Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziwne że

Moje teoria o ludziach zakładających te durne tematy o dziewictwie i prawiczkach

Polecane posty

Gość Drakon.....
20 grudnia 2012 a po co dzisiaj chce w jakis wyjatkowy dzien to zrobic" dzisiaj możesz zrobić próbę generalną, hehe

Gość 20 grudnia 2012
"dzisiaj możesz zrobić próbę generalną, hehe" Nie bardzo , do nastepnego roku moglbym wszystko zapomniec i zaczynalbym znow od zera :classic_cool:

"żal mi was, jestescie takim niczym ze musicie doplacac za sex hahahahah...komedia..." W życiu nie będę za to bulił forsy.

Gość Drakon.....
Martva żal mi was, jestescie takim niczym ze musicie doplacac za sex hahahahah...komedia..." czasem lepiej zapłacić niż zrobić to z jakąś paszteciarą za free

a ja ci powiem ze lepiej z pasztetem niz z kims, kto to robi tylko dla kasy, z przymusu jednoczesnie udajac, nic nie czujac a wrecz sie brzydzac ciebie matole 🖐️

Gość 20 grudnia 2012
Argen ciekawe co powiesz wieku 30 lat , narazie jestes mlodziak 🖐️

Gość lwtb ważny pannnnnnnn
martva, wylizałbym ci kakaowe oczko, a potem włożył tam mego srogiego karciciela :) co ty na to?

Gość Drakon.....
Martva - wolę z ładną co nic nie czuje niż z zakochanym we mnie pasztetem

"Argen ciekawe co powiesz wieku 30lat , narazie jestes mlodziak" Phi. Co ma wiek do tego? Pewnych zasad nie złamię.

Ja gtez nie sadze, żebym poszedl. Może juz niedlugo poznam świetną dziewczyne. Ale z drugiej strony nie wiem czy jakas na dluzej poczuje do mnie to magiczne przyciaganie.

Gość Drakon.....
Martva - każdy sądzi według siebie

jakos zaden z moich eks takich problemow nie ma, ja nie mam downa zebys mnie tak nazywal cwelu 🖐️

Gość 20 grudnia 2012
"Phi. Co ma wiek do tego? Pewnych zasad nie złamię." Taaaa i co jeszcze ? zasady sie zmieniaja , tymbardziej gdy latka leca a ty dalej uyrzymujesz status quo 🖐️

Gość Drakon.....
oglądacie dzisiaj mecz Real - Barcelona?

Spodziewana Katastrofo - brak dziewczyny i spędzenie reszty życia samemu mnie nie przeraża. Wedle twojej teorii to mam ruchać wszystko, co nie spierdala na drzewo, tak?

ale swir :D moja mama akurat chce zebym chodzila na randki i miala chlopaka, zreszta lecz sie nie bede sie tobie tlumaczyc :o

Gość 20 grudnia 2012
Ja ci nie mowie o ruchaniu wszystkiego tylko zamowieniu sobie dziwki i to nie teraz czy za miesiac ale za 10 , 15 lat 🖐️ Bo do tego to dojdzie chociaz teraz zaprzeczasz 🖐️

Gość Drakon.....
Martva - to czemu nie poszukasz kogoś na stałe, mama ma rację

lecz sie, serio. nie wiesz dlaczego mam rente i sie nie dowiesz zazdrosny i zawistny chlopczyku

narazie wole takie luzne zwiazki, ale stale. taka mieszanka, trudno to wyjasnic :)

Gość Drakon.....
BSA - trochę przesadzasz

"Ja ci nie mowie o ruchaniu wszystkiego tylko zamowieniu sobie dzi**i i to nie teraz czy za miesiac ale za 10 , 15 lat Bo do tego to dojdzie chociaz teraz zaprzeczasz" A skąd masz pewność że za 10-15 lat jeszcze po tym świecie będę chodził :D

Gość Drakon.....
myślicie że wygra Real?

Gość 20 grudnia 2012
"A skąd masz pewność że za 10-15 lat jeszcze po tym świecie będę chodził" Tym szybciej powinienes wykorzystywac swe okazje :classic_cool:

mylisz sie, mam swoj typ faceta i swoje wymagania wiec nie badz taki pewny. chudzielca w okularach bym nie tknela