Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1a

Czy to poczatek jakieiś choroby psychicznej??proszedoradzcie

Polecane posty

KAzdy z nas ma czasem taka sytuacje ze sie zamysli ktos do niego podejdzie i mozemy sie wtedy przestraszyc..Nagle ktos nas wbudza ze swoich mysli...Ale ja mam tak bardzo czesto ostatnio.lek trwa pare sekund..sekudne nawet,ale jest i nie da sie tego ukryc..Siedze sobie w pracy podchodzi do mnie kolezanka aja pierwsza reakacja jakbym zobaczyla ufo...Wszyscy sie ze mnie smieja bo powtarza mi sie to..Podobnie jak ide szybko korytarzem na mojej drodze trafiam znajomą zakłoca mi moja trasę i tez przerazenie...sekunda dosłownie..Potem nie wiem w jakim kierunku isc przez pierwsze pare sekund bo ona wyrosła na mojej drodze...Kazdy juz zauwazyl ze zachowuje sie dziwnie:O

Gość jhhhjjhhjk
iu

Gość jhhhjjhhjk
uy

Gość 56456546546
ja miałem tak że się gapiłem w ekran monitora nic nie robiac w glowie takie piiiiiiiii w pracy cisza nagle tel do mnie dzwoni to musiałem się ogarnąc te 3 sec zamin odebrałe..powiem Ci ze takie zawiechy są szkodliwe na dłuzsza mete musisz z tego sie wybić sama dawaj swojemu mózgowi zadania bo jak nie to on będzie sobie hulał i zwariujesz

Gość stiw
Chyba musisz się poradzić lekarza

Gość jhhhjjhhjk
wiem jestem tym przerazona.Raz na jakis czas kazdy tak ma...Ale u mnei to norma..Ludzie juz sie ze mnie smieją:ODO tego dochodzi rozstrzepanie straszne:O

Skoro juz o tym wiesz, to nie zamyslaj sie tak tracac rzeczywistosc. Jesli idziesz juz tym korytarzem, to badz gotowa na to , zr ktos tez moze tedy isc. .

Gość jhhhjjhhjk
nad niczym po prostu siedze sobie mysle o tym ktora godzina prozaiczne rzeczy ktos nagle sie pojawi przedemna i jest przerazenie...:O Tak samo jak wlasnie ide sobie korytarzem i spotykam kolezanke(onamiala prawo isc tą tdrogą)i tez zaburza mi to funkcjonowanie na pare sekund:O

Gość hahahaaaaahaa
moze stres,albo stan zackochania...

a ja proponuje zazywac magnez, masz ewidentne jego braki:) tylko nie jak pisza w ulotce 1 dziennie tylko 3 razy dziennie a jesli pijesz duzo kawy to 6 dziennie