Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggrgegegeg

mezczyzno zwiazalbys sie z chora dziewczyna?

Polecane posty

ale TY nie jestęś kamikadze :) nie jestęście wojownikami ,ani fajterami a zwykłymi chłopaczkami . Mocno podejrzewam nieletimi skoro z taka swadą wypowiadacie sie o śmierci .

kołku (chyba już wiem skąd ten nick) nie, koorwa, nikt nie porównuje tutaj samobójczej śmierci jako ucieczki przed kalectwem i bycia ciężarem dla rodziny do samobójczej śmierci w walce. Temat spełz na wojny ale nie o to chodziło. Ty nie kumasz o co tu chodzi, cała nasza trójka nie przechodziła tego ale tylko ja i BSA jesteśmy w stanie swierdzić że NI CHOOJA nie da się żyć mając bezwładne ciało. Niepoprawnym idealistom i optymistom mówimy stanowcze KOORWA NIE!

a gdzybyś jeden z drugim w przyszłości miał syna i ten syn uległby wpadkowi , siedziałby na wózku - chielibyście żeby sie zabił ?

nie temat spełżł na wojny , tylko ty przywołujesz tą retorykę porówniując siebie do walecznych herosów , majac nadzieję ,zę sam tak zostaniesz postrzegany .

i pewnie wyobrażasz sobie ,ze zostałbyś potraktowany ,a raczej twoje samobójstwo niczym czyn heroiczny i godny naśladowania ?:)

Gość Zuzanna Amelliiaa
tylko ludzie akceptują niedorozwoje psychiczne i fizyczne- u zwierząt jak coś jest wybrakowane to od razu jest zjadane - nikt się nie partoli z niedorobieńcami.

skoro tak lubisz walczyć - dlaczego nie pojedziesz tam gdzie napprawdę mozęsz zginąć ? No ,ale wtedy nie mógłbyś tu sniuć swoich opowieści i kreować sie na bohatera tłumów :)

no , proszę co za bogaojczyźniane tony :) oczywiście pojęcie honoru jako kształcenie sie , praca , płacenie podatków , dawanie dobrego świadectwa o naszym kraju poprzez swoje zachowanie , tolerancja - to nie jest twoje poczucie honoru ?

Kołku, gdyby mój syn, jakimś cudem na wózku znalazł swoją życoiwą pasję (np wyścig wózkiem na 1/4 mili) i cieszyłby się z tego to nie ma problemu, cieszyłbym się razem z nim. Niestety ta ironia nie jest niczym możliwym. Zakładam że albo ryczałby całymi dniami i nocami jak ten z ,,Urodzony 4 lipca" albo zamknąlby się w sobie. Jeśli chciałby umrzeć i oszczędzić sobie męczarni to okej, zgodziłbym się. Nie z wygody dla siebie, czy żonki, ale z miłości. Tak powinien zachować się rodzic, który naprawdę kocha dziecko. Sam wolałbym być zabity przez mamę albo ojca, niż męczyć się niewiadomo ile lat. Myślcie o tym co chcecie, ja nie zamierzam gnić jak warzywo.

Gość Zuzanna Amelliiaa
jestem zwolenniczka aborcji i eutanazji :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelliiaa
BSA , ale masz zryte blach ;) nu nunu.

Gość Zuzanna Amelliiaa
nie bardzo kumasz czczę o co chodzi z tym mięsem armatnim, co ? i jakie jest jego znaczenie ? ale z was zchamiałe dzidygi :o Alik jeszcze żyje a Wy juz tutaj jego zwłokami żonglujecie :o jakie wieprze :o

Gość Zuzanna Amelliiaa
BSA, a czy Ty moczysz się w nocy?

Gość Zuzanna Amelliiaa
Zuza, a czy tobie często ślimak pełza po majtkach? od czasu do czasu jakiś turkuć podjadek tam zagląda :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelliiaa
Myślałam, że to temat o chorej dziewczynie i jej szansach u facetów. w rzeczy samej :classic_cool:

Gość życie jest trudne
Życie jest wystarczająco skomplikowane by brać na głowjeę dodatkowe problemy. Toczeń znam, w rodzinie mam osobę z toczniem. Żyje, funkcjonuje, wychowała dzieci, zrobiła karierę i dożyła normalnej emerytury. Stwardnienie rozsiane gorsze.

Gość na katar tak
ggrgegegeg na katar myślałem że coś poważniejszego

Gość Zuzanna Amelliiaa
na katar tak ggrgegegeg na katar myślałem że coś poważniejszego ale to jest permanentny katar z dróg rodnych :o