Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuukaaająca

nie wiem jaki wóżek kupic-pomozcie

Polecane posty

Gość szuukaaająca

domyslam się ze pewnie juz bylo sporo tematów o wozkach ale prosze o pomoc, szukam jakiegos dobrego wozka wielofunkcyjnego ale sie kompletnie nie znam, zalezy mi tez na cenie zeby był tani... moze ktoras ma na sprzedaz?? a co myslicie o tym?? http://allegro.pl/karex-sportive-x5-fotelik-tacka-kola-pompowane-i1722393410.html ja sie nie znam a nie chce kupic jakies dziadostwo ...

Gość mama 2latkiii
mialam podobny i juz bym w zyciu takiego nie kupiła załuje ze nie doąłcilam i nie kupilam lepszego patrz na to aby mial skrętne przednie kola- to naprawde duzy plus lepiej nawet kupic lepszy uzywany niz nowy tani-naprawde

Gość mam 4 etniego syna
i powiem szczerze,że takim wózkiem go woziliśmy długo. Ma sporo zalet ,przede wszystkim jest szeroki i dziecko ma dużo wygody,komfort,może się rozłożyć, jest mu po prostu wygodnie. sprężyny- też plus,każde warunki atmosferyczne,deszcz,śnieg-wózek jeżdził , teraz mam małą córcie i wózek ,który po śniegu nie pojedzie,takze to też ważne. ogólnie jest ładny , fotelik,nosideko. polecam!;)

Gość magda2034
Czesc, ja mam wózek Arte Alu 3x3 na aluminiowym stelażu, wózek fajny, praktyczny i w miarę lekki.

Gość natmik
maked