Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaloaa

Czy za zamówienie darmowych próbek płaci się za koszt wysyłki ?

Polecane posty

Gość kingaaaloaa

zamówiłam dziś darmowe próbki, i nie wiem czy za to że oni mi je wyślą coś będę musiała płacić. Chodzi mi o koszt wysyłki.

Gość alliss
jeśli zgadzają się na wysłanie darmowych próbek to zawsze oni płacą za wysyłkę

Gość kdfjkfvm
a skad te probki zamowilas?

Gość kdfjkfvm
a, to ok :) też stamtąd zamawiałam i to oni pokrywali koszt wysylki. Odnosnie mojego poprzedniego wpisu spytałam dlatego,że chciałam przed czymś przestrzec. Jakiś rok temu zamawiałam "próbki" kosmetyków, nie przeczytałam regulaminu bo myślałam że to firma pokrywa,a jednak to była podpucha tak na prawde. Czekałam i w koncu sobie odpuscilam bo probek jak nie bylo tak nie ma.Po 3 miesiacach przyszła jakaś książka której nie zamawiałam.Myslalam ze moze cos wygralam itd ale w srodku była karteczka i wszystkie koszta wypisane co do grosza.:o łącznie jakieś 200 zł.. Później znów mi wysłali, strasznie nachalni byli, grozili sądem itd.. Poszłam na policje i okazało się na szczęście ze za nic nie musze placic, odesłałam tylko paczki na własny koszt:/ za potwierdzeniem, wiec je mialam a dzwonilam do ich biura(dodam ze ciezko sie bylo dodzwonic) to udawali ze nic nie doszlo i chcieli mnie wrobić, ale dałam policjantowi tel to od razu zmiekli i od tej pory już niczego nie wysłali. Użeralam sie z nimi chyba z pol roku ;/ Nie zycze tego nikomu, czytajcie dokladnie regulaminy. z tego co pamiętam to była jakaś strona gdzie zamawiać można było masowo rozne probki z takim motylkiem w gornym rogu, choc mysle ze ta strona nie istnieje juz ale jakby cos-uwazajcie

Gość kingaaaloaa
Aha, ja też tego nie przeczytałam i się teraz zastanawiam czy mi jakiś rachunek wyślą

Gość kdfjkfvm
przecież napisałam wyżej,że nie.. ;)

Gość kingaaaloaa
To dobrze : )). A po ilu dniach dostałaś to ? :)

Gość kdfjkfvm
szczerze mówiąc nie pamiętam :D ale chyba do 2 tygodni idzie.