Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo prosze o radę......

Witamina B17, amigdalina - jakie są zagrożenia?

Polecane posty

Gość alma_92
Ja również zostałam oszukana: Rzecznik ochrony konsumenta powiedział, że to sprawa na policję bo własciciel tej strony jak twierdzi nie prowadzi firmy. Ja nie mam czasu ani siły chdodzić na policję czy pisać pism na policję. Proszę o kontakt mail: alma_92@o2.pl

Gość gość
Witam, Przypadkiem wszedłem na ten temat, ale może Wam podam bloga osoby stosującej w swojej terapii B17... www.zdrowietoenergia.pl

Gość gość
zainteresowanie mediów.. uważasz, że pomoże to sobom, które potrzebują b17?? W efekcie doprowadzisz do tego, że nikt nie będzie mógł tego ściągać. Od ścigania oszustow jest policja a nie telewizja. Gratuluje Ci inteligencji

Gość gość
Ło matko i córko!!! NO chyba palec bozy mnie tu skierował. Juz miałam kupic od tego człowieka cały zestaw do terapii amigdalina , a tu taki numer. Sprawdziłem na stronie www.cytopharmaonline.com i rzeczywiście zaraz po otwarciu stronki wyskakuje tam ostrzezenie, ale podaja tylko adresy stron internetowych na których ten człowiek zamieszcza info o leczeniu witamina B17 i zacheca do kupna produktów , które sprzedaje mówiąc, że to oryginały. Nie jest tam wymieniony z nazwiska i imienia. No , ale domyslam sie, że jak juz ktos kupił od niego to wie jak sie nazywa. No kurcze nie moge sie nadziwic jak tak mozna oszukiwać. Cieszę sie, że uchroniłam sie przed utrata sporej gotówki.

Gość tez oszukany przez Rafała J
Adres mailowy który podałem wczesniej oszukani@wp.eu był przez kilka dni nieaktywny. Juz jest w uzyciu Jak ktos chetny zapraszam

Gość Mariusz S
Przeprosiny, forma ich jaka jest na portalu to śmieszność! Po raz kolejny zostaje ośmieszony formą przeprosin . Jestem za poważną osobą i nie pozwolę nikomu bym był obrażany oraz moja żona, rodzina! Przeprosin nie było jeszcze !....... a to co zobaczyłem powyżej to jedyny tekst na Kafeterii. Ma Pan mnie za idiotę?! Oświadczam że żadnych fałszywych informacji nie udzielałem nikomu. I jestem świadom odpowiedzialności karnej z tego co tu piszę! A Pan jest świadom odpowiedzialności karnej? Informacja firmy Cyto Pharma jest jednoznaczna i oczywista, iż produkty jakie posiada Pan nie dostarczała ich firma i nie ponoszą odpowiedzialności za ich jakość. Wszystko jest w poniższej informacji całość tekstu ORYGINALNA ze strony Cyto Pharmy. Informacje są jednoznaczne i przestrzegają przed konkretnymi stronami których jest i Pan właścicielem. Myśli Pan że zostawię tak tą sprawę niezakończoną, że nie dojdę swoich praw i odpowiednich przeprosin i gwarantuję że przed sądem jak tam się spotkamy to nie będzie koniec moich żądań. Ten Pana tekst to niby przeprosiny?! Są one niewspółmierne do tego w jaki sposób zostałem poszkodowany, narażony na straty moralne i inne oraz firma którą reprezentuję. W związku z Pana zachowaniami (uzależnieniem, nałogiem) firma narażona została na straty i wiele straciła, kiedy to Pan przez długi okres swojej niezarejestrowanej działalności używał nazwy do swoich celów i miał z tego korzyści materialne! Niestety nie taka była umowa, na szczęście dałem słowo, czas i wywiąże się z tego, czekam do niedzieli 1 marca 2015r do 24.00 . Jeżeli nic się nie zmieni a warunki odstąpienia od pozwu przeciwko Panu są przez Pana i rodziców i Pana znane. Zostały ustalone na rozmowie i przesłane pocztą e-mail! Nadmienię, iż już posiadam dowody w formie zdjęć oraz światków, na pewno są tam odciski Pana palców na tych zdjęciach jakie otrzymałem od Pana klientów, które były do tych osób rozsyłane. Jak to stwierdził jeden z klientów, który te materiały dostał, iż to obrzydliwe co Pan robi i w jaki sposób. Cierpliwość się skończy w poniedziałek. Poniżej przedstawiam oryginalny tekst ze strony Cyto Pharmy Please Read: Important Notice: Dear Customer We want to inform you that www.cytopharma.com.pl  it's a fraudulent site and also all the sites managment by the company b17 sklep. they said on their web sites that they sell the original products from CYTO PHARMA DE MEXICO, but they don't,  and we don't know what kind of products they have eventhough look like ours. CYTO PHARMA DE MEXICO CAN NOT be responsible for the quality of those products.They are Not our distributors. Please be careful also with the site www.cytopharmaonline.pl  it´s a fradulet copy of our web portal, and They don´t sell our products. Drodzy Klienci, pragniemy Was poinformować, że strona cytopharma.com.pl jest fałszywa, podobnie jak wszystkie strony zarządzane przez właściciela witryny b17-sklep.pl. Ogłaszają, że sprzedają oryginalne produkty Cyto Pharma de Mexico, jednakże są to produkty niewiadomego pochodzenia, pomimo że wyglądają jak nasze. Cyto Pharma de Mexico nie może wziąć odpowiedzialności za ich jakość. Prosimy uważać także na stronę cytopharmaonline.pl, jest to fałszywa kopia naszego portalu. Nie jesteśmy z nimi w żaden sposób związani. Życzę dużo zdrowia .

Gość Rafał J
W takim razie , bardzo proszę mi przedstawić warunki przeprosin . Na maila , od Pana partnerki , nie dostałem instrukcji, chociaż prosiłem o to wielokrotnie . Jeżeli chodzi o wykorzystanie Pana nazwy patentowej , to tak jak rozmawiałem z Pana partnerką / żoną , nic nie wiedziałem o tym , że na moich prawie trzydziestu domenach , przekierowanie do kilku z nich , było faktycznie , z wykorzystaniem Pana nazwy firmy, o której nie wiedziałem , że jest zarejestrowana .

Gość Rafał J
Wątpię jednak, aby ktokolwiek chociaż jeden raz , wszedł na stronę za pomocą tego linku , bowiem Google , nie pokazuje tego , ani nie pokazywało , na moich stronach , w wyszukiwarce . Co do spotkania w sądzie , to jeśli Pan się uweźmie , to spotka się Pan w sądzie , ale nie ze mną , tylko z moim reprezentantem, czyli adwokatem .

Gość RAFAŁ J
Ja nie wychodzę z mieszkania z powodu choroby od prawie trzech lat , tak więc , nie będę miał możliwości się stawić . Wiem, że Pan o tym doskonale wie , dlatego Pan udaje cwanego , bo chce to wykorzystać . Czekam na instrukcję na mail . Pana małżonka , dostała ode mnie również, zgodnie z obietnicą , zdjęcia , jednego opakowania Amigdaliny , z tej nieszczęsnej, ostatniej dostawy .

Gość gość
Zamowilam 10 kapsulek amigdaliny do podawania dozynego z Meksyku. NIestety Babcia zmarla zanim dotarly. w tej chwili sa juz w polsce na cle. Moge je odsprzedac, mi sie juz nie przydadza:(do wgladu oczywiscie rachunek i potwierdzenia z cytopharmy. lamiae @ interia.pl

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/nowotwory/szpiczak-mnogi-choroba-kahlera-nowotwor-szpiku-kostnego_36195.html Szpiczak mnogi to nowotwór szpiku kostnego a nie guz. W dodatku o charakterze rozsianym . Pan właściciel witryny sklep-b17 powinien więcej poczytać jeśli chce bardziej udanie podszywać się pod swoich rzekomo zadowolonych klientów :) To świadczy o jego inteligencji. Najpierw trzeba zdobyć wiedzę i wyleczyć siebie (jest pewne podejrzenie że Pańska choroba - schizofrenia, chad lub rozdwojenie jaźni jest przyczyną bezkrytycznego podszywania się pod tyle innych osób. Jest to groźne zarówno dla Pana jak i Pana klientów ) Ale chorzy trafiający do pana nie zdają sobie z tego sprawy z kim mają do czynienia. Właśnie to a nie choroba jest największą tragedią tych ludzi.

Gość gość
sprzedam pelne i niepelne opakowania amigdaliny, kapsulek z B17, prevenCA, B15, witC, cynku, enzymow, wit A+E w emulsji, elkair@poczta.onet.pl

Gość gość
Nie znam tego Pana i nic z jego sklepu nie zamawialam, ale natknelam sie na jego stronke w poszukiwaniu suplementow dla mamy chorej na raka jelita grubego. Musze przyznac, ze od razu nie spodobala mi sie ta strona a przede wszystkim jej calkowity brak szaty graficznej. Kazdy dobrze renomowany i dbajacy o dobre imie sklep internetowy pokazuje zdjecia swoich produktow cz tych sprowadzanych czy tez rodzimych. Zestawy P. Rafala maja ceny wrecz kosmiczne, nieadekwatne do sprzedawanych produktow, wiec od razy zrezygnowalam. Rzekomo zestawy witaminowe i inne suplementy sprowadzane sa ze Stanow, ale niestety nie sa nawet oprawione zdjeciami. Jak dla nie malo przekonujacy sklep, poniewaz w taki sposob mozemy kupic suplementy ze Stanow, ktote sa sprowadzane za kilkanasie dolarow, a wyzej wymieniony Pan sprzedaje je za kilkaset zl. Mieszkam w Kanadzie i zamawiam wszystkie dobrej jakosci suplementy ze Stanow ze strony iherb.com. Bardzo polecam. Mama dostala wszystkie suplementy w przeciagu 2 tygodni. Tania przesylka Airmail Premium, bardzo szeroki i bogaty asortyment. Wystarczy troche poczytac jakie suplementy sa dobre dla osob z chorobami nowotworowymi i wszystko mozna sobie samemu zamowic i sprowadzic za korzystna sume i wiemy na 100% ze wszystko jest z USA. Ja od samego poczatku nie mialam zaufania do zamawiania czegokolwiek ze strony P. Rafala- sam wyglad strony mnie nie przekonal i jakos stracilam zainteresowanie. Ludzie, nie dajcie sie zwodzic takim dorobkiewiczom. Zanim wydacie ciezko zarobione pieniadze, zastanowcie sie od kogo zamawiacie i gdzie mozna jeszcze zamowic duzo taniej produkty najwyzszej jakosci. Ostatnio zamawialam dla mamy kilka rzeczy ze sklepu www.ekologiczny24.pl...Wiele ciekawych produktow, wysokiej jakosci suplementy i dobre ceny jak na wysoka jakosc produktow, porownywalam z innymi sklepami internetowymi i ceny bardzo dobre! Swietne suplementy!!!!

Gość gość ola
Panie Rafale, Pana styl jet na tyle charakterystyczny zę od razu wiadomo ze za wiekszością komentarzy stoi ta sama osoba, jak Panu nie wstyd, żerować na umierających ludziach? Juz miałam zamówić b 17 na Pańskiej stronie ale mnie chyba Pan Bóg powstrzymał, bo sumy są powalające dla osoby walczacej o życie i przetrwanie do 10 i z najwiekszym wysiłkiem sięgającej do portfela po ostatnie grosze, byłoby to jeszcze uzasadnione gdyby Pana specyfiki były na 1000 % oryginalne a z tej rubryki widać że tak nie jest. To przykre ,bardzo przykre!!!!!

Witam, ja również zostałam oszukana przez rafała j. interesuje mnie temat pozwu zbiorowego!!! wkręca ludziom zmielone pestki moreli w kapsulkach oraz wręca dobrym sercem proponuje sobie zerknąc na fb w/w i sami się przekonacie z kim macie doczynienia OSZUST OSZUST OSZUST !!!!!! dodam że w Radomiu jest bardzo znany za handel róznymi specyfikami nielegalnymi !!! myśli że jest sprytny i nietykalny- przy pozwie zbiorowym nie będzie mu tak do śmiechu!

najlepsze jest to że obrońcy pana Rafała J są zawsze z imienia i nazwiska wpisani w pseudonimie ! mysli że ludzie są tak naiwni że nie wiedzą ze to ON!! DODAM że tak jak potrafi podac rózne adresy, dziwne instytucje itp to co za problem utworzyć kilka kont !!!

Gość Najważniejszy na forum o b17
Panie Mariuszu , a może Pan , da już spokój , mojej osobie , razem z panią Anią , ponieważ , to już nie jest śmieszne , to co wyprawiacie , od kilku ładnych miesięcy . Pranie brudów , na kafaterii , to jedyne , do czego jesteście zdolni ? . Jeśli tak, to współczuję . I jeszcze jedno . Ja , pan Rafał , rzekomy oszust , który oszukuje podobno ludzi , a zajmuje się tym od 4,5 roku , jeszcze nie siedzę w kryminale , i nie ma przesłanek, do tego , aby , w najbliższym czasie , tak się stało , tak więc bardzo proszę o spokój, gdyż to ja , wytoczę pozew , przeciwko Panu i Pana żonie . To, że myśli Pan, że jest Pan anonimowy , pisząc , pod różnymi loginami, różne bzdury , na mój temat , aby tylko samemu sprzedać preparaty , to jest po prostu dziecinada ! . Człowieku , zastanów się , co robisz , bo inny człowiek , by Ciebie już dawno podał o zniesławienie publiczne . Ja jestem cierpliwy, dopóki mam stałych klientów . Mam nadzieję , że oni pozostaną , i nadal , będą dawać namiary , na moją osobę , swoim chorym znajomym . Pragnę również dodać, iż , ja , w przeciwieństwie do Pana , Panie Mariuszu , oddałem moją służebność , w ręcę Spółki zagranicznej , działam w 100% legalnie ( w przeciwieństwie do Pana ) i jestem , w tej chwili WYŁĄCZNIE PEŁNOMOCNIKIEM SPÓŁKI , KTÓRA DO MNIE, NIE NALEŻY . A co do moich prywatnych spraw i portali społecznościowych . Czy mam Pana wizerunek umieścić , na różnych portalach , o których Pan nawet , nie wie , że istnieją ? . Mogę to zrobić . Ale JA , TO NIE PAN , PANIE MARIUSZU , ORAZ , NIE PANI , PANI ANNO - KONKURENCJO !!! . DOŚĆ ! .

Gość gość
Witam, mam do sprzedania witaminę B17 w ampułkach (amigdalina) i cały zestaw do kuracji 3 tygodniowej zakupiony w Cytopharma Meksyk, oraz wit. C w zastrzyku. e-mail ttenia2@o2.pl

Gość gość
Mysle, ze to dobrze, ze ludzie otwieraja oczy. Kazdy ma prawo do zakupu w dowolnie wybranym przez siebie sklepie i u konkurencji. Jesli ktos woli kupowac zestawy i placic za nie kosmiczne sumy zanim trafi na inne dobre zrodlo- na tym polega wolny rynek- na wolnym i legalnym okradzaniu ludzi, ktorzy sa w nieszczesciu. Tez chcialam na poczatku amigdaline u pana Rafala kupic, ale cala ta strona z zabojczymi wrecz cenami, powalila mnie z nog. Od razu wiedzialam, ze wole zamowic bezposrednio z Meksyku, niz placic takie sumy za suplementy niewiadomego pochodzenia.

Gość gośćGosiaM
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mam do odsprzedania 3 opakowania B17 NOVODALIN w tabletkach 500mg i jedno 100mg . Sprowadzone z Meksyku . Mogę dorzucić w gratisie rozpoczęte opakowanie . goandres@wp.pl

Gość Kasia VIP
Post z dnia 9 /12 Pan/i przeczy sam/a sobie , twierdząc : " Kazdy ma prawo do zakupu w dowolnie wybranym przez siebie sklepie i u konkurencji. " Tutaj pani ewidentnie pokazuje , jaki ma cel . Zniszczyć sprzedawce . Jako osoba, która również zajmuje się handlem , lecz w innej dziedzinie , to ja , na miejscu tego całego " Pana Rafała " pozwałabym tych wszystkich " pozwem zbiorowym " , za pisanie takich głupot , na dodatek jeszcze wpisując imię lub dane człowieka , który sprzedaję produkty , określa swój regulamin jak zauważyłam - zgodny z prawem siedziby firmy , której to nie jest właścicielem żaden Pan Rafał ( domyślam się , że to imię pełnomocnika spółki ) . Jeśli szukacie kozła ofiarnego , to sobie szukajcie na kafateriach i pudelkach , a nie niszczycie jakieś przedsiębiorstwa . Nieważne, małe czy duże. Denerwuje mnie takie zachowanie ludzi . Ceny nie pasują - idź do konkurencji . Czy ktoś ci człowieku nakazał kupować na tej jednej stronie ? Nie !~W takim razie po co zamawiasz ??? Po to żeby potem pobiadolić , jak duzo zapłaciłaś lub zapłaciłeś ! Typowe polaczki . Trzeba uciekać z tego ciemnogrodu bo ludzie żyć normalnie nie dają, tylko o wszystko mają tak zwany " ból d**y " .

Witam wszystkich, Mam do sprzedania witaminy B17 Novodalin prosto z Meksyku. Zostały kupione dla mojego dziadka który nie zdążył ich zużyć dlatego że przegrał walkę z chorobą. W każdym opakowaniu jest po 100 tabletek (500mg). Do nabycia : 8 nieotwartych opakowań. Więcej informacji podam na priv. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt : klaudia@outlook.fr

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
może ktoś ma namiary na Niemcy, żeby sciągać bezpośrednio bez pośredników? stamtąd tez można ściągać amigdalinę tak jak wit C do iniekcji dożylnych w dużych dawkach

Gość gość
ludzie,to zobaczcie sobie ile to wszystko kosztuje u źródła,ile kosztuje przesyłka i kiedy dojdzie i ściągajcie sobie sami a nie narzekacie. Przecież nikt nie będzie dokładał i sprzedawał produktu wartego np.320 zł za 150zł! też chce zarobić, sam fakt,że inwestuje swoje pieniądze,płaci za transport,traci swój czas itp. W Polsce tak jest, najlepiej żeby wszystko dawali za darmo,mah!

Gość gość
Witam, Ceny amigdaliny są bardzo zróżnicowane. Osobiscie kupuje od osoby która zamawia bezpośrednio z Mexyku. Koszt za 100 tabl ok 320 zł lub 10 ampulek po 10 ml 380 zł , ale mam pewność ze kupuje najwyższej jakości a nie produkowane w gdzieś w garażu. Chciałam wspomnieć o moim doświadczeniu z amigdaliną. Na raka zmarł mój maź którego nie udało mi sie uratować ponieważ choroba przebiegła zbyt szybko. Do końca nie wiedzieliśmy z czym mamy do czynienia. Dopiero po śmierci i sekcji dowiedziałam ze co zabiło mojego męża - rak jednokomórkowy rozsiany, generalnie nie do wykrycia przez żadne Tk czy rezonans. Ale zanim doszło do śmierci w przeczuciu ze to moze być rak jeździłam z teczką badań mojego męża po najlepszych profesorach onkologach w Polsce szukając pomocy. Odpowiedzi jakie od nich uzyskałam : jedyne lekarstwa które mogą zadziałać to sorafenib ( koszt miesięcznej kuracji 20 tys zł ) lub leczenie jak określił profesor "poza systemem " Amigdaliną. Dla nas było juz za późno...:( Przekazuje tą informacje wszystkim którzy mają watpliwości czy podawać amigdalina chorym na raka najbliższym. Wg profesora podawać i to najlepiej w ampułkach bezpośrednio przez wenflon. Albo w tabletkach przy zachowaniu odpowiedniego dawkowania. Dzisiaj sama profilaktycznie przyjmuje amigdaline w tabl, vit C 1000, vit B12, k2, d3 i czuje sie swietnie ! A bardziej zainteresowanym polecam książkę " ukryte terapie " - książka lepsza od kryminału ;) Pozdrawiam wszystkich Monika

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.BialaOnkologia.pl