Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziwne że

Moje teoria o ludziach zakładających te durne tematy o dziewictwie i prawiczkach

Polecane posty

Gość IMO13850
Beliar "Imo, mniej wiecej o to chodzi" To skąd ta Twoja agresja do przechodzonych samic? Chyba, że tak samo będziesz SIEBIE określał po kilku numerkach, ale wtedy, idąc Twoim tokiem rozumowania, nie będziesz zasługiwał na dziewicę. :classic_cool: Prawiczek bez wiary "Ja tam się nie wstydzę przyznać, że to cios dla dumy i ego faceta. Czułbym się mało męski i uważałbym, że ona też mnie tak postrzega." Tu wychodzą Twoje problemy emocjonalne/psychiczne i tylko to. "U niektórych prawików z czasem pojawiają się mechanizmy adaptacyjne, które mu uświadamiają, że lepsza taka niż ręka, bo prędko innej nie znajdą." Znowu mylisz swoje problemy psychiczne z rzeczywistością...a już tak ładnie Ci szło. 🖐️

Gość do bieu
zawsze atakujesz prawiczkow, ktorzy chca dziewic :(

Gość IMO13850
Beliar "A kogo obchodzi co dziewica moze chciec. Jak chce sobie chciec to niech sobie chce. Mam to w doopie." I śmiesz pytać co to hipokryzja. :D Minka - baba ma większe prawdopodobieństwo złapania syfów wszelakich. :classic_cool:

Imo, nie rozumiesz o co biega. Jestem facetem wiec mnie nie dotyczy ten schemat co kobiet.

Gość IMO13850
Beliar - naprawdę przepisz się na Islam. Ich logika będzie Ci swojska, a i dziewice dostaniesz. :D

Gość facet nie mysli o takich
pierdołach tylko zdobywa kobiety a wy to się do tego miana nie kwalifikujecie.

"A kogo obchodzi co dziewica moze chciec." a co kogo obchodzi, czego chce prawiczek? :D dziewica może swoje dziewictwo nawet sprzedać. a prawiczek... może za jego utratę zapłacić :P

"naprawdę przepisz się na Islam. Ich logika będzie Ci swojska, a i dziewice dostaniesz" przecież tam też nie ma dziewic i laski udają w noc poślubną :D

Niestety nie przepisze sie na islam bo jestem ateista. W ogole. Nie jestes prawdziwym imo. Jestes szmata, ktora sie podszywa pod imo nieudolnie probujaca ze mna dyskutowac. Prawdziwy imo nie pieprzy takich farmazonow.

"Tu wychodzą Twoje problemy emocjonalne/psychiczne i tylko to." Problemem to jest chorobliwa niesmiałość i niskie poczucie własnej wartości. Akurat fakt, że facet prawiczek lat 24 jest postrzegany przez kobiety jako mniej(mało) męski to fakt. 🖐️ A w tym, że facet chce być dominującą stroną związku nie ma niczego złego, to normalny instynkt. 🖐️ Ty to sobie możesz pisać, że nasze myślenie jest nieprawidłowe ale ono jest naturalne. Tak naprawdę nic nie wiesz na ten temat. 🖐️ "Znowu mylisz swoje problemy psychiczne z rzeczywistością..." Być może jednak mój pogląd wyznaje spora część prawiczków. Może nazwać to problemem psychicznym, jednak jak widać nasze przeżycie kreują takie, a nie inne pragnienia. Oznacza to tyle, że jest to naturalna. 🖐️ "I śmiesz pytać co to hipokryzja. " Hipokrytą to by był gdyby albo ukrywał swoje preferencje i ściemniał że jest inaczej. Ewentualnie gdyby pisał, że chce dziewicy, bo marzy mu się czysta niewinna kobieta, a tak naprawdę po prostu się brzydzi lub boi. 🖐️

Gość po tylu latach masturbacji
to zajedziecie na śmierć nawet niedziewice. Bo wasze penisy są tak przyzwyczajone do prawicy że pochwa dla nich będzie za luźna i mało stymulująca. Więc żadna nie pomyśli żeście prawiczki

Gość PAN DZIEWIC
panowie najlepsza opcja i gwarancja niezapomnianego seksu to 2k+m :P w tym pakiecie 1 facet +1 dziewczyna dziewica + 1dziewczyna doświadczona :D nietrudno dogadać się z doświadczoną laską ale sztuka namówić do takiego trójkącika dziewice ale warto polecam :D :P

Gość IMO13850
żaba Letycja "przecież tam też nie ma dziewic i laski udają w noc poślubną" A czy ja gdzieś mówiłem, że za życia? :D

Gość IMO13850
Beliar "Niestety nie przepisze sie na islam bo jestem ateista. W ogole. Nie jestes prawdziwym imo. Jestes szmata, ktora sie podszywa pod imo nieudolnie probujaca ze mna dyskutowac. Prawdziwy imo nie pieprzy takich farmazonow." Jak to mówią - najlepszą obroną jest atak. Skuteczny jesteś - tylko najlepsze, najbardziej absurdalne samice potrafią sprawić, że znika ma chęć do dalszej dyskusji. Szacunek kolego. :D

Wiara nie moze byc chory psychicznie bo takich jak on i ja jest wielu. Kazdy mysli podobnie. Sa jednak zdrajcy, ktorzy olewaja swja wartosc i lasza sie do pierwszej lepsze, brzydkiej uzywki byleby tylko zamoczyc.

Gość wira jest psychicznie
zaburzony. To, że na kilku forach siedzą podobni to dowodzi tylko tego, że na 35 mln polaków, z czego około połowy facetów, jakiś procent młodych prawiczków jest prawiczkami z powodów psychologicznych. Zresztą to jedyny możliwy powód prawictwa w takim wieku.

Gość wartości to tak wyświechtany
mechanizm wyparcia, że aż szkoda go przytaczać.

No ja szkaradny nie jestem. Nie mam nikogo tylko i wylacznie z powodow psychiki.

Gość do żaba Letycja
i mieliby do tego prawo. i bzdurami z tymi zaburzeniami. moze ktos jest bardzo brzydki i zadna ladna dziewczyna by go nie chciala? moze wlasnie dlatego jest prawiczkiem

"Zresztą to jedyny możliwy powód prawictwa w takim wieku." No własnie i tak uznałaby większość. Zatem mój pogląd, iż dla kobiety byłbym mniej meski jest prawidłowy. Po co robić za mniej męskiego, skoro(jeżeli ma się okazje hipotetycznie) można się najpierw wyszaleć? 🖐️

Gość porządny prawiczek
będzie fundował swojej niuni rekonstrukcję błony przed każdym razem :classic_cool:

Gość poderwij sobie jakąś
szarą mychę i z głowy. będzie jej pasował taki niemęski misio bo ona sama nosi rozciągnięty sweterek i reformy po babci

Gość IMO13850
Prawiczek bez wiary "Akurat fakt, że facet prawiczek lat 24 jest postrzegany przez kobiety jako mniej(mało) męski to fakt.' Owszem. "A w tym, że facet chce być dominującą stroną związku nie ma niczego złego, to normalny instynkt." To bądź? "Ty to sobie możesz pisać, że nasze myślenie jest nieprawidłowe ale ono jest naturalne. Tak naprawdę nic nie wiesz na ten temat." Sam mówisz, że Twoje problemy wynikają z psychiki. Skoro masz problemy z psychika, to (na Litość Boską), czemu uważasz, że Twoje widzi mi się jest prawidłowe. Czemu nie odwrotnie? Czemu myślenie ludzi "normalnych" ma być nieprawidłowe? Wytłumacz mi ten absurd! "Być może jednak mój pogląd wyznaje spora część prawiczków. Może nazwać to problemem psychicznym, jednak jak widać nasze przeżycie kreują takie, a nie inne pragnienia. Oznacza to tyle, że jest to naturalna." Ewentualnie jest to częścią choroby - choroby się leczy, gdyż owszem, są naturalne, ale niepożądane/niszczące. "Hipokrytą to by był gdyby albo ukrywał swoje preferencje i ściemniał że jest inaczej. Ewentualnie gdyby pisał, że chce dziewicy, bo marzy mu się czysta niewinna kobieta, a tak naprawdę po prostu się brzydzi lub boi." Ależ ON SIĘ BOI! Boi porównania. Gdyby porównania nie było, lub w magiczny sposób nabrałby doświadczenia, to jak sam powiedział - partnerka z przeszłością nie sprawiałaby mu różnicy. 🖐️

Gość do poderwij sobie jakąś
a na co komu jakas brzydka szara mysz?

Gość xandrex
imo ty debilu. To jest NATURALNY ODRUCH każdego faceta.

"i mieliby do tego prawo." cóż, więc czemu się dziwić, że żadna dziewica ich nie wybiera? jeśli komuś oferować coś cennego, to tylko temu, kto to doceni, nieprawdaż? a i dziewictwo samo w sobie jest niewiele warte, jeśli nie jest połączone z dobrym charakterem i zaletami ducha. taka dziewica bez zasad i z przypadku po jakimś roku lub nawet wcześniej zacznie się zachowywać jak pies urwany z łańcucha :D

Gość hagamałagugugu
Tylko, że brzydki facet z ciekawą osobowością też spokojnie pozna dziewczynę. No i Twoje założenie, że "on nie ma szans na ładną" dowodzi tylko niezrozumienia i braku doświadczeń uczuciowych. Jak się trochę zestarzejesz i dojrzejesz to będziesz na to trochę inaczej patrzył.

Gość IMO13850
Prawiczek bez wiary "No własnie i tak uznałaby większość." Tak uznaje większość...ciekawe czemu. "Zatem mój pogląd, iż dla kobiety byłbym mniej meski jest prawidłowy." Jest prawidłowy, ale przejdźmy do kontynuacji mojej odpowiedzi... "Po co robić za mniej męskiego, skoro(jeżeli ma się okazje hipotetycznie) można się najpierw wyszaleć?" Sznur na szyję i hopla! Życie jest niesprawiedliwe, pogódź się z tym, walcz, albo giń.

Gość oni powinni codziennie dawać
na tacę w dziękczynieniu za to, że się nie urodzili w prymitywnym plemieniu w indonezji czy innej ameryce południowej. Mieli by teraz żonę albo i kilka z rozciągniętymi cyckami do pasa, stadko dzieci i chatkę z liści. Chociaż pewnie byli by szczęśliwsi :classic_cool: Wszystko przez ten dobrobyt, wybór i upadek tradycyjnych wartości. Tak ojciec dogadałby z ojcem jakiejś dziewczyny i w wieku lat 10 zostali by mężczyznami.