Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Origami787

on mi się podoba...

Polecane posty

Mam mały problem, otóż podoba mi się pewien chłopak X...niby nic szczególnego, ale problem w tym, że parę mies. temu spotykałam się z jego najlepszym kumplem Y ;/ (będę używać symboli ;P). Z Y nam nie wyszło, ponieważ stwierdził, że nie chce mieć panny, no a ja niestety się porządnie bujnęłam. Długo o nim zapominałam, choć przyznam, że nadal czasem o nim myślę. Niedawno zauważyłam, że podoba mi się kolega, z którym bardzo dobrze się kumpluje. Często X gdy jechał samochodem z kolegą to się na mnie patrzył po czym odwracał wzrok i się zaczynał śmiać, podejrzewałam, że pewnie Y mu coś musiał wspominać;/ ale kiedyś gdy jechał X rowerem a ja siedziałam w aucie, zaczęłam mu się przyglądać i się uśmiechać( tak jak to robi kokietująca dziewczyna) nie mógł oderwać ode nie wzroku i niby się nie uśmiechnął, ale odwracał głowę. Ostatnio też gdy szłam a on jechał samochodem to się patrzył na mnie...ehhh nie wiem co o tym myśleć, wcześniej to nawet mnie nie zauważał, a teraz tak sobie różnie o tym myślę...może to wszystko dlatego, że Y mu coś mówił...sama już nie wiem. Podoba mi się, ale myśl, że kumpluje się z facetem, który mnie prawdę mówiąc olał jest dziwna:( pola do popisu to tu na pewno nie mam, nie mogę sobie na wiele pozwolić, prawdę mówiąc nic nie mogę zresztą nie wiem w jakim celu on patrzy, czy tylko dla tzw "jaj" sama już nie wiem. Dziwna sytuacja ;/

Gość niech sobie zrobi
zgadaj i juz

A Wy to sie tylko widujecie, jak jedziecie samochodem, albo na rowerze? :D Mozemy na Ciebie wolac Panna Z?

mieszka niedaleko mnie, ale jakoś nigdy go nie spotykam, to były rzadkie sytuacje, gdy np on akurat jechał a ja szłam ulicą. Nie znam go tak na cześć. Tyle co z widzenia.

No widzisz, bo on pewnie Cie non stop obserwuje, gdy widzi, ze wychodzisz z domu to ruchem sprinterskim udaje sie do kuchni, gdzie w szafce wisza klucze do samochodu ojca ... i bez pytania pozwala sobie na to, by je wziac. Nastepnnie galopem udaje sie w strone garazu, sila miesni go otwiera, po czym wsiada do swoje ... wroc ... nie swojego auta i udaje sie w podroz, ktora zwienczy cudowny widok, nie kogo innego, jak Ciebie :) Jestes osoba, ktora sprawia, ze w jego sercu pojawia sie radosc, dzieki Tobie jest w stanie czynic nieslychane rzeczy, powodujesz, ze Cie sledzi, slini sie, ze chce byc blisko Ciebie :) Nie zagaduj do niego ... niech sie dalej meczy :classic_cool:

Gość to dosyc istotne
Ile macie lat? Ty, X i Y?

Oczywiscie podaj liczbe lat ... jako sume :) Origami ... wpisz w google 787 ... i spojrz na obrazki ... jak to wytlumaczysz?