Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękne i naturalne

teraz albo nigdy - podzielcie się wiedzą

Polecane posty

Gość Piękne i naturalne

moje dziecko wyjechalo na tydzien do babci, chcialabym w tym czasie przyspieszyc zasuszanie pokarmu bo ma ly ma 2, 5 roku i nadal pije a to dobry okres by odstawic, bo to juz zaczyna byc udreka a wiem ze on potrafi zyc bez tego mleka... slyszalam o tabletkach od gina jednak moj jest na urlopie i wizyta odpada słyszalam tez o działaniu szałwi, jednak czy szałwia w tabletkach pomoze czy musi byc ta do picia? proszę pomozcie, podzielcie sie radami i wiedza, z góry dziekuje;-)

Lepiej bylo zmniejszac ilosc karmien,zawsze to łatwiej przejsc.Tez slyszalam,ze szałwia pomaga na zatrzymanie laktacji.Mysle,ze ziola sa zdrowsze,choc to akurat jest paskudne w smaku.Tabletki typowe na zasuszenie to chyba tylko lekarz moze zapisac.

Gość mamamama26
karmić 2, 5 latka piersią? jeszcze mi powiedz że przychodzi i mówi "mamo daj mleko" ....... no comment

Gość mamamama26
a te tabletki to bromergon - i ma w cholere skutków ubocznych

lepiej tu nie pisac ile karmisz piersia,bo sie zaraz zlecą jędzy dla ktorych karmienie tak dlugo to zboczenie.

masz laktator?sciagaj nim rzadziej niz karmilas,do tego pij szałwie,a na pewno wszystko zacznie zanikac.

moja koleżanka kupowała w aptece jakies tabletki bez recepty, cos laktostop cos taka nazwa byla

Gość Piękne i naturalne
2,5 roku ale mleko pil na noc albo jak byl chory z reszta co kogo to obchodzi nie z tym zwiazany jest temat dzieki gmaja

Gość boze boze boze
bromergon na recepte, bralam przez poltora miesiace bo pokarmu mialam tyle ze masakra, i jakos nic mi nie bylo zadnych skutkow ubocznych