Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siostra 888

czy wypada iść w białej sukience na wesele?

Polecane posty

Gość ogolnie jest przyjete ze bialy
kolor jest zarezerwowany dla Panny Mlodej wiec nie wypada isc w bialej sukience. Poza tym sukienka z linka okropna, tandetna i wiejska :o

Gość tu nie chodzi o kiecke tylko
o kolor ,który w tym dniu jest zarezerwowany TYLKO dla panny młodej

Gość jeniiiifer
oczywiscie ze wypada isc w bialej sukience na wesele, jesli nie jest ona typowo balowa to czemu nie? ostatnio widzialam 3 dziewczyny w bialych kieckach na jednym weselu i normalnie to wygląda. ja bym kupila buty w cielistym kolorze, lub szare i taka sama torebke i gitara:)

Gość pasuje kazdy kolor
zolty,zielony,panterka,granat itd.....

Gość justyna_______
boze jakie wy zacofane co niektore, "nie chce robic przykrosci pannie mlodej", nie rozsmieszajcie mnie

Gość pasuje kazdy kolor
zolty, zielony.granat,panterka.....itd

Nietakt, przyjęło się, że w tym jednym jedynym dniu w życiu panna młoda ma prawo zarezerwować ten kolor dla siebie. Ale jak już po ptokach to załóż może czarną marynarkę i jakieś dodatki kolorowe. Połączenie bieli i czerni znowu ma być na topie więc będzie ok. Tutaj masz przykłady, może mało weselne ale dają ogólny pogląd;) http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,20364881_20365770_20776869,00.html

Gość Ania Jacka
Trzeba było kupić tą różową, ogólnie nie przepadam za różem, ale w tej sytuacji lepiej by pasowała i ogólnie ten kolor modny jest teraz, idź do sklepu i wymień na inny kolor ;)

Gość ppppaaapppaajjj
ta sukienka nie jest wcale ladna...brzydko sie marszczy w szwach i ta ozdoba z przodu nie daje w ogole efektu

Gość ppppaaapppaajjj
ta sukienka nie jest w cale ladna..brzydko sie marszczy w szwach i ta ozdoba z przodu ...nic ciekawego

nosz kurwa jego mać! w białym nie wypada, w czarnym nie wolno a pierdol konwenanse i idź w czym chcesz! na weselach na które ja chodzę nikt nie patrzy kto jest w jakim kolorze tylko ludzie się dobrze bawią!!!

na tym zdjęciu to nie wygląda na biel , tylko jakiś odcień itp. Jak jesteś nastolatką to ubierz kolorowe dodatki i będzie ok.

Gość siostra888
czy ja wiem czy tandetna.. mi się podoba Tobie nie musi.. mam 23 lata.. marszczy sie na brzuchu, mi to odpowiada bo troche maskuje mój brzuch.. i nie pytalam o to czy komus sie podoba sukienk czy nie..

Gość gffhfghh
bylam juz na nie jednym weselu gdzie bylo nawet kilka kobiet w bialej sukience i nikt uwagi na to nie zwracal szczerze mowiac to zawsze widze kogos w bialej na weselu i tak naprawde to dopiero z kafeteri sie dowiedzialam kilka miesiecy temu ze w bialej sukience gosciowi isc nie wypada idz i sie nie stressoj dodatki, ja bym zalozyla cokolwiek tylkko w jasnych odcieniach (kolczyki i takie pierdoly) zawsze mozesz zazucic bolerko czy zakiecik w innym odcieniu i bedzie lux, zadna menda sie nie doczepi

Gość jajajajajjacuejahy
nie wypada :p

Gość Panna-Młoda
Pomocy! Jedna z moich najbliższych koleżanek kupiła białą delikatnie złamaną sukienkę na wesele, gładką w kształcie podobnym do bombki, rozszerzaną u dołu. Dziewczyna nie jest nawet drużbantką. Czuję się fatalnie, widzę, żę chce przyćmić mnie w tym dniu. Nie wiem jak jej odradzić ten pomysł, zwłaszcza że zapłaciła za nią około 600 zł!

Gość iuyuydhss
panna młoda !!! jestes głupia. kupiła bo siej ej podoba nie ze złosliwosci!!! a jak jest ładniejsza to chociaz worek na ziemniaki załozy to cie przycni