Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena Wajdzik

Magdalena Wajdzik PHOTOGRAPHY - bezpłatne sesje zdjęciowe

Polecane posty

Gość Magdalena Wajdzik

Witam serdecznie, mam na imię Magda. Fotografia, to moje największe jak do tej pory hobby. Zdjęcia wykonuję od 4 lat. Chciałabym zaproponować Państwu [b][u]całkowicie BEZPŁATNĄ[/u][/b] sesję zdjęciową (aktualnie tworzę swoje portfolio i szukam osób, które będą zainteresowane współpracą ze mną) z poniższych zakresów prac, które wykonuję: Wieczory panieńskie/kawalerskie sesje narzeczeńskie sesje ślubne (przygotowania, błogosławieństwo, ślub, wesele, poprawiny, plener) sesje ciążowe sesje dziecięce sesje indywidualne sesje okolicznościowe (chrzciny, roczki, komunie, urodziny, zjazdy rodzinne) inne Do każdego zamówienia podchodzę indywidualnie. Nie robię zdjęć taśmowo i z każdą osobą współpracuję na indywidualnych zasadach. Ze swojej strony oferuję również oddanie w Państwa ręce wszystkich zrobionych podczas wykonywania zamówienia zdjęć, które wcześniej poddaję obróbce graficznej. Zdjęcia dostaniecie Państwo na płycie CD, zdjęcia nie są szyfrowane, nie posiadają również mojego znaku. Jedynym wymogiem mojej bezpłatnej sesji skierowanej do Państwa, jest wykorzystanie zrobionych zdjęć na mojej stronie www i w moim portfolio. Zdjęcia wykonuję aktualnie na terenie Nysy i Warszawy. Istnieje możliwość współpracy również w innych miastach, po wcześniejszym uzgodnieniu szczegółów. Moje zdjęcia można zobaczyć na moim autorskim blogu, pod adresem: [url]http://magdalena-wajdzik.blogspot.com[/url] Jeśli ktoś z Państwa byłby zainteresowany współpracą, proszę o kontakt mailowy: magdalena.wajdzik.photography@gmail.com Pozdrawiam serdecznie

Gość Hehehehe:)
Zdjecia sa straszne, nie dziwie sie ze robisz je za darmo

zdjęcia sa naprawde beznadziejne, nudne,banalne... totalna amatorka:O

Gość Trzy miesiące po
Zdjęcia na blogu są straszne a zdjęcia ślubne beznadziejne. Kobieto gdzie tak naprawdę w tych zdjęciach jest młoda para. Po co młodym robisz np. zdjęcia poręczy na jakimś tam moście? Fotografia ślubną jest w głębokim kryzysie i to takie osoby jak ty przykładają do tego swój udział. Dziwię się też że twoja strona została wyróżniona na targach slubnych. Musiałaś mieć chyba jakieś ...... znajomości.

Gość była bym zainteresowana, a
ale ja jestem z małopolski to pewnie nie ma szans na tak daleki dojazd,

Gość co wy gadacie
zdjęcia są super, szczególnie sesja z Justyną mi się podoba, powodzenia :)

Gość LittleMe
Jeśli ktoś oferuje darmową sesję, to nie można dużo wymagać od zdjęć. Do potencjalnych klientów: uważajcie na takie oferty, chyba że chcecie nie mieć pamiątek ze ślubu. Lepiej zapłacić i mieć pewność, że nie będziemy się wstydzić pokazać zdjęć znajomym i rodzinie.

Gość Kropka nad- i
Brak w tych zdjęciach wszystkiego. Brak pomysłów na ujęcia, brak poprawnego kadrowania, kolory od lasa do sasa, brak wiedzy o tworzeniu kolorów, zdjęcia nie mają powiązania z tematem. Rozumiem, że każdy zaczynający się musi uczyć, ale nie powinien tego robić na młodych parach. Żenujące są pochwalne wpisy na stronie autorki. Psalmy pochwalne, które nie mają odzwierciedlenia w pokazanych zdjęciach. Zapewne autorka sama je umieściła.

Z tego co widze na zdjeciach, to jakas mloda para miala sesje, a ty po prostu im zrobilas zdjecia i wstawilas na bloga.. a zgode od nich dostalas? Ja tez "bawie" sie fotografia. Jedne zdjecia wychodza fajnie, drugie gorzej. Ze 100 zdjec potrafie wybrac jedno i tylko to jest naprawde warte wywolania lub wstawienia na bloga. Mam wrazenie ze autorka chciala zbyt szyblo zbudowac portfolio i wstawiajac zdjecie czekoladki, albo pierscionka na stole lub w kwiatku sama sobie szkodzi. Czasem jedno piekne zdjecie wystarczy jako promocja. Sesja letnia justyny - chyba jedyna udana. Druga sesja justyny, nawet byla by w porzadku gdyby nie brak kolorow, zle oswietlenie i wybor zdjec - straszny, Po prostu wybierz z tej sesji 3-5 fajnych, naprawde fajnych zdjec i mozesz je wstawiac. A tak to takie maslo maslane, wiemy ze umiesz robic wiele zdjec, ale przekazu nie widac.. Proponuje jakis kurs, albo pare ksiazek o fotografi.

Gość Kropka nad- i
Wpisałam na stronie u Magdaleny swoją opinię, która została po jakimś czasie usunięta. Potwierdza to to, co już napisałam, pani Magdalena sama sobie pisuje pozytywne opinie. Radze tą osobę omijać z daleka.

Gość Kropka nad- i
przepraszam miało być-wpisuje.

Gość tilla teqilla
pani fotograf z dupy usunela bloga:D:D:D

Gość po1 po 2 po 3 po ...
smieszni sa ci samozwanczy fotografowie

Gość Żal i żenada
Wcale się nie dziwię, że usunęła bloga, przecież pokazując takie zdję... tfu! gnioty to nic tylko się ze wstydu spalić. Ludzie to naprawdę nie mają minimum samokrytyki, kupują lustrzankę na promocji w markiecie i jazda zdjęcia robić! I jeszcze kuźwa sobie piszą PHOTOGRAPHY jakby mieli już międzynarodową karierę w tej dziedzinie robić. Po prostu żal dupę ściska.

Gość Poszukująca na 2012
Zdziwicie się, ale właśnie tacy jak Magdalena Wajdzik mają najwięcej zleceń. Najczęściej takich fotografów polecają zespoły, sale weselne, fryzjerki, wizażystki i videowcy. Gdyby sami się reklamowali nigdy by nie mieli roboty. To najgorsza grupa fotografów żerująca na wygodzie i niewiedzy przyszłych par młodych.