Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutolinka09

czy przedstawic dziadkom wnuczke, jej ojciec nas zostawil

Polecane posty

Gość ziutolinka09

Mam 2 letnia coreczke, jej ojciec zostawil mnie kiedy bylam jeszcze w ciazy.Byla sprawa o ustalenie ojcostwa i alimenty, byly lzy i zal.Teraz mala ma 2 lata , jej ojciec ni ekontaktuje si ez nami, jego ojcostwo ogranicza sie do placenia alimentow, robi to regularnie.Nie odbiera ode mni etelefonow, nie odpisuje na emaile ani smsy,jego matka i ojciec takze nie.Na sprawie o podwyzke alimentow zarzucil mi ze zabraniam mu kontkatow z dzieckiem a to nieprawda.Kiedys go zapytalam kiedy odwiedzi mala to uslyszalam najpierw ze ma jakis kurs, potem zenie ma glowy do odwiedzin a potem przestal odbierac telefony. Dziadek malej mnie nienawidzi,babcia si eobrazila bo jak na roczek przyslali paczke w ktorej byly oprocz nocnika i sukienki takze stare, smierdzace stechlizna koniki pony po jego starszej corce, wyciagniete zapewne z piwnicy i brudny mis z obdarta metka to paczke odeslalam.Od tego tez czasu wszyscy sie obrazili na mnie w tej rodzinie. Moja sytuacja sie zmienila, jestem teraz w szczesliwym zwiazku, mam wspanialego faceta ktorego moja corka uwielbia. Od niedawna mieszkamy razem, daleko od miejsca zamieszkania ojca malej. Na koniec sierpnia bede w starym miejscu gzie mieszkalam przed przeprowadzka a to jest tylko 100 km od ojca mojej corki i jej dziadkow.Przyszlo mi do glowy ze pojade tam z mala...jesli mnie przyjma to sprobuje aby moja corka nawiazala kontakt z dziadkami i ojcem a jesli wyrzuca co jest bardzo mozliwe...to z czystym sumieniem bede mogla o tej rodzini ezapomniec.

Gość mądrala nie wiadomo skąd
nie.

Gość ziutolinka09
dziekuje. krotko, zwiezle i konkretnie

Gość ach simsy
a ja bym przedstawila..chyba tego chcesz ...tak czuje....no i dowiesz sie czy myslec jeszcze o nich czy dac sobie z nimi calkiem spokuj.

Gość 111212asz
powiem co tak, mam baardzo podabna sytuacje, z ojcec dziecka zero kontaktu, z dziadkami małej jest katastrofa, mnie nienawidza , ale sa naprawde super swietnymi dziadkami do wnuczki, przecudownymi i wiem z ekrzywda malej sie nigdy nie stanie pod ich opieką wiec pozwalam dziadkom miec kontakt z małą

Gość luizaaaaaaaaaaa
Ja bym tego nie robiła.Jesli jestes teraz w udanym zwiazku to po co malej mieszac w glowie. Z tego co piszesz ani ojciec ani dziadkowie nie chca tego kontaktu. Czy twoj nowy facet ma rodziców, rodzeństwo? Jesli tak to malej nie zabraknie milości. A z tymi debilami daj sobie spokoj

Gość ziutolinka09
tak, moj nowy facet ma rodzicow rodzenstwo, sa to wspaniali ludzie bardzo ich lubie i moje dzieci takze. sama niewiem co robic, trudna decyzja

Gość kuwueertete
a więcej masz tych dzieci?

Gość ziutolinka09
tak, jeszcze syna z malzenstwa, jestem po rozwodzie

Gość ziutolinka09
mam dzis dola naprawde, najgorsze jest jak wracaja wspomnienia