Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marktokkaaa22

DZIEWCZYNY JAK SIĘ MALUJECIE I ILE MACIE LAT? BO JA CHYBA PRZESADZAM...

Polecane posty

Gość zarawera
hmm. 20 lat tusz kredka

Gość Hałka
Aha..zamiast pomadki ochronnej (wg.mne wiekszosc jest do bani,nawet te markowe i drogie) stosuje masc Witamine A i widze duza poprawe. Usta sa delikatniejsze niz wczesniej mialam.....stosuje ta masc od miesiaca:) Dodam,ze do demakijazu stosuje dwu-fazowy plyn z Ziaja. Krem pod oczy tez z Ziaja

Gość A ja np.
Ja mam 18 Ja uzywam tylko tuszu i to też nie codziennie. Szczerze mówiąc to boje się używać tych wszystkich pudrów, fluidów i tak dalej - caly czas zastanawiałabym się czy przypadkiem mi coś nie spłynęło albo coś. Nie, to nie dla mnie:/

Gość 20...
krem nawilżający, kredka do brwi, tusz do rzęs. często sam krem i tusz, jak nałożę podkład to często mi zapycha pory i dostaje wyprysków, więc podkład, tylko od wielkiego dzwonu. jak mialam 15-17 lat, to nakładałam tony tapety, teraz mi przeszło :)

Gość 32mam
Krem nawilżający, podkład, puder sypki, tusz do rzęs, balsam do ust - to na co dzień. A jak zaśpię do pracy to tylko myję zęby i tuszuję rzęsy - bo na twarzy mogę nie mieć dosłownie nic, ale rzęsy muszą być zrobione :) Imprezy, wyjścia to już zupełnie inna bajka... ;)