Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie tylko do mam

czy zdarza sie wam czasami pomyslec-ale brzyskie dziecko

Polecane posty

Gość pytanie tylko do mam

patrzac na inne dziecko

Gość denverek xxx
no,mi się zdarza.........

Czasami. Tak samo jak patrząc na jednego chłopca w szpitalu mówiłam "ale przystojniak"...

Moje jest takie pośrodku. I nie mówię że jej że jest śliczna, mówię tylko że ma piękny uśmiech.

Gość oczywiście, że tak. są przecie
przecież brzydkie dzieci

Gość oczywiście że tak i tak samo
jest gdy widzę śliczne dziecko każdy przecież zauważa to co ładne i to co brzydkie

jesli ktos sie zachwyca kazdym dzieckiem to jest wredny dzieci sa jak dorosli kazde dziecko jest inne i sa ladne i te mniej urodziwe wiadomo ze nie powiem matce : o w dupe ale masz potwora w wozku! ale jak mam klamac to wole powiedziec o jaki malutki o jakie ma male raczki byle nie klamac:O

Gość zdarza sie......
staram się tak nie myśleć i nikomu bym tego w oczy nie powiedziała, ale moja znajoma ma tak paskudną córkę, że nie sposób skrzywić się na widok tego dziecka: http://tinypic.com/view.php?pic=2s984xs&s=7

Gość zuzizak
czasem są też niewiarygodnie wredne bachory, głupie

Ciesz sie ze sama jestes piekna , nie tylko to jest najwazniejsze ,te brzydkie dzieci w przyszlosci najczesciej wyrastaja na bardzo urodziwych ludzi ... dziecko niczemu nie winne , z reszta co ci do tej corki?? jak urodzisz ciekawa jestem czy twoje bedzie takie piekne:)obyy

bardzo mało które dziecko jest ładne...przeważnie są brzydkie..jakieś takie grube,łyse...moja sąsiadka ma straszne dziecko...jak taki potwór mały :O

Gość zdarza mi sie oj zdarza
zwlaszcza ogladajac zdjecia na nlk czy fb. Rodzice sa bezkrytyczni wobec sowich dizeci. a juz wstawianie zdjec chwile po porodzie jak dizecko jest jeszce fioletowe i pomarszczone to juz w ogole przegiecie.

sama jak sie urodzilas , bylas pomarszczona i sina , taka natura kazdy z nas taki byl , i tylko dlatego nie mozna ukazac swiatu swego dziecka bo jest brzydkie????? dla kazdej matki dziecko wlasne jest najpiekniejsze i reszta jest nie wazna , zrozumiesz jak urodzisz dziecko bo takie gadki ze wkleic na nk czy na facebooka . A co w tym zlego??????????? podzielic sie swoim szczesciem ze swiatem???

Gość izia87
ja sama mam dziecko ma 7 miesięcy i jest naprawde ładny,ludzie sie sami kleją do niego ale widze tez inne dzieci które tez są sliczne,słodkie i tez sa dzieci które sa nie ładne nie stety:)

no ja juz urodzilam dziecko i nieldugo urodze drugie. al wklejanie zdjecia dziecka co dopiero wyszlo z brzucha to wg mnie rpzegiecie. Mam nadizeje, ze dziecko im pozniej podziekuje za to. Ja natomiast uwazam, ze moje dizecko dopiero zaczyna byc ladne. do poltora roku corka byla lysa i w dodatku tlusciutka. teraz ma dwa latka i jest ladna. Oczywiscie dla mnie zawsze byla najpiekniejsza. ale porownujac z innymi dziecmi tak nie bylo i juz.

To prawda, że są brzydkie dzieci. A ktoś wyżej napisał, że rodzice wobec Swoich są bezkrytyczni. No kochana, dla każdej mamy Jej dziecko jest piękne (nawet gdyby to był największy brzydal na świecie). Bo mamy już takie są.

Endlessly zgadzam sie z toba w 100%:) moze byc potworkiem ale zawsze jest najpiekniejsze oj zdarza sie ... a gdzie ty widzialas dzieci takie prosto w brzucha na portalach , skoro rodzialas to chyba wiesz ze dziecko jak wychodzi jest cale brudne , i takich zdjec na nk czy fb nie ma , a to ze daja zdjecia jak zawiniete sa w kokonik to co w tym zlego???? a ty skoro jestes mama i mowisz ze twoje dziecko jak bylo male bylo tuste lyse , powiedz mu to jak podrosnie , napewno milo mu sie nie zrobi . i nie porownuj swoich dzieci z innymi , bo te pieknne dzieci najczesniej sa puste , a te brzydkie rosna ladnieja i najwazniejsze ze maja cos w glowie , nie sadzisz?? ja wole miec brzydsze dziecko jak to okreslilas ale madre !, i nigdy go nie porownam z dzieckiem sasiadki

Oczywiście że mi sie zdarza :) tylko jakieś 30% dzieci jest ładna, potem 50% takie zwykłe a pozostałe 20% masakra że strach patrzyć :o

Przeciez moje dziecko bedzie widzialo na zdjeciach, ze bylo tlusciutkie i lyse. Wiec nie mam potrzeby mowienia mu tego. Oj widac na portalach widac dzieci , moze nie upackane krwia ale sine i pomarszczone, kilka godzin po porodzie. Prawda jest taka, ze dzieci ladnieja w drugiej dobie zycia.

poli28 to gdzie ty meiszkasz w czarnobylu ? :P a tak na pwoaznie,dzieci sa grube bo rodzice gdy tylko dziecko zaplacze wciskają butelke. Czasami się mówi że "po tatusiu albo mamusi" :P ale bywa i tak,że rodzice są ładni a dziecko nie :D tak jak u nas,jesteśmy przeciętni a dziecko mamy ładne,bynajmniej wszyscy tak nam mówią

PrawdaZawszeCieZaboli_24---> "bo te pieknne dzieci najczesniej sa puste , a te brzydkie rosna ladnieja i najwazniejsze ze maja cos w glowie " Chciałam to zostawić bez komentarza, ale naprawdę nie da się. Dla ciebie albo ktoś jest brzydki i mądry, albo piękny, ale głupi? Nie można być jednocześnie ładnym dzieckiem, wyrosnąć na piękną kobietę/ przystojnego mężczyznę, a jednocześnie mieć coś w głowie, skończyć dobre studia i rozwijać się? Oczywiście zgadzam się z poglądem, że z brzydkich dzieci rosną ładni dorośli, ale w życiu nie czytałam większej bzdury odnośnie zależności między wyglądem a inteligencją. Znam brzydkie dzieci, ale znam też brzydkich dorosłych, tak jak wyjątkowo ładne dzieci i pięknych dorosłych.

Gość singri trzeba byc pojebanym
zeby na kafe wklejac swoj profil z danymi na nk :o

A widziałyście dzieci pijaków i rodzin patologicznych ? zastanawia mnie dlaczego większość jest brzydka,takich rzeczy na głos nigdy nie mówię,bo dziecka bym nigdy ze świadomością nie uraziła ;) Ale ostatnio jechałam w autobusie z synem (mój ma 21 miesięcy) i patrzę sobie i włażą,bo normalnym wejściem bym tego nie nazwała 2 babki (matka i córka chyba) ale napewno rodzina :P jedna z 3 dzieci a druga z 2 i kogoś tam spotkały,spojrzałam na jedno dziecko i sobie tak myślę,że ma jakieś 9-10 miesięcy,bo było malutki i tak się też zachowywało.A jedna powiedziała do jakiejś ze dziecko ma 19 miesięcy,oczy mi wylazły.

Jadem kipiąca---> przeczytaj to co napisalam , napisalam Ci piekni sa ZAZWYCZAJ pusci , glupi a co moze tak nie jest ? przyjrzyj sie swiatu , wypacykowane lale to glupiutkie dziewczynki , oczywiscie nie powiem sa takze tacy ktorym piekno i inteligencja idzie w parze , ale powiedz sama ile takich osob jest???ja wole przecietnych , nie patrzacych na to , jak jacys mochery jakie kowalaska ma brzydkie dzieci nie to co moje , .... wlasnie takim podejsciem , dzieci wyrastaja na egoistow zachowanych w sobie