Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Gość Myslimy, ze te kolczyki
ze sklepu Sambora sa totalnie zwykle, kiepskie, kiczowate i byle jakie, w porownaniu zm pracami laseczek z tego watku.

Oczywiście , że nie umieraj :D co z naszymi współrozmówczyniami??:D

Witajcie, mnie na razie zaprzątają inne sprawy i moje wytwórstwo musiało pójść w odstawkę, choć ostatnio udało mi się zrobić opaski do włosów. Jak się ogarnę to dam znać :D

Gość po dluuuuugim czasie
wpadam na krotko, by pochwalic poczynania "kotolotki". O przyczynie mojego milczenia nie bede tu mowic, bo nie bardzo jest o czym. Po prostu, czasami tak bywa, ze bez reszty pochlonie czlowieka jakas sprawa. Poza tym komputer to tez niezly pozeracz czasu. Musialam dac dlugi odboj. Ogladalam ostatnio Twojego bloga, zachwycam sie oryginalnoscia i dokladnoscia Twoich prac. Nie zrazaj sie prosze "malymi kundelkami' (jestes inteligentna i na pewno pojelas co mam na mysli). Rob, pracuj i pomysl o kiermaszach rekodziela, ktorych w poludniowej Polsce troche jest. One w roznym czasie sie odbywaja, musisz sie zorientowac w necie, jest sporo informacji. Poza tym ktos podal fajny link: http://www.artillo.pl/ Trzymam za Ciebie kciuki "kotolotko", zycze zdrowia i wytrwalosci. Rozwijaj swoje pasje, "zarazaj" innych. Musze Ci powiedziec komplement. Malutka fotka, ale na tyle dobra, by stwierdzic, ze jestes sliczna, oryginalna dziewczyna. Pozdrawiam tez wszystkie sympatyczne dziewczyny (i chlopakow), ktore(rzy) goszcza tutaj od czasu do czasu. Kiedys wreszcie spelnie swoja dawna obietnice i pokaze jakies swoje prace, ale na pewno tylko na priv. K