjebal mi nozem reke, a ja i tak mu ucieklam, teraz mam nadzieje ze roumiesz i skonczysz z tym obrazaniem pod pomarancza

Gość typowe___
" Była nie dawno ankieta w wielkiej brytani. I kobietom zadano takie pytanie: "proszę pani wyobraźmy sobie, że równouprawnienie zaszło już tak daleko, że kobieto zarabiają wszędzie tyle samo, są tak samo traktowane jak mężczyźni itd, czy wobec tego pani bardzo chętnie zajeła by się pracą utrzymaniem rodziny itd?. W odpowiedzi większość kobiet powiedziała, że wolałaby jednak siedzieć w domu, i żeby facet na nich pracował" Pokazuje to jak tu ktoś napisał, że zarabianie pieniędzy jest cięższe niż zajmowanie się domem. ale że jakieś babie brakło argumentów to zwyzywała go, że ma kompleksy. I punktów jest więcej: 1) Facet musi zrobić pierwszy krok( dla kobiety to poniżenie) 2)Facet po pierwszym kroku musi pierwszy dzownić, płacić za kobietę, proponować spotkania itd(dla kobiety to połechtanie jej księżniczkowatego ega) 3) Facet musi się oświadczyć i ewentualnie znieść porażkę odrzucenia 4) Facet musi zapewnić mieszkanie samochód itd. Od powyższych punktów kobieta ucieka zasłaniając się WYBITNYM i POTĘŻNYM argumentem "kobiecie nie wypada" " Dokładnie tak. A propo tego równouprawnienia to ma być ono tam gdzie im będzie lżej hipokrytki jedne,...

Gość monczita
nie istnieje takie słowo jak "porządanie"... porządzić kimś...? czy ten mężczyzna wzbudza we mnie pożądanie?

ale jakiego puszczania sie? jesli zywi sie uczucia do drugiej osoby, to jak mozna tak splycac te kwestie, to chore myslenie prawiczkow z kafe, zalosnych. taka prawda 🖐️