Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Kawa :))

Polecane posty

Noc przespana wreszcie:)10godzin snu!!! Powoli katar daje mi luz :) Co słychać? Dzisiaj trzeci dzień głodówki chyba:) W ogole nie jestem głodna :D

Gość cze załamana
poka tzytze :)

Gość tylko 10 wpisów
kawka już wypita, papierosek wypalony - nic tylko miłego dnia życzyć 🌻

vodka 🌻 :) Wyspalas sie? No nie wiem,nie jestem glodna,ale dzisiaj chyba zjem sniadanie,tylko kompletnie nie wiem co,myslalam nad jajecznica,ale czy mi sie chce isc do sklepu (50metrów) po jakas wedline,czy grzybki Wkrecilam sie na 15ta do pracy :)

ja się nigdy nie wysypiam, jak pojde spać za wczesnie to jest źle, jak za późno to też źle. ja wlasnie wepchałam w siebie jajeczniczke, a raczej coś co ją przypominało, bo było tam wiecej grzybów, papryki i cebuli. musze schudnąć :O

ale 10 godzin to nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam. chya kilka lat temu :O

czasem potrafie 13h.przespac,poprzednia noc zarwana,wiec wyszlo i tak jeszcze ponizej normy Cholera, dwie rolki papieru toaletowego zasmarkalam od wczoraj :D a wczoraj wieczorem dwa zimne leszki obalone :D dlatego tak dobrze mi sie spalo :)

Tobie tez wyskakują te pojebane reklamy wyłażące z dołu, a szczególnie ta jedna którą za chuja, pomimo klikania w krzyżyk, nie da się wyłączyć ? kurwa kurwa kurwa !

vodka ty abstynentko:) od czego? Okres? Czy jeszcze co innego, w sumie zrobilam te jajecznice,ale nie chce mi sie isc do sklepu,ani ktroic boczku :D a poza tym czy jest sens,zeby cokolwiek takiego robic,jak ja i tak zmaku nie czuje :) Wczoraj w pracy (handel/sprzedawca), znajomy (ha, drrugi dzien Go wczoraj widzialam,ale nie ważne,miły,zwyczajny chłopak) źle sie czuł, jego to połamało, jakas angina, przyszedl na 17ta do pracy, godzine stal,i wrocil do domu, chyba dopiero w niedziele Go zobacze...a martwie sie o niego, czy dotarl do domu,czy poszedl do lekarza... Mam nadzieje,ze juz mu lepiej. Makabrycznie wygladal ;/

abstynencja.. :O juz dawno nie utrzymywałam stanu abstynencji tak długo. Miałam się wczoraj napić, ale nie było z kim. To pewnie dlatego mnie brzuch boli.. bo domaga się alkoholu.. aż trzy dni nic nie piłam.. :O chyba, ze grzybki trujące zjadłam.. :D i dlatego boli. nie masz numeru do znajomego ? nie no.. nie masz, bo inaczej bys przecież napisała do niego..

nie mam,nawet nie wiem jak ma na imie,tak gadalismy o wszystkim i o niczym, jest takim zwykłym,normalnym chłopcem, któremu robiłam kawke :) a ja juz tak mam,ze sie martwie ;/ ale dzisiaj moze bedzie jego kolega,ktorego dluzej znam,i mi cos powie, moja rodzina chyba tez gloduje,nawet chleba nie ma w tym domu. No musze w koncu cos zjesc,bo padne za kasa :D

zjedz, tym bardziej, że do pracy musisz iść. Ja się obżeram jak świnia, za przeproszeniem. Gdybym mieszkała sama moja lodówka byłaby pusta.Albo wcale by jej nie było.. A tak... nie da się.. Co prawda gruba nie jestem. Ale chuda chcę być. Cycków i tak nie mam, więc choy z tym.. przynajmniej bede proporcjonalniej wyglądać :O

wodka ja Ci dwa-trzy rozmawiary oddam,chcesz? dsot.cycków :D:D:D Ja powinnam sporo schudnac :D Ale cos brakuje mi samozaparcia :D Ale moze sie rusze do tego sklepu jednak :))

gdybyś mi oddała troche cycka byłabym Ci wdzęczna do końca życia. a tak co.. tylko silikony mnie ratują :O idź do sklepu, każdy ruch jest dobry. Ja ogólnie b duzo chodze, ale jeszcze kilka miesięcy temu dodatkowo ćwiczyłam. Teraz nie robię nic. Nawet mi się nie chce patrzeć na siebie.. Znaczy nigdy mi się nie chciało, a teraz to już w ogóle mam wstręt.

nie chce mi sie,no po chuj mam żreć jak: a)nie wiem co jem,bo nie czuje smaku b) głodna jestem c) nawet nie wiem co mam kupic,bo pomysłu nie mam :D

wypiłam kawe, teraz wleję w siebie 1,5 l wody a na drugie śniadanie dokończe jajecznice z druga połową bułki razowej. dzisiaj dostawała w lumpie jest, ale nie idę, pójdę jutro.

nie lubię meczów ani telewizji. podziel się cygarem z vodką :O bo inaczej podpierodole :D

tak w ogóle to poczytałabym jakąs książkę. Miałam kupić "Elektryczne kangury" na allegro. Znowu ta piertolona reklama.