Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marktokkaaa22

DZIEWCZYNY JAK SIĘ MALUJECIE I ILE MACIE LAT? BO JA CHYBA PRZESADZAM...

Polecane posty

Gość marktokkaaa22

ja mam 22 lata, używam: - podkład -2 cienie do powiek- ciemniejszy i jaśniejszy - puder prasowany -róż -trochę bronzera -trochę rozświetlacz -tusz do rzęs -eyeliner - pomadka

Gość lalamalowaa123456789
18 lat -rozswietlacz -cien -kredka -odzywka do rzes

Gość lalamalowaa123456789
i cienia niezawsze uzywam xD teraz duzo oracuje i to w takim miejscu gdzie niema sensu sie malowac bo zaraz sie ubrudze czy cos

Gość filmografia
23 lata: -pomadka ochronna

Gość 28 lat podkład
puder, tusz czasem cień

Gość hm............................
28 lat tusz do rzęs krem Czasami pomadka. Ludzie i tak uważają, że się maluję bo mam ładną cerę. Cienie, szminki, podkłady, itp., itd. używam na okazje i wyjścia.

20 lat fluid puder matujący tusz to tak na co dzień na większe wyjścia dołączam cienie i kredkę

Gość do czego to dochodzi
23 lata podklad, puder, roz tusz, eyeliner okazyjnie cienie, szminka

Gość 29 lat mam
podkład, puder matujący cienie kredka do oczu tusz szminka nie umiem nakładać różu :(

Gość pappappa
mi tez sie podoba tak roz lekko musniety, dziewczyny na ulicy niektore bosko wygladaja, tak zdrowo na policzkach, jakby musniete sloncem... pomarzyc mozna :O

Gość 23 lata uzywam
- pudru prasowanego czasem - tusz do rzes - podwojny cien do powiek - blyszczyk - czasem roz najczesciej sam rusz di rzes i cien do powiek, bez podkladow i pudrow, zwlaszcza latem

rozu jest sie latwo nauczyc uzywac... kazdego dnia nakladasz w troche innym miejscu i patrzysz, jak jest najlepiej i wybierasz najlepsza opcję. Ja np. nie umiem uzywac cieni - niektore kobiety, kltore spotykam na ulicy, wychodza z załozenia, że uzycie cienia to maźnięcie sie nim po górnej powiece i tyle...

Gość frgrgrefg
kurde juz widze wasze ryje za pare lat tfuuuuuuuuuuuuuj , ja mam 34 lata i cere jak pupcia niemowlęcia

najsmieszniejsze jest to, że inni mysla, że sie wcale nie maluje :D bo stawiam na makijaz, w ktorym wygladam lepiej, ale nikt nie wie, ze go mam.... mnóstwo naturalnych ladnych kobiet ktore sie widuje na miescie czy gdzies, maja wlasnie delikatny makijaz, tylko tego nie wiedza faceci...

chyba niemowlecia z luszczyca albo odparzona od niezmienianych pieluch...

Gość frgrgrefg
o zazdrosnA TAPECIARA SIE ODEZWALA BUAHAHAHA

28 lat -podkład -puder w kamieniu -cienie (jeden lub dwa kolory) -tusz ale i bez tego jestem oczywiście piękna :D:D:D:D

Gość frgrgrefg
MYSLICIE ZE NIE WIDAC U WAS TAPETY? AHAHA WIDAC JAK NA DLONI

Gość Ja nie moge az tyle tapety
laski nakladacie?... ja mam 31 lat a nakladam tylko troche rozu i blyszczyk

do czego to dochodzi- tak, dyskretny makijaz na zadbanej buzi wyglada ladnie i elegancko.Problem jest w tym ze dzis 80% dziewczyn to prawdziwe tapeciary pomaranczowe geby po saunie smaruja tona pudru i do tego nakladaja jakies koszmarne cienie na powieki do tego w dzien o matko koszmar!

duzo jezdze zatłoczona komunikacja miejska i mam okazje obserwowac kobiety (zreszta lubie patrzec na buty, ciuchy, makijaze) i powiem wam, że nic nie wygląda gorzej, jak np. usta pomalowane czerwona szminką, a oczy nawwt bez tuszu, albo własnie sam róż bez podkładu i zrobionych rzesz (chyba, ze masz poludniową urode latynoski) itp. kobiet o idealnej cerze, niewymagajacej podkladu jest mniej niz 1 na tysiąc. Wiele z was mysli, ze są takie piekne i naturalne, a w oczach innych jestescie po prostu zaniedbane. Nie mowie, zeby walic na ryj pomaranczowa tapete odcinająca sie od bladej szyi, na oczy tone tuszu i n iebieskiego cienia az pod łuk brwiowy.... ale ryj bez odrobinki podkładu (dobrze dobranego!) czy niewyregulowane białe brwi i niepomalowane ryże rzęsy wyglądaja tyragicznie... jeszcze studentka na zajęciach tak sie moze pokazac, ale np. ktos kto ma prace z ludzmi i wyglądem reprezentuje firme????

Gość twoje oczy są niebieskie
-fluid -brązowe cienie -tusz do rzęs - róż do policzków - błyszczyk lub szminka

Ja jednak osobiscie uwazam ze najlepiej sie wyglada bez makijazu. Osobiscie nie cierpie fluidu splywajacego po calym dniu i poprawianego gruba warstwa taniego pudru.Fuj! Ja mam swoj sposob na moj naturalny makijaz: - jem duzo swiezych owocow i warzyw, nigdy McDonald i zadnych tego typu swninstw, puder sypki bardzo jasny (bo nigdy sie nie opalam) tylko z Clarins , roz z Bourjois i delikatny blyszczyk z Loreal. Do tego mam dlugie naturalne wlosy i nie uwazam sie absolutnie za zaniedbana dlatego ze prawie sie nie maluje- wrecz przeciwnie...

Gość Gocha3miasto
24 wiosny: podkład róż/jakiś brązer tusz czasem kredka do oczu