Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gumka do włosów

Ale poznałam "faceta"?:)

Polecane posty

Po krótce moja historia. nawiązuję do tego, iż ostatnio na forum wiele pisuje biadolących facetów, skarżących się na kobiety...że są materialistkami, nie pracują etc.i chcą wprowadzić się do ich "włości"!:-Dnie wnosząc nic. Poznałam z rok temu...faceta?I szybko zakończyłam znajomośc. szukałam bez nałogów, spokojnego:) Trafił mi się, owszem spokojny i bez nałogów, pracujący w energetyce. jak się póżniej dowiedziłam po zawodówce...no ale nie skreślałam od razu gościa. zaprosił mnie do siebie z wizytą, zima, szaro...Podjeżdżamy a tu (nie wierzę) stara rudera, zaniedbane, brudno. starsza mama przy kuchni. Wchodzimy do jego pokoju, widzę bączka, chyba tak to się zwie:o zamarłam. Kupiłam znicza, aby zapalić na grobie jego ojca. Wracamy do "domu" mówię "gdzie mogę umyć ręce"wiadomo po cmentarzu, a on "u siostry umyjesz" ( brak łazienki, wychodek w podwórzu)mieliśmy jechać z wizytą!:)No nie mogę. facet mający jak się sam chwalił oszczędności jakieś sto ponad tys na koncie, jeżdżący toyotą w sumie nową, a taki syf w chałupie. Dużo by pisać...:( I najlepsze: zrobiłam kolację u mnie, wspólna kapiel, olejki, zapachy...siedział jakoś dziwnie...i pyta: "co tu tak woda bulgocze"a to tylko hydromasaż był:-D, rano idę do łazienki i widzę...:o i myslę-co ta wanna taka dziwna, patrzę a tam...kurna brud...!!!Nawet woda nie spłukała tego brudu! tacy są polscy m.in. "mężczyźni"! Pogoniłam w diabły!!!Żenada

ale toyotę miał? Miał! hehe, jak w piosence jolka jolka, odkładał za funtem funt na toyotę przepiękną aż strach, a z butów słoma :( wystaje hehe

ma gdzie? ma ! może on ma mniejsze potrzeby :), no wiesz jacuzzi w domu do luksus! trzeba było sprawdzić czy paznokcie ma czyste, czy takie jak u rolnika :)

Gość wybredny facet
ciekawe, poszłaś się z nim kąpać mimo że był brudny i zaniedbany? Teraz narzekasz, ale wystawiasz swiadectwo samej sobie...

Gość seba89
hej mam pytanie co Cie wogle sklonilo po pierwszych przezyciach u niego na kontynuacje tej znajomosci?przystojny byl czy jestes wytrwala?

Na 1-szy rzut oka nikt nie powiedziałby, ze mieszka w takich warunkach. Ale tłumaczył się, że ojciec nie dał nic zmieniać, watpię. Posmierci jego ojca tez nic nie zrobił sobie. jak mozna się wypróżniać do wychodka:( No na wsi mieszka, no ale i ludzie na wsiach mają warunki. taki chytrus nic nie wydał, on miał tylko 2 pary butów! Trapery na zimę i pólbuty:o A tysiące na koncie! Pracował też w Stanach, to swiata troche widział!:)

Gość mam pytanie:
mianowicie jak to wyglada,jest kąpiel ,olejki jak piszesz i co wychodzicie z wanny i on poszedł do domu.buhahahahahahaha dałaś mu dupy jak nic..i nie wyzywaj tu od nastolatków bo ja mam 30 lat i jestem pewna,że się skurwiłaś..i to z takim brudasem..bleee

po wannie widać że jednak był brudny, moze zwierzchu się mył, ale widac ze ciało i duszę miał brudną, trochę sie dziwie, że po krótkiej znajomości zechciałaś jechać w jego strony....

Nie, nie jesteś pewna...ooo jakie slownictwo:P:D Matka do niego zadzwoniła, zeby przyjechał bo boi się po smierci ojca jego samej byc w domu! takze, mylisz się!:D

Gość w kazda jame
no ot nie kumam, w jakim celu wspolna kapiel, myslalem ze to wstep do sexu. wychodzicie z wanny w ktorej sie pewnie całowaliscie i co ??? chyba ze to była kapiel typowo myjaca on tobie plegary ty jemu i do stołu zres skwary.

Gość testoveron
moglas miec mnie ale wolalas wlezc do wannny z jakims smierdzacym brudasem na 1 radce

Gość seba89
no wlasnie tak sadzilem..ze kobieta dla przystojnego chlopaka gotowa jest na najwieksze poswiecenia i upokorzenia nawet jesli to prostak..a zapewne z wartosciowym chlopakiem ale o brzydkiej twarzy brzydzilabys sie nawet rozmawiac..

Gość gvebaebharbh
A jaka to różnica seks czy wspólna kąpiel. Poszłaś się "kąpać" z brudasem i jeszcze wielce się oburzasz jak ci ktoś napisał, że uprawialiście seks. Granicę i tak przekroczyłaś tą kąpielą, więc wszystko jedno czy ci wsadził czy nie. Poza tym jak piszą poprzednicy to jest bez sensu. Wleźliście nago do tej wanny po wspólnej kolacji, w dodatku z jakimiś olejkami i zapachami tylko po to, żeby sobie w niej razem poleżeć??

Zimny-nie miałam takich acz planów, ale wiem, że jak facet zaprasza do siebie, to w zasadzie nie ma nic do ukrycia. Mojej kol. nie zaprosił przez pól roku ponad no i wyszlo szydlo z wora! Miał zonę.

Nie kazdy iznaje seks w wannie!:P Zimny-spotkań w moim mieście w kawiarni, kino etc. przez 2 miechy lepiej. Ja też nie miałm duzo czasu. Potem zaprosił mnie do domu, bo mama chciała mnie poznać.

Gość dziewczyna igrająca z ogniem
Twierdzisz, że to było rok temu, a nadal to rozpamiętujesz? Czyzby nic w Twoim życiu nie wydarzyło się od tamtej pory i ktoś miał rację wspominając od wytrwałości ( a może raczej desperacji )?