Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @nettka23

Czy was też drażni Borys Szyc??

Polecane posty

Gość come back to make me high ;)
ja go nie znosze. nie ma urody ani talentu. nie wiem czemu jest taki "modny" :o dużo lepszym aktorem w podobnym wieku jest Maciej Stuhr...masakra , ładny , a w ciemnych włosach piękny wprost do tego aktor wspaniały, wrażliwy widać to, borys szyc jak ktoś zauwazył w kazdym filmie wyglada i "gra" tak samo . sztucznie i nachalnie. nie da sie go wytrzymac a on uważa że to komplement. jaka POlska tacy aktorzy :o

Gość fdshfdhdf
najlepsze jak ten wieśniak w jakimś magazynie usiłował się wykreować na inteligenta z dziada pradziada - że niby jego rodzina to sfery wyższe czy coś :o

Gość borysek szycek
jak sie wam nie podobam to sie walcie. prawda jest taka ze kazda laska jak mnie na miescie zobaczy to w majtki sika :P a jakim jestem aktorem to se zobaczcie moja filmografie i nagrody! no! 🖐️

Gość milunia lolunia
kocham Boryska!!! 😍

Gość szukaj innej pracy
Drażni jak nie wiem co, nie lubię go za jego aparycję i w ogóle. A najbardziej mnie wkurza w reklamie chyba axe, co lata z takim cykadłem i liczy nim panienki, co to się za nim oglądają.

Gość borys cyc
jestem medialna scierka, biore wszystko co mi zaproponuja, nic na to nie poradze, ze lubie sie nachapac :(