Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna00

Co zrobic aby zostac samotna matka w uk

Polecane posty

Gość olivia dunham
ror ty masz obsesje na punkcie calej kafeterii, a szczegolnie osob za granica. Nudna jestes i na dodatek poprostu tepa.

"olivia dunham ror ty masz obsesje na punkcie calej kafeterii, a szczegolnie osob za granica. Nudna jestes i na dodatek poprostu tepa." no juz lepiej ci - a jak nie to wez gleboki oddech;-))) a zagranica to pojecie wzgledne ale nie wszystkim sie w rozumku to miesci;0)))) "belle de jour 1982 pisz dalej, a skoro myslenie, ze mam obsesje sprawia ci przyjemnosc, coz nie moge ci tego zabronic" niczego nie mozesz mi zabronic - zebrzesz o moja uwage to ja dostajesz nieslowna kolezanko;-))) myslisz obsesje z dobrymi manierami;-)

Gość olivia dunham
ror przychodzisz do domu i juz z marszy wlaczasz komputer zeby sprawdzic wszystkie tematy, na ktorych sie udzielasz, prawda?? Nie dziwie sie, ze nie masz nikogo bliskiego skoro taka zolza z ciebie. Widac, ze masz kompleks wyzszosci i tylko pozorne dokoponie komus przynosi ci radosc. Ze tez takie chamskie kobiety istnieja. I dziwne, ze sama ze soba wytrzymujesz

Gość olivia dunham
poza tym napisalam, ktory kraj mam na mysli osobo o malym rozumku? Sama sobie dopowiadasz:o

"olivia dunham ror przychodzisz do domu i juz z marszy wlaczasz komputer zeby sprawdzic wszystkie tematy, na ktorych sie udzielasz, prawda??" nie, nie prawda - zwykle sprawdzam w srodkach lokomocji;-)) " Nie dziwie sie, ze nie masz nikogo bliskiego skoro taka zolza z ciebie" no juz ulzylas sobie - jak nie to smialo - "dokop" mowiaxc twoim jezykiem - byleby ci to ulge przynioslo;)) " Widac, ze masz kompleks wyzszosci i tylko pozorne dokoponie komus przynosi ci radosc" nie ma czegos takiego jak kompleks wyzszosci, proponuje sie lepiej przygotowac do romowy nastepnym razem;-) "Ze tez takie chamskie kobiety istnieja. I dziwne, ze sama ze soba wytrzymujesz" no smialoutko napisz jeszcze jakim potworem to jest - a potem powiedz ze to ja jestem chamska i niegrzeczna - przygadal kociol garnkowi;-)) "poza tym napisalam, ktory kraj mam na mysli osobo o malym rozumku? Sama sobie dopowiadasz" no smialutko dobra kobieto bez kompleksow i niechamska - obrazaj dalej;))) napisalas jednoznacznie ze robie cos wieczorami - nie znajac mojej pory dnia - poplenilams blad logiczny, as easy as it is;)

Gość darling%
ror,piszesz w srodkach lokomocji? pewnie tez piszesz w trakcie jak ci hydraulik rure przepycha,

nie tylko w srodkach lokomocji - ja przeciez mieszkam na kafe, a rury mi sie rzadko zapyachaja bo je regularnie konserwuje;-)))

Gość aninowa dziewczyna
Jeśli dziecko urodzi się w Anglii to automatycznie ma obywatelstwo, poczytajcie sobie, albo trzeba było się uczyć w szkole(zasada "krwi"" i "ziemi", jeśli "ziemi", to jeśli dziecko urodziło się na ziemiach angielskich(brytyjskich), to automatycznie dostaje obywatelstwo tam gdzie się urodziło. Szkoda,że nie jesteś matką nastolatką- tam takie mają pierwszeństwo w przyznaniu mieszkania itd.

Gość to do tej wyzej
do tej wyzej, to ty sobie poczytaj--zeby dziecko dostalo paszport jedno z rodzicow (lub oboje) musi miec obywatelstwo GB tzn. paszport brytyjski. Rodzice musza byc tez po slubie. Nie ma znaczenia gdzie sie dziecko urodzi, czy w Polsce czy w GB. Jezeli oboje rodzice sa Polakami i nie maja naturalisation czyli nie przeszli przez proces uzyskania obywatelstwa i go nie dostali, dziecko tez nie dostanie paszportu brytyjskiego.

ne wydaje mi sie, zeby sprawa slubu rodzicow miala cokolwiek wspolnego z obywatelstwem dziecka;-)

tak slub nie ma tu nic do rzeczy jesli chodzi o obywatelstwo dziecka.moze kiedys tak bylo.

Gość czarna riss
Sluchajcie ci ktorzy opluwaja maja racje bo odrazu pada pytanie ile dostane. Ja jestem w takiej o to sytuacji jestem w zwiazku 5 lat mam dwojke malutkich dzieci bylismy szczesliwa para do czasu kiedy urodzilo sie pierwsze dziecko od taamtego czasu zaczol mnie bic i znecac sie nad nami. Teraz mam zamiar odejsc od niego ale nie wiem gdzie zglosic sie po jakas pomoc nie chodzi tu o piniadze ale o to zeby zapewnic dziecia dach nad glowa. I jak isc do pracy kiedy nie ma sie nikogo kto popilnowal by dzieci. Prosze o porade opinie cokolwiek