Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marktokkaaa22

DZIEWCZYNY JAK SIĘ MALUJECIE I ILE MACIE LAT? BO JA CHYBA PRZESADZAM...

Polecane posty

Gość magdallenaaa
ja 19 lat fluid,bo mam brzydką cere czarna kredka do oczu czasem pomadka

Gość kurka wodna myslalam zawsze
ze to ja pzresadzam, ale widze ze nie tylko ja sie maluje na codzien kilkoma rzeczami w sumie nawet mniej niz wiekszosc tutaj sei wypowiedziala;) mam 27 lat -puder w kamieniu - brązujacy na policzki - tusz - kredka do oczu

Gość do czego to dochodzi
haha ale czy kazdej dziewczynie twoim zdaniem makijaz spływa? ja jak sie o 6-7 pomaluje to do 22 sie trzyma o ile nie robie nic dziwnego z twarza, nie chodze po deszczu itp poza tym zarcie dobrych rzeczy jednym pomaga innym nie. Ja sie cale zycie zdrowo odzywiam, nie jem prawie nic sztucznego, ale jednak są niedoskonalosci cery, bo tak juz mam, chyba, ze sie mocno opale, to mniej widac, ale w tym roku ciezko z tym. wam sie wydaje, ze macie idealne cery....

38 lat w "spadku" dostałam pajączki i moje rumiane poliki jak u wiejskiej, zdrowej dziołchy, aż się proszą o zakrycie + świecąca się tłusta skóra :O baza+puder Lirene (i tak spływa po 2 godzinach) matujący puder w kamieniu cień brązowy, czasem kreska tusz

Gość Ja nie moge az tyle tapety
do czego to dochodzi- no niby tak, jesli dziewczyna umie sie umalowac to wyglada slicznie zgadzam sie z toba. Mam jedna kolezanke ktora wlasnie jak sie umaluje wyglada pieknie a bez makijazu zupelnie nijako. Ja mam akurat szczescie bo mam ladna cere, zawsze wszyscy mi zazdroscili, nigdy nie mialam pryszczy ani rozszezonych porow ale to chyba dziedziczne bo siostra tez ma ladna buzie a ma 35 lat a wyglada na 35. Ale ja mimo wszystko bardzo dbam o siebie co jem i jakie kremy stosuje, maseczki itp... A co do dziewczyn z brzydka cera tlusta i np z bliznami to faktycznie lepiej niech sie maluja bo bez tapety wygladaja koszmarnie

Gość Ja nie moge az tyle tapety
Mumi- pajaczki mozesz zlikwidowac u dermatologa takim specjalnym urzadzeniem- to nie jest laser ale taka igla i one znikna (pracuje na dermatologi). Do cery tlustej kup krem matujacy z Roche Posay jest bardzo dobry, polecilam go kolezance z tlusta cera i efekt byl super. Druga rzecz ja np nigdy sie nie opalam, nawet jak jade rowerem to nakladam krem do opalania dzieki czemu nie mam zadnych przebarwien, plam itp

Gość do czego to dochodzi
no i widzisz doszłysmy do porozumienia. Tyle, że tych dziewczyn z brzydką cera jest 99%. Może widząc ludzi na ulicy myslisz inaczej, ale to łasnie dzieki umiejetnemu makijazowi.

Gość eneimyiuy
32 lata uzywam: zima krem i puder na wyjscia tusz, cienie, lakier na codzien, latem - NIC

Ja nie mogę dziękuje Ci 👄 pogrzebię na necie, może w grouponie będzie jakaś promocja na ten zabieg, faktycznie muszę coś z tym zrobić, bo wyglądam jak zmora :(

22 lata: -podkład -korektor -tusz do rzęs -róż (czasami jeszcze:) -kredka kolorowa do powiek/cień do powiek -pomadka

Gość ja odkad biore pigulki anty
nie mam tlustej cery ani syfow

Gość madiulaa
21 lat: -podklad -delikatnie roz -jasne cienie -kredka do oczu -tusz

Gość pięknadwudziestosześciolatka
26 lat czasem baza pod makijaż puder w kamieniu róż czarna kredka do oczu tusz rzadko pomadka

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaa
26 lat puder sypki (lekko omiatam nim twarz) tusz kredka (fioletowa) carmex latem czasem tylko ziemia egipska i tyle :)

26 lat Nie chce mi sie malowac. Od biedy raz na miesiac rzesy. Za to jak bylam gowniara 15-16 letnia to mialam 3 wypchane kosmetyczki z roznorakimi podkladami, pudrami, rozami, cieniami, kredkami itd..

Gość scvdrfrrfg
idac za waszym pustostanowym tokiem myslenia to mezczzni tez powinni sie malowac bo w wiekszosci ma chujowe cery. Ja nawet gdybym miala gowno na ryju nie malowalabym sie bo szkoda mi cery

Gość floreciita
25 lat podkład korektor pod oczy puder sypki kredka tusz brazer róz błyszczyk czasem e-linear

Gość fanfan fanfan
19 lat: lekki podkład i puder mineralny, tusz do rzęs masterpiece :P i czarna kredka

Gość friable
17 lat eyeliner ...i to wszystko :D cerę mam ładną, zresztą, tymi różami, bronzerami itp. nie umiem się obsługiwać :P

Gość scvdrfrrfg
zal mi was tapeciary, pierdyknac w ryja i maska spadnie a pod maska tona kupy. Jak potem sie pokazecie swemu facetowi bez makijazu!?

Gość 16 lat i
fluid puder prasowany czasem bronzer/roz (rzadko) tusz do rzes, kredka blyszczyk :)

Gość 16 lat i
scvdrfrrfg - prawdziwy facet szuka kobiety a nie lalki wiec zamilcz;) uzywam pudru bo muszę, oczy dlatego ze strasznie wygladaja naturalnie bez makijazu, usta tez bo sa zbyt blade wygladaja jak popekane i osypane kredą;/

Gość mikoloko pokoo
kremik rozświetlający punktowo podkład Panstik Max Factor puder matujący na powieki plus cień w kolorze cielisto perłowym kredka do oczu brąz tusz do rzęs pomadka

Gość mikoloko pokoo
ja mam 26

Gość angela.......
26 lat podkład w płynie róz lub bronzer sypki cień lub kredka lub eyliner nie tuszuje mam rzesy zrobione I mam takie pytanie po jaka cholera jak ktos uzywa kredki do oczu uzywa jeszcze eyelinera ?

Gość mikoloko pokoo
może na dole oczu kredką robią a górną powiekę obrysowują eyelinerem ja nie lubię eyelineru, wolę odrobinę kredki eyeliner czarny wygląda mega sztucznie