Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gummer kol

Na co kobiety zwracają uwagę przy wyborze faceta?

Polecane posty

Gość gummer kol

j.w chodzi mi o to na co w wyglądzie faceta kobiety zwracają uwage i czy na przykład brzydki facet może sie spodobać kobiecie? Czy liczy się sam wyglad czy charakter równiez? Pzdr

Gość oczy szeroko zamkniętee
na spojrzenie i uśmiech :) potem ramiona i dłonie

Gość simona666
na pewno wygląd się liczy przede wszystkim, ale jak wiadomo co jednemu się podoba nie musi drugiemu, także nikt nie powinien się zrażać, nawet jak nie ma urody idealnego kochanka, a później to już charakter. I to właśnie charakter mężczyzny odpowiednio go ozdabia, bądź obrzydza :)

Gość gummer kol
Pytam bo już sam nie wiem co myslec. Ja na początku mialem problem ze znalezieniem kobiety ale jak juz znalazłem to byla to bardzo piękna dziewczyna. Rozstalismy sie ale ja nadal nie wiem jakim cudem taki brzydal jak jak poderwał taką kobiete hehe

Gość Tmdaw
Już punkty masz za wygląd - jeśli ona chce się z tobą spotkać, potem to już charakter bo na wyglądzie długo nie pojedziesz

Gość oczy szeroko zamkniętee
powiem Ci tak- jak ją rozśmieszysz to jest Twoja :) byle nie był to śmiech z zażenowania czy litości

Gość na nic ludzie nie mają wpływu
uwagę sobie mogą zwracać, ale to ma sie nijak do życia! chyba nigdy w zyciu nie byłes zakochany jeśli zadajesz takie głupie pytania! jak tych dwoje połączy COŚ, jakaś mega chemia niewiadomo skąd to wszystkie ich bzdurne założenia ida w łeb! Kiedy wy to w końcu zrozumiecie??? :-O ja zawsze wiedziałam, że chcę wysokiego bruneta o niebieskich oczach, po super studiach, noszacego okulary, garnitury i eleganckie płaszcze, ale od pierwszego wejrzenia (nigdy też w to nie wierzyłam) zakochałam sie na zabój w niskim (164cm), łysym chłopaku bez studiów, który jeździ stara skodą a nosi zwykłe dżinsy i t-shirty. Czy ktoś mi odpowie na pytanie dlaczego zakochałam się własnie w nim i uważam go za ósmy cud świata? Jest naprawde cudowny i nie zamieniłabym go za 1000 przystojnych brunetów Nie macie wpływu na prawdziwe uczucie, możecie sobie tylko wmawiać, że to wam się podoba a to nie ;-)

dokładnie! najważniejszy jest MÓZG faceta :-)

Gość simona666
zaradność i wygląd hehe i to jest właśnie szczera prawda

to ja jestem szczęściarą, bo mam przy sobie wspaniałego, inteligentnego i pociągającego mężczyznę. Dziwi mnie, ze zarówno kobiety jak i mężczyźni myslą sobie życzeniowo, ze chcą taką a taką, a takeigo to nigdy nie zechcą. To jest głupie myślenie, bo jesli pojawia sie prawdziw euczucie i coś, czego nie mozesz powstrzymać, kiedy coś, niewiadomo co ciągnie cię do tego człowieka to nie masz wpływu na to jaki jest, wszystko dzieje się jakby poza świadomoscią... i bardzo dobrze!

a co? biały to znaczy , że juz dno? :-D

Gość sfsfgasgsa
http://roxanne.pl/idealny_facet.php ale to teoretycznie, choć jest w tym dużo prawdy, ale np. nie chodzi o to, żeby był sponsorem, tylko, żeby nie był skąpy. ambitny też może być tylko w wybranych sferach życia, a jak się kocha, to nie patrzy się na to, czy jest chory czy nie, np. że w jego rodzinie był rak, więc odpuszczam.

Gość sfsfgasgsa
http://roxanne.pl/idealny_facet.php ale to teoretycznie, choć jest w tym dużo prawdy, ale np. nie chodzi o to, żeby był sponsorem, tylko, żeby nie był skąpy. ambitny też może być tylko w wybranych sferach życia, a jak się kocha, to nie patrzy się na to, czy jest chory czy nie, np. że w jego rodzinie był rak, więc odpuszczam.

dodam tylko jedno: wasze "pieprzenie o inteligencji" faceta ma się nijak do przyszłości z nim i jest fajne na randki i spotkania w parku - na dłuższą metę inteligencja wam nie wystarcza ...:classic_cool:💤

Gość nie ma odpowiedzi
każda może wracać uwagę na coś innego a tak naprawdę to i tak nic nie znaczy. to dzieje się na poziomie biochemicznym. żadnych racjonalnych przesłanek w miłości nie ma.

Gość nie ma odpowiedzi
to znaczy racjonalne jest to co ewolucyjnie dobre.

"jest fajne na randki i spotkania w parku - na dłuższą metę inteligencja wam nie wystarcza ..." Więc w pewnym sensie pełni kluczową cechę na początku związku- pozwala zwrócić uwagę potencjalnej partnerki. Tak wynika z Twojej skromnej wypowiedzi. Zresztą dla mnie umysł jest ważny, bo nie mogłabym być właśnie na tę 'dłuższą metę' z głupcem. 🖐️

Więc w pewnym sensie pełni kluczową cechę na początku związku- pozwala zwrócić uwagę potencjalnej partnerki. Tak wynika z Twojej skromnej wypowiedzi. Zresztą dla mnie umysł jest ważny, bo nie mogłabym być właśnie na tę 'dłuższą metę' z głupcem. stanowi doskonały wstęp - tak to można ując..lecz bez wyglądu czy zaradności nie zostaniesz z facetem na dłużej z życiu i polecisz do zaradniejszego i przystojniejszego "głupca" ...:P revolver - inteligencja to mój fetysz bez niej facet jest aseksualny wiem...dlatego seks nie trwa wiecznie...:)

revolver "stanowi doskonały wstęp - tak to można ując..lecz bez wyglądu czy zaradności nie zostaniesz z facetem na dłużej z życiu i polecisz do zaradniejszego i przystojniejszego "głupca" ..." Najlepiej jakby posiadał te wszystkie cechy: inteligencja, zaradność i jeszcze wygląd Adonisa. :P Ale wiadomo, że życie to nie gra w "Simsy" i raczej trzeba wybierać albo-albo. Niestety. :(

:-D skoda nie jest biała :-D revolver dziwny jesteś, rozmawiasz z ludźmi tutaj i chyba rozumiesz, co czytasz czasami, prawda? czy nie rozumiesz, bo tak bardzo zacietrzewiłeś się w swoich, jedynie słusznych, poglądach, ze już nic racjonalnego do Ciebie nie dociera? To po co z ludźmi rozmawiasz skoro nie szanujesz ich myślenia i punktu widzenia tylko tak kręcisz, aby wyszło na Twoje :-( oczywiście że wszystkie kobiety chcą tylko seksu i kasy :-O ja mam w nosie kasę mojego faceta, nawet nie wiem ile zarabia; mam swoją kasę i nie muszę uwieszać się na jego miłosierdziu

jak jestes brzydki a masz spoko charakter i jestes obrotny umiesz zaimponowac kobiecie i masz hajs to sie nie masz czym martwic

Gość Sonia2223
Męczyzna nie musi być przystojniakiem. Wystarczy, że ma w sobie coś niebanalnego, wyjątkowe spojrzenie, uśmiech. Osobiście lubię dłuższe włosy, najlepiej w kolorze blond lub brąz.