Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxi123

ex-żona wielki problem

Polecane posty

Gość widzisz maxi
zawsze będziesz zazdrosna o przeszłość swego gacha. I nigdy nie będziesz pewna gdzie jest i czy przypadkiem nie dmucha kolejnej naiwnej.

Gość kochanka Franka
fajnie mieszkac na wsi.Krowka sie pasie,kogucik budzi switem,czyste powietrze,spokojnie.Jest gdzie na spacer wyjsc.Ropuchy na kazdym kroku.Pieknie. maxi one ci zazdroszca,dlatgo takie wredne sa.Brak sexu,meza i bobaska doprowadza je do skrajnego wyczerpania nerwowego.Tez by chcialy miec domek na wsi i meza u boku,ale maja tylko etat w fabryce i ponury wynajety pokoj u zrzedliwej babci.Ropuchy ci poprostu zazdroszcza czczescia !

Gość MI LENKA
A ja ci żadnego szczęścia nie zazdroszczę lubisz mieć wszystko pod kontrolą to przecież może tato przejąć opiekę nad dzieckiem wtedy problem eks zniknie.Skoro taka z niej puszczalska suka głupia idiotka to nie będzie problemu.Tylko coś mam wrażenie że jemu to się za bardzo podobać nie będzie i tobie też.Zdradzali się jeżeli już nawzajem oboje więc co najwyżej może ją cmoknąć sam święty nie był a teksty w rodzaju nie zobaczysz dziecka to tylko słowa.Od tego ma gębę by się z nią dogadać niech nawet zapłaci realne alimenty a przestanie pierdolić o winie bo to gówno dla dziecka zmienia.Sam winien jest tak samo.

Gość o tym że żona niby
była puszczalska opowiadają tylko kochanki, zwłaszcza te, które sypiały z żonatym facetem. Bo się głupio tłumaczą, że niby facet był taki nieszczęśliwy.

Gość jaką puszczalska
to teraz już wiem, jeśli kobieta lubi seks to znaczy ze jest puszczalska .

Gość do Milenki
Zgadzam się z Tobą. Zawsze lumpiary obgaduja byłe żony i zawsze bronią swoich gachów ,zwłaszcza te co wiedzą że wpierdoliły się na trzeciego w małzeństwo.Muszą się trochę wybielić."To nie moja wina,ja nie jestem winna,to małzeństwo już nie istniało"-typowe gadki.Chcesz miec kontrole?To kontroluj ,teraz bedziesz miała pole do popisu.Tylko nie denerwuj się jak znajdzie się kolejna koleżanka z pracy i bedzie chodziła na piwko z twoim gachem.I nie mysl ze jesteś wyjątkowa i że ciebie to nie spotka.Raz mu poszło tak gładko to teraz już z górki,chłop wie jak zagrać żeby się nie wysypało za szybko.

Gość do Milenki
Do Milenki to wypowiedz ze sie z Toba zgadzam ,reszta wypowiedzi do autorki.Pozdrawiam :)

Gość AUTORKA ....
też jest puszczalska wcale nie mniej niz byla zona ,pierdolila sie z zonatym dzieciatym a teraz przeszkadza jej byla zona....dziecko....

Gość maxi123
taaaa jaka puszczalska w wieku blisko 30 lat miala 3 facetow;)?walcie sie wiesniaryyyyy

Gość maxi123
ona przez okres po rozwodzie ma juz 4 gacha;))) wiec jest koorwa i tyle... tak a ja zrobilam zle ze z nim spalam bije sie w piersc!lepiej?

Gość i proszę- wyszło szydlo z wora
maxi... na początku topiku wydawałaś się być kulturalniejszą osobą, a nawet empatyczną. Co się z Tobą stało przez kilka dni?...czyżby tak trudno było grać swoją rolę? Schodzimy do poziomu magla?Ja mogę się dogadać i z takimi osobami ale zawsze staram się zachowac swój poziom co i Tobie radzę

Gość maxi widzisz, ubliżasz
żonie swojego gacha. Ale to ty weszłaś mu do wyra, jak go żona wywaliła z domu, ty chętnie wpuściłaś go między nogi. Jego żona pewnie wie lepiej co się wydarzyło w ich małżeństwie. Ale jej tu nie ma, a ty piszesz samą szczerą prawdę o sobie: puszczałaś się z żonatym facetem. Zaś do jej prowadzenia: skąd wiesz jak ona żyje? Zaglądasz pod kołdrę?

Gość teraz maxi
pokazala jaka jest naprawde ,troche prowokacji i prosze bardzo.Tania lala ktora sypia z zonatym panem .Amen.

Gość maxi123
i proszę- wyszło szydlo z wora masz racje,poniosło mnie bezsensownie, boli mnie jednak ze tak mnie oceniaja chociaz w zadnym poscie nie stralam sie wybielac... napisalam ze sypialam z nim w trakcie prawnego trwania zwiazku... a skad wiem z iloma juz byla?od jej bylej tesciowej ktorej sie zwierza;)cala rodzina sie cieszy ze juz nie sa razem ze jest ze mna ale wy jestescie rozczarowane.jadem tryskacie

Gość maxi123
taka jest suko kara za rozpieprzanie cudzej rodziny naucz sie czytac ze zrozumieniem.pisze jedno a wy drugie;) jednak sporo w tym prawdy ze malo madrych ludzi na forach, tylko krytykowac potraficie!

Gość ludzie nie ciebie oceniają
tylko to co robisz. Czyli twoje łajdaczenie się.

Gość w innych tematach
tez opowiadasz co nieco o sobie ,nie mnie cie oceniac ale za madra to ty nie jestes.

Gość MI LENKA
A wiesz co maxi ja odnoszę wrażenie że coś za bardzo interesujesz się życiem tej eks co ciebie obcą babę obchodzi ilu miała facetów to jej dupa i jej problem a że ty masz pizdę nie faceta to twój problem.Zakoduj sobie ta kobieta jest po rozwodzie i choćby miała setnego faceta co cię to obchodzi? Wszystko pod kontrolą weź się może zapytaj swojemu mężowi na ile jemu ta kontrola pasuje,ona dzwoni do niego nie do ciebie nie tobie uprzykrza życie a to ty masz big problem.Coś mi się wydaje że nie jesteś tego swojego pizdusia pewna stąd te obawy.

Gość wiesz Milenko
To samo sobie pomyślalam . Facet dupa i tyle.A ona myslala ze jest najwazniejsza i ze wszystko bedzie miala pod kontrola.Oczernia ta zone a zona pewnie ma z niej ubaw po pachy ze taqk trzesie porami przy kazdym jej tel do niego.

Gość kochanka Franka
Maxi,zacznij ty do niej wydzwaniac i nie pozwalaj przychodzic dziecku do was.A co ci szkodzi ;)

Gość a co maxi
ma do pozwalania to nie jej dziecko tylko jego .jak madry facet to wypierdoli ja z domu a jak glupi to sama bym dziecka mu nie dawala ,

Gość te coca cola
coraz częsciej niestety dochodzę do wniosku,ze to kobiety są winne, faceci poprostu biorą co im w rece wpada(samo). Przykre to, przykre i żenujące takie tematy.

Gość tak jak ty coca
plytka,glupia,wulgarna,ograniczona bez mozliwosci logicznego myslenia i na dodatek porzucona ktorej gorycz wylewa sie uszami.

Gość kroczkowa
a Ty autorko jestes żoną tego faceta? Tak czytam, co piszesz i naprawdę musisz być cholernie zdesperowaną dziewczyną...Spotykałaś się ŻONATYM męzczyzną, po trzech miesiącach poszliście do łożka a za kolejnych siedem zaszłaś w ciążę.... Nie mogłaś poczekać aż się rozstaną?? Nieważne. W każdym razie powinnaś zostawić ten temat swojemu facetowi- jego byłą żona do niego dzwoni, jego nęka- nie Ciebie, prawda? A jeśli już tak lubisz mieć nad nim kontrolę to sama do babki zadzwoń, powiedz, że przeciez macie trzymiesięczne dziecko i po prostu Wam przeszkadza. Gdzie widzisz problem? Jeśli uważasz, że jesteś wobec niej fair to po prostu zadzwoń. Tak na marginesie- myślę, że bardzo nie na miejscu jest gadanie z kim i ile razy spała. Pod łóżkiem leżysz, czy jak??

Gość jp81
Doskonale rozumiem, co przeżywa maxi123): jestem w podobnej sytuacji. Była żona mojego partnera też wydzwania, a jesli ten nie odbiera dzwoni po kilkanaście razy, albo pisze bzdurne sms -y. Często jestem wyzywana, moje 6-letnie dziecko, które mam z pierwszego małżeństwa, również. Partner ma zasądzone wizyty dziecka sądowo, ale ona nic sobie z tego nie robi. Wiele razy było tak, że dziecka nie dała. Sprawa za każdym razem zgłaszana była na policję, lecz jak już zdążyliśmy sie przekonać organ ścigania nic z tym nie robi. Była żona partnera, która zmienia swoich partnerów" co jakiś czas, za ciągłe nękanie telefonami i sms-ami ma już dwa wyroki skazujące, niestety to nic nie dało. Jesteśmy razem już ponad rok, a nękanie jest coraz gorsze. Doszło do tego, że zaczęła wydzwaniać do mnie do pracy, szkalując moje dobre imię. Dyrektorka nasłuchała się o mnie samych kłamstw wyssanych z palca. Grozi, że będzie składać na mnie skargi gdzie się tylko da. Ona jest nieobliczalna, zdolna do wszystkiego. Robi z siebie ofiarę, a nas tyranizuje. Ja powoli tracę siły, mój partner też już nie wytrzymuje. Sami stajemy się bezradni.

Gość gość
Pozostaje sad i nakaz kontaktowania sie,a ty powinnaś jej zalozyc sprawę o oczernianie cię,a jak sie do wyroku nie zastosuje to do prokuratury.na takie suki trzeba postępować jak one same.cierpliwosc i wyrozumialosc nie poplaca bo taki szmatlatwiec wejdzie ci na glowe.

Gość gość
Byla mojego meza tez wypisuje swoje dyrdymaly i maz nie odpisuje bo odpisze na jednego to sypie się lawina smsów, i wlasnie to ja boli ze czlowiek nie odpisuje i nie odbiera i ma w d***e jej fanaberie,ale ona u tak swoje musi napisać, zalosna jest niesamowicie, a strasznie by chciala bysmy sie interesowali jej zyciem a tu nic,za to ona probuje sie czegokolwiek dowiedzieć wypisując do naszych znajomych,na waszym miejscu poszlabym do prawnika żeby jej wyslal jakieś pisemko z ostrzeżeniem o zaprzestaniu nekania,a jeśli nie to zalozycie jej sprawę,moze zrozumie ze przegina,

Gość gość
a dlaczego wy sie nie odetniecie od tych bylych?? moj maz przez kilkanascie miesiecy znosil podobne zachownaia (smsy, propozycje milosne, grozby, wyzwiska na przemian) w koncu powiedzial koniec i nie ma kontaktu zadnego ani z byla ani z dziecmi, jak dorosna niech szukaja tatusia ale on przez nia z dziecmi kontaktu nie bedzie na sile utrzymywal zmienil numer telefonu, adresu naszego nie ma, niech sobie do lusterka zyczenia sklada bo w naszym zyciu poprostu na kogos takiego nie ma miejsca

Gość gość
"w koncu powiedzial koniec i nie ma kontaktu zadnego ani z byla ani z dziecmi" Strasznie mu musiało zależeć na dzieciach, że tak sobie odpuścił. Nie chciałabym takiego faceta co to ma w nosie własne dzieci. Brrr