Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BĘDĘ OJCEM

MOJA PIĘKNOŚĆ POWIEDZIAŁA ŻE BĘDZIEMY MIELI DZIECKO I CIESZYŁA SIĘ!!!!!

Polecane posty

Gość BĘDĘ OJCEM

Zrozum kobietę! Ma 20 lat, a mówi, że to super

Gość trzebabyło myśleć
jak się z nią pieprzyłes

Gość hi, hi, ha, ha, he, he
czemu się dziwisz? nie pomogłeś jej w tym? w każdym razie to już koniec wygodnego życia witamy w dorosłym świecie odpoczniecie za jakieś 20 lat swoją drogą, 20 letnia kobieta ma lepszy organizm na matkę niż 30 letnia

Gość BĘDĘ OJCEM
dobrze się czujecie? nie znam nikogo procz mojej kobiety kto chce mieć dziecko rteraz! skad moglem wiedziec, ze zajdzie w ciaze? brala tabletki

Gość pieprz ogródek, najważniejsza
skąd? A chuj wie już skąd :D A poważnie, to żadna metoda nie daje 100% pewności bałwanie, więc twoje zdziwienie jest tak samo żałosne, jak ten temat.

Gość PATRIARCHAT rządzi
trzeba było w pupę

Gość BĘDĘ OJCEM
Skoro brala tabetki jakis czas to chyba moglem przpuszczać, że dziecka nie będzie? Tym bardziej, że często łapała infekcje, a ponoć wtedy ciężej zajść w ciążę!

Gość a ja powiem taaaak...
każdy wyjątek potwierdza regułę.

Gość pieprz ogródek, najważniejsza
Mogła brać i kilka lat i zajść w ciążę. A infekcja, to żadne przeciwwskazanie :D Mogłeś jedynie przypuszczać, że seks czasem skutkuje zapłodnieniem, bo taka jest jego pierwotna funkcja. Każdy DOROSŁY człowiek to rozumie. Jeżeli ty nie, to trudno. I tak już jesteś ojcem i będzie nim do końca swoich dni, więc może swoją energię spożytkuj na coś innego, na przykład na planowanie przyszłości, już w trójkę :D

Gość pol.k.k.j;.,;j.,
Slicznie ja nazywasz MOJA PIĘKNOŚĆ ;) kazda by tak chciala

Gość BĘDĘ OJCEM
ale z was cwaniaki, głupi nie jestem, ale nie wierzę, że akurat mi się to przytrafiło

Gość nie bój nic.
albo czwórkę, bo przy antykoncepcji trafiają się częściej bliźniaki nie martw się, jak będziesz miał 40-dziestkę to sobie wtedy odpoczniesz, a twoi rówieśnicy będą zajęci zmianą pieluch, przedszkolami itp. wtedy się będziesz z nich śmiał

Gość Ta bzdura powtarzana przez
przedwcześnie dzieciatych o śmianiu się z póxniejszych rodziców zaczynamnie wkurzać:O Po pierwsze- 40-latek ma juz generalnie mniej energii; po drugie- 40-latek od 20 lat wychowujący dzieci jest przeciętnie o 10 lat psychicznie i fizycznie starszy od swoich równiesników, którzy mieli dzieci później. Skończcie się pocieszać!:P

Gość BĘDĘ OJCEM
jaką czwórke? za grosz litosci, co za kraj, ja p..

Gość a ja powiem taaaak...
a kto niby ma się nad tobą litować? :)

Gość nie bój nic.
nie narzekaj, każdy facet ma mieszane uczucia na początku za dwa lata będziesz zadowolony życie da się ułożyć nawet z dzieckiem pierwsze miesiące są trochę ciężkie ale jak już ma tak rok z kawałkiem to sama radość i poważnie, majac 30-dziestkę docenisz że masz już tak duże dziecko

Gość BĘDĘ OJCEM
przedwczesnie dzieciatych? a co ja 16 lat mam?

jedna metoda daje tylko 100 % gwarancji- brak sexu ,tabletki nie sa zadnym zabezpieczeniem ,wystarczy choroba ,infekcja ,antybiotyk i juz tabletki nie dzialaja.

Gość sassssssssssssssssss
a moze czasem zapominała brać tablekte? trzeba było dodatkowo zakładać gumki, wtedy jest większy % pewności :P A Ty ile masz lat? Kochasz ją?

Gość lilllly
a ile Ty masz lat, że sie boisz? Pracujecie oboje? Mieszkacie ze sobą? Planowaliście (przed ta wiescia) wspólne zycie? Dziecko to nie jest tragedia.. moja przyjaciółka wpadła, została sama, teraz ma 2letniego synka skończone jedne studia, zabiera sie za drugie i pracuje dorywczo jeszcze, zeby na czynsz sie dorzucac mamie.. Ona odchowa dziecko, a my - jej kolezanki dopiero zaczniemy zachodzic w ciaze.. ona bedzie piekna 30latka z odchowanym prawie dzieckiem z checia do zycia, do dbania o siebie, a my w wieku 30lat bedziemy zachodzic w ciaze, pozniej sie martwic, ze juz w tym wieku ciezej schudnac i wrocic do wagi sprzed ciazy.. pozniej w wieku 35 lat bedzie nas meczylo biegajace 4letnie dziecko..

Gość BĘDĘ OJCEM
Nie zapomniała właśnie. Ale miała różne infekcje i ponoć leki mogły osłabić działanie tabletek.

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nooooooo i co z tego, uprawiacie seks a potem wielkie zdziwienie hahaha:D skaczesz ze spadochronu , zawsze istnieje jakis tam odsetek ryzyka, ze akurat sie nie otworzy :D kazda przyjemnosc w swej umowie ma na dole klauzule drobnym pismem ;) skoro rodzice omineli rozmowe z Toba na temat pszczolek i kwiatuszkow, musze Ci powiedziec: ZEBY POWSTALO DZIECKO, NAJPIERW TRZEBA SIE SEKSIC !!! i na odwort - SEKSISZ SIE, BYC MOZE POWSTANIE Z TEGO DZIECINA :) (tak jak w Waszym wypadku) Gratuluje, tak na boku. :) Jeszcze bedzeisz sie cieszyl, tatusku :)

Gość lilllly
a jesli chodzi o tabletki.. dwie kolezanki z pracy zaszły biorąc tabletki.. jednej szczescie ma 5 lat, a drugiej niecały roczek.. naprawde jest to bardzo czeste, ze kobiety biorące tabletki zachodza w ciaze, i niestety prawda jest tez to , ze ciaza jest ciezka, trudna do utrzymania i czesto pojawiaja sie blizniaki..

moja znajoma tez zaszla w ciaze podczas brania tabletek, tylko ze przewidywala taka mozliwosc i teraz jest wspaniala matka. Nie skreslam oczywiscie Ciebie jako ojca :) bedzie dobrze, jeszcze bedzeisz sie cieszyl z tego "wypadku" :)

Gość Loke
Tradycyjna metoda by zakotwiczyć faceta na zawsze przy sobie - zajść w ciążę. Nie daj się chłopie wodzić za nos!

Gość jamoe z tobajechac
ile masz lat autorze? Powiem ci z przykroscia ze teraz juz bedzie tylko gorzej :( rozpasie sie, juz nie bedzie pieknac, nie sschudnie, bo ipo co? skoro iebie juz ma? bedzie placz w domu, pileluch, ona bedzie zmeczona, teraz juz bedzie brak seksu, bo i po co? skoro dziecko juz ma? przez kilka dobrych lat dupy nie ruszy do robot, bo przeciez ma dziecko - trzeba odchowac. ty bedziesz do zarabiania pieniedzy i wkrecania zarowek. hehe. life is life :(:(:(

Gość też mnie tak zrobili w jajo
możesz już mówić "była piękność" teraz będzie gruba, będzie mała celulit i rozstępy, oraz obwisły biust za chwilę odmówi ci seksu na dłuuugie miesiące oj, wpadłeś jak śliwka w kompot a jeszcze mogłeś sobie pożyć...

hehehe ale sie usmialam z powyzszych komentarzy :) moja znajoma wyglada lepiej po ciazy niz przed :) figura modelki, ale to oczywiscie od osoby i mobilizacji zalezy, cwoki jedne.