Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bałbym się dostać po buzi

Jakbym miał dziewczynę i ktoś by ją obrażał to bym siedział cicho

Polecane posty

słuchaj Ty wiesz swoje ja wiem swoje :) możesz sobie gadać głupoty mnie to mało interesuje :) nie znasz mnie więc nie masz prawa oceniać... ;) gadać że drechów się boicie że tacy są i tacy... tyle że taki drech przynajmniej nei jest picką i umie się wstawić w każdej syt ;) tyle w temacie hejka ;)

Gość The Men
a po co się narażać na pobicie ? prawdziwy facet wyciąga gnata z pod marynary i albo gościu jest usrany i potulnie błaga o przebaczenie, albo dostaje kulkę :D

Gość to musialbym byc
To oczywiste sam dres tez niewiele czym reprezentuje procz piciem na blokowisku i tzn " wstawianiem sie za klub" i swoja niunie 🖐️

Gość The Men
albo 2 kulki, dla pewności :D

Gość The Men
Można też poprawić 3cią gdyby jeszcze coś bełkotał plwając krwią :D

Gość logiczny do nielogicznej
to nieźle jesteś poj**any... jak ma się dziewczyne to ją się broni... by ją jacyś gwłacili ruchali to też byś się nie odezwał bo w zęby bał byś się że dostaniesz? to dziewczyna wazniejsza czy Ty ? ;] morda nie szklanka ale cwaniara :) a jak dres będzie dużo silniejszy to co on ma zrobić ? silniejszemu nie najebie

dla każdego normalnego faceta dziewczyna jest mniej ważna. bo dziś jest a jutro może pójsc do innego. tylko debil by dla takiej się narażał :D dobrze mówisz. mogę ci polać wódki :)

Ty wspomniałeś że bałbyś się dostać od dresa... no widzisz tyle że mój chłopak jest typem dresa... ciężkiego kibola udzielającego się za klub...wolałby żeby jego do upadłego przekopali niż mi miałoby się coś stać ;] teraz wszystko jasne. dresiarze nie myślą :) ciebie by obronił i poszedł siedzieć lub najebali by mu solidnie a ty byś sobie znalazła nowego frajera :D bardzo sprytnie :D. ja wolę zadzwonić po policję niż bić się o dziewczynę z silniejszymi od siebie :D

słuchaj Ty wiesz swoje ja wiem swoje możesz sobie gadać głupoty mnie to mało interesuje nie znasz mnie więc nie masz prawa oceniać... gadać że drechów się boicie że tacy są i tacy... tyle że taki drech przynajmniej nei jest picką i umie się wstawić w każdej syt tyle w temacie hejka nie znam dresa który pójdzie się napierdalać z silniejszym od siebie :) bo po co ? co on osiągnie ? lepiej odpuścić i znaleźć sobie drugą dziewczynę :D :classic_cool:

Gość Janek Góral
Ło matko! kto zadaje się z kibolem drechem? Chyba jakaś idiotka?

Gość Janek Góral
Pewnie, że drech by zawsze się bił, przecież to jego hobby... też mi coś ... :O

Gość The Men
3 kulki max i po drechu :D

Gość Janek Góral
Boshe, nawet sobie baby drecha wyobrazić nie mogę... to musi być jakaś lafirynda.. :D

Gość Costa26
Jakbym miała być z dresem, to już chyba lepiej być zgwałconym. :O Co za obciach!

Gość to musialbym byc
Ta laska to jeszcze pewnie dziecko podjarane tym ze ma dresa za faceta 🖐️

Gość Costa26
To już lepiej mieć wszy, niż dresa!

Gość The Men
lepiej kilkę dostać w czachę, niż dresowi robić lachę :D

Gość The Men
znaczy kulkę

Gość Janek Góral
Wolałbym zostać wykastrowany, niż być dresem.

Gość czikita banany
nie chce mi sie wszytskiego czytac. jeśli ktoś tłumaczy że nie warto bo może go dziewczyna zostawi,to pozostaje mi wam jedynie współczuć, że nie trafiliście na dobre kobiety.

logiczny do nielogicznej chłopak z honorem zawsze stanie w obronie... nie zwracając uwagi na to czy ktoś bd sielniejszy a Ty jesteś tylko zwykłą pizdą ;)

logiczny do nielogicznej wolisz po policje zadzwonić ehehe dobry asik z Ciebie potem się nie dziw jak za to bd wpierdol dostawal i bd Cię od frajera wyzywać ;)) boże jak ja kocham takie anonimki co mnei nie znają a najwięcej o mnie gadają !! haha

i tak swoją drogą znam wszystkich dresów i każdy pójdzie się lać nawet z silniejszym od siebie a tym vbardziej za dziewczynę... mojego chłopaka kiedyś w 6 przekopali przy mnie... i co dalej z Nim jestem..

idiotka to może Cię zrobiła ;) lafirynda ? hehe dobre miło wiedzieć nie znasz mnie to stulk pysk a nie mnie oceniasz... ;) anonimowi napinacze !!!!!! KOZAK W NECIE PIZDA W ŚWIECIE I HEJA !! :D

to musialbym byc podjarane dziecko ? sorry ale mam 21 lat ;] więc już nie takie dziecko... jestem z Nim ponad 3 lata i bd Go bronić ;] a z dresami od zawsze się zadawałam ;)

Gość cadada
czarnamycha - może i przekopali,ale nic mu nie jest. jakby miał wózek w perspektywie szybko byś się na innego przerzuciła. a : i nie szafuj anonimkami, skoro sama nazwiskiem się pod postami nie podpisujesz

Gość to musialbym byc
dziecko idz juz spac dawno po 19 🖐️ nie trzeba kogos znac osobiscie by miec chociaz maly obraz tej osoby po wpisach widac ze jestes nie dosc pyskata to jeszcze dziecko 🖐️