Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki mowi wam ktos

Polecane posty

mowi wam mama lub ktos z rodziny ze jestescie przystojni ? bo mi kilka razy i smiac mi sie chce z tego bo wielokrotnie slyszalem jaki to ja brzydki jestem

Gość IMO13850
BleBle - ile można? :classic_cool:

Gość rodzina sie nie liczy
tylko laski , a poza tym mi nikt z rodziny nie czegos takiego nie powiedzial ale tez nie zem brzydki

Słyszałem takie coś niejednokrotnie. Często od rodziny, czasem od starszej pani, która stara się być miła. Sporadycznie od dziewczyn, którym sie podobam, a które mi się nie podobają. :D

Gość 56456546546
ble ble ile lat jeszcze będziesz tak pierdolił ciągle o tym samym ? o ile nie masz poparzonego ryja to twarz az tak sie nie liczy tylko charrakter i działanie ,a nie siedzenie na dupie

BLE w dorosłym życiu nikt nikogo nie komplementuje bezinteresownie :)

Gość IMO13850
NB - ale Ty ładna jesteś. ;)

Gość zauwazylem ze ble ble
z roku na rok dziecinnieje pewnie ta izolacja od spoleczenstwa tak na niegon wplywa :classic_cool:

Gość IMO13850
Nie - to tylko nasze towarzystwo. :P

Gość 56456546546
bo się rozpuszczacie jak dziadowski bicz ..trzeba samozaparcia ,samodyscypliny ,a nie takie rozlazłe mameje ....i od lat tylko beeee beeee beee jak stado baranów

Gość fsdfsd
a ja sie podobam dziewczynom - kilka razy slyszalem ze fajnie wygladam i wogole ale po co mi takie co mialy juz kogos ? a na imprezy nie chodze bo zaraz jakas latawica sie przyplata ooo ale masz fajny samochod :D

Gość Zuzanna Amelliiaa
każdy kto tak mói chce zawsze penetracji. tylko.

Gość IMO13850
Przytulić? :D

Gość fsdfsd
osobiscie wole samochod niz kobiety - one niech sobie patrza....

Gość przystojny slyszalem
raz za to "ladny" slysze praktycznie cotydzien od zupelnie obcym mi kobiet :O

Gość fsdfsd
albo tekst typu fajnie wygladasz pewnie cwiczysz :o czy wy nie rozumiecie ze niektorzy ciezko pracuja a sylwetka sama sie robi ? nie kazdy pracuje umyslowo i siedzi na krzeselku....

Gość przystojny slyszalem
no dokladnie "ladny" kojarzy mi sie z pedalstwem ale coz, na kobiete i tak szans nie mam wiec zwisa mi to :D

Gość fsdfsd
a ja podobno jakbym nie mial brody to wygladam jak dziewczynka podobno bardzo mlodo wygladam i nawet sie mnie czasem o dowod pytaja :D a tu juz ponad 20 kilka lat

Gość fsdfsd
a najlepsze sa teksty - kiedy sie ozenisz - tylko z kim sie tu zenic :o

Gość fsdfsd
to nie moja wina ze jestem przystojny :o nawet jak sie zapytam ladnej dziewczyny o numer to dostane.... tylko na ogol one sa zajete.... a jak poznam inna to albo jest puszczalska albo jakas dziwna czy zrazona do facetow.....

Gość fsdfsd
nie mowie ze kobiety sa zle ale jakos nie znalazlem tej dla siebie.... a bycie z jakas albo dla seksu albo zeby ja oklamywac mija sie z celem a jakby jeszcze zaliczyl wpadke z jakas lafirynda to cale zycie zmarnowane.... moze skazany jestem na samotnosc.... a skoro tak to nie tylko kobieta potrafi facetowi sprawiac radosc....

Niebiesko- zielone oczy (zależy od światła), cieme włosy, troszkę ponad 175cm wzrostu i poniżej 70kg wagi. Porażka w moim przypadku. Może coś przypakuję... Jak narazie to nie czuję się najlepiej :P

BSA, jak mnie rodacy wkurrwią to staram się sobie wmawiać że mam Aryjskie korzenie- czuję się znacznie lepiej.

A ja mam pomysł. Nie rozczulajmy sie nad sobą. Każdy ma jakieś wady, my akurat ich mamy sporo i co z tego? Gdyby baby nie były całkiem wyzwolone to przejmowali byście się tym? Przecież widać jak cholera że każdy facet chce się podobać panienkom i to się z niego wylewa choćby nie wiem jakim skurrwielem był (jak np ja). I tak błędne koło się zatacza, jak zwykle wszystko do tego zmierza. A może by tak olać te kwestie?

Oj BSA, nie wszyscy słowianie to Aryjczycy. Zachodni słowianie bardziej, zwłaszcza Polacy, bo tutaj ciągle mieszała się krew z germańską. Nie wiadomo jakich mamy przodków, jedno jest prawie pewne, że gdzieś tam kiedyś był ktoś u kogo w żyłach płynęła aryjska krew. Znacznie gorzej mają ukraińcy, ruscy i białorusini. Oni nazywają się ,,słowiańskimi braćmi". Nas w to nie wciagają. Bardziej nam ku zachodowi niż ku wschodowi. I dobrze.

Jednak i tak nie jesteśmy Aryjczykami w takim stopniu jak Germanie. Skąd inąd nie czyni to z nich jedynej rasy panów, bo dostaliby wpierrdol od nas. My mamy swoje zalety, zarówno rasy Aryjskiej, jak i ludów słowiańskich.