Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HerabikaPlant

CO O TYM MYŚLICIE?????

Polecane posty

Gość HerabikaPlant

Mam propozycje sypiania z 10 lat starszą kobietą. Ja mam 20. (też jestem kobietą) ona w zamian płaci karnety na siłownię, basen, jakieś ciuchy, kosmetyki .. mam też 3 razy w tygoniu sprzątac jej mieszkanie za 1500 zł miesięcznie. Ona pracuje, spełnia się zawodowo. Jest ładna, zadbana... a zawsze kręciło mnie jak kto jest z kobietą.. co myślicie bo cały czas się waham??? i czy to będzie normalna zdrada??? wobec mojego faceta???

Tylko proszę o poważne wypowiedzi, nigdy z czymś takim się nie spotkałam, ale nie wiem.. waham się.. choc to może zły znak, bo powinnam od razu odmówic?

A ty robiłaś już to z kobietą? Bo jeśli nie, to może weź pod uwagę, że może ci się to nie spodobać. Poza tym, to zdrada. Uważam, że to zwykły sponsoring=prostytucja. Z tym, że ona jeszcze bardziej cie wykorzysta (to sprzątanie - haha).

Sama jej mówiłam, że szukam pracy.. a sprzątac 3 razy w tygodniu , czyli 12 dni w miesiącu za 1500 zł to dobra okazja. Też fantazjowałam o kobiecie, jak to jest ... waham się, bo wiem że to nic dobrego ...ale coś mnie kusi

Gość za 1500zł miesięcznie?
:D:D:D:D to jakiś żart?:D w normalnych pracach za 2,5 tyś normalnie karnety na saune, basen, siłownie i SPA dają.

1500 za sprzątanie dla mnie a osobno jakieś karnety, baseny itp.. bo ona nie szuka tylko kochanki, ale też kogos z kim może isc na zakupy, do kina etc

Kusi cie kasa. Ale naprawdę zastanów się jak to jest lizać czyjąś cipkę na serio. Ja też myślałam, że to fajna zabawa, a jak już spróbowałam, to zrobiło mi się niedobrze. Ja bym po prostu sprzątała u niej bez tego chorego układu. Ale to twoje życie. Nie będę moralizować.

Ja też bym chciała ! ale wiadomo, ze nikt mi takiej pracy nie da! kusi mnie to wszystko, bo bym miała przy okazji i kumpelę to jakichś wypadów, ale najgorsze jest to, że myslę o moim facecie cały czas...

Gość mój to ma podejście:)
Kiedyś spytałam się mojego faceta czy pozwoliłby mi na seks z inną dziewczyną i czy uznałby to za zdradę. Odpowiedział, że pozwoliłby mi i nie uznał za zdradę pod warunkiem, że damy mu filmik z nagraniem tej nocy lub gdybyśmy pozwoliły mu dołączyć.:D

Mój facet często rzucał aluzje, że ja z jakąs dziewczyną, nie chciał się przynac, ale wiem ze go to jara.. ale nie powiedzialabym mu o tym, bo byłabym zazdrosna o to ze fantazjowałby o niej lub chciał się dołączyc itp...

Gość natuska85
Jedna sprawa, że to zdrada, a inna, że to taka zakamuflowana prostytucja. I to i to z moralnego punktu widzenia jest złe i nie powinno mieć miejsca w związku.

Gość czerwona malva
nie dasz rady, wymiękniesz po pierwszym bzykanku, ale spróbuj :)

Gość 123d1
Bo nie jesteś homo.

No nie jestem, ale często chciałam robic to z kobieta, podnieca mnie to. Nie podjęłam decyzji jeszcze, bo się waham .. .50 na 50 .. nie wiem co robic

Gość hehhrerhqehqre
idz na całosc!