Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aldona30

Miesiaczka po porodzie

Polecane posty

Hej dziewczyny,chciałam się zapytać młodych mam jak było u was z okresem po porodzie? Ja urodziłam synka 19 czerwca,1 sierpnia dostałam bardzo skąpą ,ale miesiączkę trwała 4 dni i wczoraj zauważyłam że znowu mi się zaczyna nowa niewiem czy to normalne? Dodam że znowu jest skapa,ale jest .Czy miał ktos okres po porodzie co 2 tygodnie?

Gość taka draka nijaka
Ja dostalam pierwszy okres miesiac po porodzie i byl normalny, czyli trwal 5 dni.

ja tez dostalam jakos miesiac po porodzie, i mialam strasznie obfite miesiaczki, po 5 msc zaczemal brac pigulki i sie unormowalo

Gość cbzx,
ja dostałam 3 miesiace po porodzie normalna, a karmisz piersia?

nie, ale po porodzie zaczęły mi się lekkie krwawienia w czasie owulacji- zazwyczaj trwa 2dni i są to mocniejsze plamienia. Zrobiłam badania hormonów, usg i wyszło, że mam w tym czasie owulację

Gość cbzx,
mysle ze nic zlego sie nie dzieje i jest to kwestia jeszcze rozlegulowanych hormonów, niemniej jak sie niepokoisz to idz do lekarza

Ja dostałam pierwszą miesiączkę ponad 3 mies. po porodzie (karmiłam piersia tylko przez pierwszy miesiąc), drugą dostałam po 3 tygodniach od pierwszej, a trzecią po 5 tyg. dopiero. Pewnei organizm musi się znowu uregulować i tyle.

Dzięki dziewczyny za informacje,ja na początku karmiłam mieszanie,a teraz od tygodnia piersią,ja tez myslę że to kwastia czasu ,ale dla swiętego spokoju pójdę do ginki jak mi się skończy:)

jest ok. po porodzie cykl jest rozregulowany, zaczyna się od nowa:) ja dostalam pierwszy okres miesiac po odstawieniu od piersi. trwal 29 dni, a przez 2 dni nie moglam ruszyc sie z bolu... bralam luteine itp ale z kazdym okresem bylo juz normalniej:)

witam. Urodziłam 12 marca karmiłam piersią tylko ponad tydzien, pozniej przeszlam na mleko w proszku.... nie mam jeszcze miesiaczki, dlaczego ? podobno powinna przyjsc 6-8 tyg po odstawieniu od piersi a tutaj nic.. proszę o szybka odpowiedz ;)