Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @nettka23

Czy was też drażni Borys Szyc??

Polecane posty

Gość @nettka23

jak go widzę w tv to mi się niedobrze robi. serial 'przepis na życie' nie jest zły ale jego osoba wszystko psuje! ma miny jak kot srający na puszczy, głos jak mieszanka menela, pedała i nastolatka w trakcie mutacji i wiecznie zblazowaną gębę :o nie wiem na czym polega jego fenomen? i dlaczego występuje w 3/4 polskich filmów i seriali? jest masa zdolniejszych i bardziej utalentowanych aktorów, którym ten buc role zabiera. :o czy ktoś jeszcze ma podobne odczucia?

Gość yijhuhuh
tez go nie lubie za to magda kumorek -rewelacja:)

Gość zuzizak
ja jak widzę Zielińską to po prostu nie mogę!!!!!!!!!!!

Gość @nettka23
Magda jest super :) i Lesław Żurek też, świetny facet ;)

Gość ptasiek nastroszony
jest dobrym aktorem. i tyle.

Gość DeliaGlamour
pie..przony karakan z niego, nie jest ani troche męski.

Gość @nettka23
dobrym aktorem? LOL to ciekawe :D przecież on każdą rolę gra tak samo. nigdy nie umiem się skupić na jego postaciach bo zawsze widzę w nich Szyca z jego całym irytującym manieryzmem :o dla mnie to jakiś sztucznie wypromowany twór z koneksjami.

Gość blablabluble
Tak! dziekuje! w koncu ktos to zauwazyl, a myslalam ze tylko ja tak mam. Nie moge go zniesc i nie rozumiem czemu wszyscy wokol sie tak nim zachwycaja, moim zdaniem ma bardzo ograniczone srodki wyrazu, w kazdym filmie wciaz gra ta sama postac, te same miny, gesty, cwaniaczka o zlotym sercu, i jeszcze nagrody na jakis festiwalach za to dostaje, nie rozumiem tego;/

Gość tez go nie lubie i uwazam
za jakies nieporozumienie nazywanie go w mediach przystojnym facetem jest oblesny,przypomina mi jakiegos wiejskiego pijaczka z przerzedzona czuprynka

Gość ...oo...
tez go nie trawie poza tym jest beznadziejnym aktorem

Gość PrawdaZawszeWasZaboli_24
A ja lubie swoja mame, co ma wlosy jak atrament;D CALA Ta mieszanka telewizyjna jest wkurwiajaca:)

Gość PrawdaZawszeWasZaboli_24
b

Gość Szycu ma talent
nie oglądaliście Oficera i Wojn Polko-Ruskiej chociażby? Jest cholernie utalentowany, tylko w serialikach i komedyjkach nie ma się jak wykazać. Natomiast absolutnie nie jestem jego fanką, wręcz go nie cierpię :D

Gość zahapciana
ja go lubiłąm swego czasu jak jeszcze grał w oficerze. potem się zrobił popularny i mi chyba sława do łba uderzyła, bo zaczął pajacować. no i fakt - za dużo go troche... tak samo nie cierpie anny muchy :o swoja kariere powinna zakonczyć na matki zony i kochanki..

Gość a ja tam go uwielbiam
❤️

Gość @nettka23
widzę, że nie jestem odosobniona :) a tak w ogóle, jak chcecie zobaczyć utalentowanych aktorów, to polecam choćby Teatr Jaracza w Łodzi. mam wrażenie, że np. Mariusz Ostrowski zagrałby role Szyca o stokroć lepiej. ;) tylko, że tam są prawdziwi aktorzy, a nie jacyś zadufani oportuniści pokroju p. Borysa.

Gość @nettka23
a w 'Wojnie polsko-ruskiej' Szyca zupełnie przyćmiła Roma Gąsiorowska choć miała mniejszą rolę niż on. to dla niej warto ten film zobaczyć, bo Szyc jak zwykle denny, irytujący i płaski.

Gość jak denny i płaski
to przymruż oczy gdy gra i nie zawracaj doopy

Gość @nettka23
nie, to niech on mi nie zawraca dupy w co drugim polskim filmie i serialu :o nie widzialam bardziej przereklamowanego gościa, trudno na niego nie trafić :o

Gość milennciaaa
borys szyc wyglada jak przecietny polak, na moim osiedlu pelno jest takich szycow :o

Gość liliaaaaaaaaannanannan
szyc fuuuuuj wyglad, glos i ta "samoocena" :O

Gość bguehehehe
nie, to niech on mi nie zawraca d**y w co drugim polskim filmie i serialu nie widzialam bardziej przereklamowanego gościa, trudno na niego nie trafić nie, to ty masz problem nie on :D

Gość w SYMETRII był rewelacyjny
ale nie oszukujmy się tylko dlatego ,że był tam po prostu sobą:O

Gość no to się posraliście a teraz
spać :classic_cool: 🖐️

Gość koijoijo
strasznie nie podoba mi sie taka swinska uroda, jest dla mnie odpychajacy z wygladu i nie moge przez niego ogladac zadnych polskich filmow, bo ostatnio gra we wszystkim co jest produkowane:O

Gość ppppaaapppaajjj
a ja go uwielbialam ..kiedys ..kilka lat temu ..za poczucie humoru ...ogladaja jakis wywyiad z nimn kwiczalam ze smiechu...teraz nie wiem jaki jest ..nie mam telewizji

A ja nawet lubię Szyca. Nie mam pojęcia ile go w mediach, bo zwyczajnie nie mam tv. Miałam przez 2 tyg. i pozbyłam się, bo tej sieczki nie da się przyjmować przez dłuższy okres czasu. Jedyne co mi podchodziło to "Usta- Usta" czy jakoś tak. Aż 3 odcinki obejrzałam :D

Gość fdhdshf
"w SYMETRII był rewelacyjny ale nie oszukujmy się tylko dlatego ,że był tam po prostu sobą" dobrze powiedziane poza tym, nie znoszę tego buca, niech zniknie zanim zostanie drugim Olbrychskim